HondenPage baasje Ellis

Over Ellis

honden foto van Ellis Ik heb ca. 23 jaar Jack Russel's! En ben helemaal gecharmeerd van dit ras. Ik heb op dit moment 3 Jack Russel's. Ik zal ze even voorstellen: Gatteau (le petit gatteau basque) of terwijl een lekker baskisch taartje! Mooie dame met een enorme ego! Zij is 9 jaar! Foto's volgen!
Nr. 2 is Yum Yum, dametje van bijna 4 jaar, is bij mij gekomen nadat zij door haar vorige eigenaar naar het asiel was gebracht omdat zij niet zindelijk werd en men totaal geen idee had wat nou eigenlijk een Jack Russel is. Gekocht als een bosje bloemen op een zaterdagmiddag via marktplaats en dan tja.... valt het tegen, dus moet het hondje weg! Nou ik kan jullie vertellen, dit is zo'n fantastisch hondje! Ik ben blij dat ze bij mij is! Nr. 3 is Copain, hij is 2 jaar geleden door de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming weggehaald op een adres waar hij als speelballetje (let op....toen 4 weken oud!!!) voor een Mastino werd ingezet! Ongelofelijk!. Het mannetje kwam met 6 weken, doodsbenauwd voor alles en iedereen, bij mij in huis. Yum Yum leerde hem alles wat hij had moeten leren van zijn eigen moeder! En nu.... 2 jaar verder....een super leuke hond! (op de foto zie je Copain nog als pupje, daar is hij 3 maanden en Yum Yum erachter.)

Krabbels aan Ellis

honden page profiel sandytje&carisleysandytje&carisley schreef om 15 juni om 20:36
wat een lieverds zeg
honden page profiel EllisEllis schreef om 15 juni om 20:01
Hallo Marscha, ik ben helemaal nieuw, dank voor je welkomst! ik hoop dat ik zo af en toe mijn bijdrage kan leveren en natuurlijk de ervaringen met mijn 3 Jack Russel's.....want ze kunnen er wel wat van, hoor!
honden page profiel JapjesJapjes schreef om 15 juni om 16:35
wat een schattige foto. welkom op het forum

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Ellis heeft 43 ontvangen.

Berichten en online status
Ellis was voor het laatst online 7 jaar, 6 maanden, 3 weken, 4 dagen, 12 uur, 54 minuten, 23 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^