16 weken.

Dogboek > 16 weken.

HOI iedereen!!!

Ik ben het weer DEN RAICO. O-)

Ik ben vandaag naar de HEI geweest nadat ik het baasje had afgezet op haar werk.

Vrouwke wilde gaan oefenen voor School. Deed het nog niet geweldig, maar toch al iets beter, iedere dag een beetje meer zou ik zelf zeggen!! Maar daar gaat het nu niet om!!

Ben dus naar de HEI geweest, heel TOPPIE. Ga daar graag heen en veel te weinig naar mijn goesting!! ;-)

Het vrouwke wilde MOOOIIIEEE FOTO´S. Dus heb moeten poseren, ze wilt jullie deze niet laten missen en daarom heb ik extra mijn best gedaan, wil er voor al mijn vriendjes wel op mijn best op staan.

Dus ik tussen de struiken en de takken en proberen mij niet te laten afleiden en strak naar dat snoepje in het handje van mijn vrouwke te kijken. Ook probeerde {lees goed proberen} ik om niet aan de takken om mij heen te knauwen!! Niet gelukt!! Daarna probeerde ik niet verveeld en saai te kijken, ook mislukt!! Dit was gewoon echt zo saai, da ik er wel bij in slaap kon vallen, vrouwke moes tiets anders verzinnen, iets spannend!! O-)

Ze kan blijkbaar gedachte lezen en gaat naar een hele toffe boom om in te klimmen en geeft mij het commando OP, dus ikke met veel plezier OP, en zei maar aandacht vragen, natuurlijk was die boom veel interessanter dan dat snoepje!!! :-D Maar ze zijn gelukt, wel had ze iedere keer maar een paar seconden en dan stond ik alweer in de VOET naast haar, weet dat ik dan iets lekkers krijg. Doe de hele dag de VOET, maar het helpt niet altijd. Niet simpel dus...

Maar hier het resultaat van hard labeur, ik sta er weer schoon op al zeg ik het zelf. Voel me een echte vent!!

16 weken dus weer en de 20ste 4 maanden, maar ik ben van plan om nog niet te stoppen met zo hard te groeien!!
Dus er komen nog weken genoeg haha!!

Lieve pootjes Raico, op naar de 17 zou ik zeggen, maar dan ga ik in het water liggen ofzo, dat zijn ook leuke foto´s. HOE dat mag NIET!! HIHI!! ;-)

Door honden page profiel imke steevensimke steevens op 15 november om 14:18



Dag mooie Raico! Wat ben jij een knapperd zeg..hihi! En idd al heel groot zeg! Kan baasje mij ook vertellen hoe zwaar je nu al bent..? Dus je bent lekker op de hei geweest, wat een feest! Idd nu op naar week 17! Groetjes

OH dank je, ik besef dat ook niet altijd dat ik al zo groot ben hoor!! Ben niet de slimste!! Vrouwke noemde mij eerder altijd DOM-DOM, je snapt wel waarom!!?? Toen ik hier kwam kon ik met het gemak van de wereld onder het poortje van DArco door om hem te gaan peste en om uit de GROTE waterbak van de broers te drinken, nu zal ik je toch eens zeggen, pas daar al weken niet meer onder door, en ik blijf proberen, het gaat gewoon niet meer!!!???? Niet logische wel? Ik pas wel nog onder het poortje voor naar de grote tuin te gaan, maar het word wat krapjes!! Voel het al aan komen, ook daar pas ik over een paar weken niet meer door!! Heb ik weer!! WEL TOF dat je mij al een grote jongen vind, ik vind jou vooral WIT eigenlijk!! Als ik dat was, was ik alle dagen VUIL en moest ik weer in BAD, was 1 week hier toen moest ik al in dat ding, ENG man!! HAd onder de STRAAl van grote broer YENZO gestaan en STONK een beetje, beetje maar hoor!! Hij ging mij voor doen hoe je moest PLASSEN als een GROTE JONGEN!! Het lukt me nog niet!! En trouwens ik ben thuis aan het schooien om ook een LUIKJE te krijgen, maar ze trapt er niet in!! AlS je ook zo hard groeit als ik dan ben je straks een REUS, ben namelijk al groter dan broer DARCO en scheel niet veel meer met broer YENZO!! Blijf nog maar even genieten van je KLEIN zijn, dat geeft meer AANDACHT!! Ik krijg al MINDER aandacht op de MARKT enzo!! Het SCHATTIGE gaat ervan af!! ZEGGEN ze, Ik vind mezelf reuze schattig antuurlijk!! ALé ga je laten, moet gaan graven in de tuin, of zien of er ergens nog wat te stelen valt!! ZAl aan het vrouwke vragen of ik binnenkort nog eens mag poseren in een bos ofzo!! Maak jij ook eens positie foto´s {daar krijg je koekjes voor} vrouwke is al heel benieuwd!! Lieve pootjes DEN RAICO!!

Ha Raico! Jemig man, je bent al een grote jongen. Ik ben nog niet zo groot. Het vrouwtje zegt dat ik vanzelf ook groot zal groeien, maar ik geloof dat nog niet zo. Nu kan ik nog lekker door het kattenluik heen, is toch raar als dat opeens niet meer kan. Vrouwtje vindt de foto's ook heel mooi en zegt dat er maar snel meer moeten komen! Dikke lik en poot van Gizmo.

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^