school

Dogboek > school

Lieve lezers!!:-D

Ik ga naar SCHOOL!! Echt waar!!
Heb zelfs huiswerk!!

Ik vondt het heel leuk, vooral het speelkwartiertje vond ik geweldig.
Had al meteen een even druk vriendje als ikke!! Mijn zusje gaat niet mee, maar dat maakte mij niet uit, ik had even veel plezier!!

Ik deed de hindernissen heel goed en was heel lief. Mijn vrouwke moest nog wat wennen, maar doet het heel graag!!

En weet je wat, de clubkampioen van dit jaar was DAICO en dat was ook een bruine LAB, net als ik!! Dus ik moet maar goed mijn best doen denk ik zo!!;-)

Kortom was het dus TOPPIE en vooral mijn nieuwe vriendjes vindt ik echt helemaal het EINDE!!

Lieve pootjes van Raico de LAB O-)

Door honden page profiel imke steevensimke steevens op 17 oktober om 14:59



En ja BELGIE is TOPPIE, lekker veel HEI en BOS en WATER!! Ik woon in Overpelt!!

Oh en het BAASJE heeft mij geleerd POOTJE te geven, dat vond mijn vrouwke wat minder, omdat zei de EER niet had, maar ze heeft het gezien en het is echt waar, ik kan dat!! Ben een knappe kerel!!

Ik denk dat ik niet meer zonder de school wil, weet je wat ik al geleerd heb ondertussen?: AF, ZIT, VOOR, VOOR ZIT, VOET, BLIJF, TOESTELLEN BEKLIMMEN, BETASTEN, GEBIT BEKIJKEN, SPELEN met de HONDJES, LET OP, enz. Ik doe dat heel goed, de leraren denken dat ik een goede wordt, als het vrouwke er genoeg tijd in stopt! Morgen ga ik de VOLG leren, ze is heel benieuwd! Mag ook al naar de tweede pup klas, terwijl ik nog geen 4 maanden ben, dat duurt nog twee weken!! GOED he!! Vrouwke was zeer trots!! Sinds kort blaf en grommel ik op andere hondjes, dat wil het vrouwke nog aanpakken, want dat vind ze vervelend, ik wil ze alleen maar zeggen wat een lollige kerel ik ben, maar ze begrijpt het niet!! Ze denkt dat ik zeg dat ze niet te dicht bij mij mogen komen omdat ik bij het vrouwke ben, wil haar beschermen. Maar dat is het niet hoor!! Ben gewoon een hond met een grote mond!!

zo! dat is leuk! dat doe ik niet maar puppytraining is wel ook heel leuk. groetjes Romy

zo te zien is dat zeker gezrellig daar op school . en het speelkwartiertje lijkt mijn ook het fijnste zeg lekker ravotten met de klas . maar heelaas ken mijn 2 voeter wijfje niet in zo n ding met wiele rijden jammer zeg! had ik ook naar school gekund. maar gelukkig ben ik niet de eerste hond die ze had, en weet mijn 2 voeter waar ze mee bezich is o ja wel gezelig he in belgie daar woon ik ook groetjes zoey

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^