Zo boos was het vrouwke, of eerder vervelend!!

Dogboek > Zo boos was het vrouwke, of eerder vervelend!!

O-) Ik ben het weer!! ;-)

Nu heb ik toch een toffe morgen gehad, heb de hele dag lekker mijn GOESTING gedaan!! Als eerste met opstaan heerlijk gespeeld, en ik mocht niet eten omdat ik naar school moet. Zodat ik honger heb en goed zal luisteren. Dit vind ik echt niet kunnen, maar dat terzijde, ik weet hoe ik dat oplos!! Als ik honger heb vind ik toch wel iets. Nu heb ik zo´n bal waar lekkere brokjes in zitten, dus ikke spelen!! LOL O-) Dit vond ik echt heel slim van mezelf!! Ik was nog geen twee minuten bezig of vrouwke hoorde mij lawaai maken, zei komt en pakt dien bal af en doet hem dicht waardoor er niets lekkers meer uitkwam. Nou ja!zeg! :-D

Daar had ze mij te pakken, maar hoorde ik iets over de school zeggen, ah omdat je mij pest doe ik het eens fijn terug.
In de auto spring ik op de bank, puh!!En denk maar niet dat ik luister naar het baasje, heb maar wel geluisterd naar het vrouwke omdat die toch wel boos was! Maar ik wilde niet luisteren hoor!!

Op de hondenschool trek ik heel hard om te kunnen gaan plassen zodat het vrouwke bijna mee moet rennen, wat rustig lopen, niks van!! Ik wilnaar daar en ik geraak daar!! Moet je maar niet mijn bal afpakken en toe doen, maar ik heb nog meer in petto, want dat stout zijn bevalt mij tot nu toe wel! :-D
Ik moet op het veld en spring tegen iedere andere hond die ik zie en probeer dominant van boven te komen, op de hoofden en rugggen van de andere pups. Ook mijn zus moet eraan geloven en ze moet af en toe heel hard piepen omdat ik haar oor er bijna van af trek. OH dat stout zijn werkt verslavend!!
Op het veld moet ik luisteren, maar denk maar niet dat ik daar zin in heb, nee ik wil baldadig zijn!! Ik ga niet luisteren en ook niet naar de leraar, en ook niet voor snoepjes!! O-)

Vrouwke begint al gefrustreerd te raken haha!! Ben goed bezig, denk dat ze die bal niet snel meer zal afpakken, maar voor de zekerheid ga ik nog een stapje verder....
We moeten het volgen leren, nee nee.... ik volg die hond daar wel, ik hoor je niet hoor!! Zei je iets. De voet, echt niet ik kom wel voor je liggen!! Hoe de AF, nee ik ga op de rug liggen en bijt in je jas!! OH dit is echt heel leuk om te doen zo DWARS met alles!! ;-) Moet ik ZIT VOOR doen, mag dat ook schuins, doe het graag op mijn manier!!

Als de les af gelopen is, trek ik nog even hard en wil ik nog baldadig doen, haha!! Dit was een hele TOFFE voormiddag.
Maar mijn vrouwke was heel droevig dat ik zo heb gedaan, maar ik heb geen spijt hoor!! Helemaal niet zelfs, zei heeft ook geen spijt dat ze het eten uit de bal had afgepakt. Ze heeft gezegd het nooit meer te doen en mij thuis meteen eten gegeven, en zo hoort dat. Nu zal ik er eens over nadenken om de volgende les toch een beetje op te letten!!!! Al is het maar voor het goed te maken met het vrouwke, nu moet ik nog meer gaan oefenen om weer in het goede blaadje te komen!! ;-)

Maar het vrouwke heeft mij gezegt dat ze mij nog lief vind en ik lig nu onder haar stoel te slapen, want ik hou toch wel van der hoor!! Maar af en toe doet ze dingen die ik gewoon niet wil en dat moet ze afleren en hopelijk heeft ze dat bij deze geleerd, pak geen eten van een pup af haha!! Vooral geen pup die al van de dag ervoor 18.00 u niets heeft gehad, want dien kijkt scheel van de honger en is strijdlustiger dan anders haha!!

Awel dit was het weer, tot de volgende lieve pootjes Raico de LAB O-) :-D :-) ;-)

Door honden page profiel imke steevensimke steevens op 12 november om 13:42



Haha, leuk om te lezen dat ik in ieder geval niet de enige ben met een baldadig monstertje in huis ;)

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^