Logement

Dogboek > Logement

Dag mijn lieve vrienden en baasjes!! O-)

Ik ben het Den Raico, ik heb weer heel wat meegemaakt, echt waar het was MEGA COOL!! :-D

Jullie weten allemaal wel dat ik van een Zevenling ben, mijn Mams had goed haar best gedaan en ons alle zeven fijn groot gebracht. Maar op een dag zo´n 7.5 week later haalden ze mij daar zomaar bij weg, ik miste haar hard en moest wel wat janken, ook van schrik!! Maar ze hadden mijn zusje ook meegenomen en samen met haar ging het grote avontuur verder in onze nieuwe situatie!! :'(

Maar achteraf is het GEWELDIG zoals jullie wel al hebben kunnen lezen! Ik ben ondertussen al bijna 15 weken oud en al een grote vent aan het worden, ben zelfs al groter dan mijn broer Darco ;-)

Ik woon nu toch al een geruime tijd bij mijn nieuwe gezin en broers en ik vin het een groot avontuur, het leven is echt heel leuk geworden en alles is voor mij een spelletje, maar ook al miste ik niet echt mijn mama meer, toch zie ik mijn zusje nog regelmatig en ik herken haar ook!! Ben altijd dolblij als ik haar zie, ze is mijn beste speelkameraad.

Nu komt het : Mijn baasjes gingen op zus en mijn nicht letten voor wel 7 dagen!! Echt waar, mocht 7 dagen met haar spelen en ravotten, slapen en eten en ook weggaan!! Want ik ga redelijk vaak op stap met de baasjes en nu mocht zus ook mee!!

Als eerste gingen we hun baasjes weg brengen naar de bus voor richting Spanje te gaan, mij niet echt getreurd en zus ook niet, want we begrepen er geen snars van en speelden verder. Yenza voelde wel dat er iets aan de hand was en die was wat van streek, wilde weglopen enz, maar wij waren echte pups en het kon ons niet echt schelen. Wij dachten al aan de pret die we gingen beleven, ik dacht al dat ik haar de HEI eens zou laten zien, want da is tof!! Maar wel het vrouwke nog zover krijgen O-)

De eerste dag hebben we veel gespeeld, tot we in de avond dood moe waren en echt niet meer konden, het was wennen zo een drukte. Maar wat was dit gezellig! Ze had ook haar spulletjes bij en die deelden we!! Alleen mochten we wel niet meer samen eten zoals in het begin, want we hebben beide ander voer!! :-)

Maar dat ging heel goed en we kregen vaak iets lekkers tussen onze brokken, broers en mijn grote nicht kregen ook een keer vlees met brood, maar daar vind het vrouwke ons nog te klein voor. Maar wij krijgen dat lekkere vlees voor pups en dat is heerlijk, ook vis vinden we heel lekker. Daar gaat ons vachtje van blinken!! Maar we zijn al mooi hoor, maar ze willen ons op en top houden!!! haha!!

En we worden nu natuurlijk iets meer verwend dan anders, het was iedere dag in de avond feest, overdag waren het droge brokken, maar dat gaat er ook vlotjes in hoor!! ;-) we zijn alle bei dol op eten, grote hobby!! Ik ben wel iets rustiger dan zus met eten, zei was op 2 minuten klaar, ik deed er makkelijk 5 over, moet toch genieten hé?

Maar verder over het logeren, ze waren er dus, de nachten gingen super, nog beter dan de baasjes hadden gehoopt, want doordat ik zo MOE was sliep ik heerlijk door tot de volgende morgen, ze moesten er in de nacht niet meer uit!! O-) YEP was heel braaf en deed niet in de bench! Een nacht heb ik mij vergist, moest gaan slapen en was buiten geweest, maar wilde mijn behoeften niet doen! Ik piepte nog geen half uur later de baasje swakker, want amai had hoge nood!! Ik mocht naar buiten en ja hoor het was beide kanten haha!! Maar goed dat de baasjes naar mij luisteren want dat had ik geen hele nacht volgehouden :'( YEP weer braaf geweest!!

We hebben ook allerlei uitstapjes gedaan, we zijn naar de HEI geweest, vrouwke vond dat goed, had haar gezegt dat zus daar niet komt en ik dat zielig vond, ik moest haar laten zien waar de goede grote stokken lagen!! En waar je kon snuffelen enz!! Zoals mijn grote broers doen!!
Ze ging mee en was een beetje bang en ik was een beetje te enthousiast zei mijn vrouwke, ik sprong haar omver en duwde haar weg enz!! Ik bedoelde dat niet verkeerd hoor!! Maar ik was zo blij om met haar daar te zijn, maar ik moest even vast zodat zus ook de kans kreeg om te lopen ;-) Maar voor de rest hebben we dit drie keer gedaan in die week en een grote toer, dat is zeker een half uur, maar nog waren we niet moe!

Ook zijn we naar Weert geweest en we waren heel braaf, echt waar!! Er was zo´n super hond, kei groot, maar ik was niet bang hoor!! Zus wel, maar ik ging er mee spelen. Die hond was echt heel tof!! En een hele leuke kleine van 7 maanden, maar daar was ik te druk mee!! Wilde er mee spelen en hij ook, maar tja, heb grote pootjes voor hem en ik was niet zo voorzichtig. Moet nog veel leren! :-D

We zijn ook naar de speeltuin geweest met het zusje van mijn vrouwke en naar de markt met het zusje!! TOPPIE!! Dat zusje is heel lief, maar wel streng hoor! ZUS en ik mochten niet vechten, want dat vond ze zielig voor mijn zusje Yoena. Ze moest eens weten hoe vaak zus mij pijn doet, heb er de wondjes van hoor!! Maar ja, ze is nog klein en ik luisterde goed naar haar hoor!! O-) Deed de zit, af, wachten met eten, blijf, alles voor haar!! Wel waar het vrouwke bij was, want die deed de tekens wat beter en dan begreep ik het wat meer!! :-)

Yoena mocht de Woensdag met het Zusje en mijn vrouwke naar de hondenschool en deed het blijkbaar heel goed. Niet eerlijk, want ik wilde ook gaan, ga graag naar school, ben ook best goed. Doe al heel goed de VOOR, VOET en VOOR ZIT, maar toch moest ik thuis blijven. Was dan ook heel blij toen ze erug waren!

Voor de rest hebben we veel gespeeld en was de week veel te snel weer voorbij, ik droom er nog van en beleef al mijn avonturen nog eens. Het was echt helemaal AF!! Ik heb mijn baasjes bedankt voor dit mooie cadeau, maar het duurt een Jaar eer zus en mijn nicht nog eens komen logeren!! :'(

We hebben heel veel plezier gehad, we hebben gegraven, gebeten, gepest, vernield, YEP we waren echte pups met hun streken!! Ik doe heel graag broer pesten, maar nu kon dat bij Yenza, en die gromde heel hard, maar ik deed stug door!! Ben een echte held op sokken, want op een gegeven moment kreeg ik een hap en vluchte ik zo hard als ik maar kon, om 2 minuten later verder te gaan en niets te hebben geleerd van Nicht haar nukken!! ;-)

Kortom het was GESLAAGD en voor herhaling vatbaar! Nu mijn baasjes nog zo ver krijgen haha!! :-D

Dit was dus weer een week vol lol, tot mijn volgend avontuur vriendelijke pootjes Raico de LAB ;-) O-) :-D

Voor de foto´s van dit avontuur zie mijn site, donderdag is mijn nieuw avontuur, want ga naar de Sint Maarten, JOOST mag weten wat het is, maa rik laat jullie nog weten of ik het wat vond!! O-)

Door honden page profiel imke steevensimke steevens op 07 november om 13:36



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^