Fokker vermelding van Kennel Van Goeden Huize

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Kennel Van Goeden Huize is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Kennel Van Goeden Huize nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Kennel Van Goeden Huize langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Kennel Van Goeden Huize een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Kennel Van Goeden Huize
Beschrijving: Wij fokken heel gedreven en zorgvuldig, honden die voor allerlei sporten (KNPV/IPO, Agility, Flyball,G&G e.d.), maar ook als huishond te gebruiken zijn. Wij fokken goed gezonde en sociaal prettige werkhonden,hooguit 1 a 2 nestjes per jaar. Wij zijn ingeschreven bij de Raad van Beheer, lid van KNPV, Ned.Ver.Belgische Herders en de Ned. Bond van Gebruikshondensportvereningingen. Onze honden zijn getest op HD/ED en het DNA is vastgelegd. 27 dec. 2014 zijn er 9 puppies geboren, 2 reutjes en 7 teefjes. Er zijn alleen nog enkele teefjes beschikbaar! Astra Sunny Bohemia X DarkFall Pepper Pepper is in opleiding voor politiehond, Annabelle (Astra) doet Agility.

Contact
Website: http://www.kennelvangoedenhuize.nl
Telefoon: 06-17865068

Adres
Woonplaats: Hoorn

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Kennel Van Goeden Huize is te vinden onder
- Mechelse Herder fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Qalli is nu 4 jaar en heeft 2 nestjes gehad. Annabel is nu twee jaar en heeft op 27 dec. 2014 haar eerste nestje gehad. Ze ontpopt zich as een heel goed moedertje.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Alle honden worden bij ons getest op HD en ED. Alle honden waarmee wordt gefokt zijn HD-A en ED-vrij en de rug is 100% goed.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden getest op werklust. De dierenarts onderzoekt elke pup bij ons thuis voor ze weg gaan naar hun nieuwe baasje. Ze krijgen de standaard entingen en ontwormingskuren.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Als de pups 7 weken oud zijn mogen ze naar hun nieuwe baas.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 a 2 nestjes per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups worden geboren en groeien op in onze huiskamer. Met mooi weer kunnen ze lekker een tijdje in de tuin ravotten en anders doen ze dat binnen in de kamer.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Kennel Van Goeden Huize
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^