Delen

- facebook

- twitter

Forum Help!! problemen met pitbull pup en mijn kinderen!

de Pitbull club > forum > Help!! problemen met pitbull pup en mijn kinderen!

honden foto van Maria

honden page profiel MariaMaria

Ik heb een pitbull Pup Rambo van 10 weken oud, hij is hier nu 2,5 week en hij kan maar niet mijn kinderen accepteren,Heb een zoontje van 7, een dochter van 6. En de kleinste een dochtertje van 15 maand.

Hij blijft naar de kinderen happen en hangt in de benen en armen,als ik mijn kinderen op schoot heb, is het net of hij jarloers wordt,springt ertussen en hapt naar de kids.En dit vooral naar de allerkleinste meid.

We doen alles samen met de hond, wandelen, spelen en toch accepteert hij de kinderen niet. Wil zo graag dat hij ze accepteert.
Wat kan ik doen? Heeft iemand tips?

12 augustus 2014 om 09:04

Je kunt een reactie plaatsen
honden foto van linneke

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

hoeveel verplichte rust krijgt je pup?

ik denk niet dat je pup de kinderen niet accepteert maar eerder dat je pup overprikkeld/oververmoeid is en de kinderen op dat moment gewoon te druk zijn voor hem.

geef hem op tijd verplichte rust en zorg er dan ook voor dat de kinderen die rust niet kunnen verstoren. als hij hapt of iets dan stuur je hem ook naar zijn rustplaats.
gebruik dit nooit als straf! de rustplaats hoort voor een hond een veilige plek te zijn waar hij de prikkels kan verwerken en tot rust kan komen.

12 augustus 2014 om 22:01

honden foto van Maria

honden page profiel MariaMaria

Bedankt voor je reactie Linneke,

Rambo slaap op zich nog wel heel erg veel, maar misschien idd nog wel te weinig,als hij wakker is begint hij meestal ook gelijk weer met happen,het ene moment is het een lieve zachte pup , en een half uurtje later kan hij veranderen in een tirannetje..waarbij hij mij ook flink hapt,snap er soms niks van.zal eens proberen of wat meer rust helpt.Bedankt voor de tip.

13 augustus 2014 om 12:40

Je kunt een reactie plaatsen
Home | Registreren |