Delen

- facebook

- twitter

Forum puberen

Stafford knuffelkonten club > forum > puberen

honden foto van Missy

honden page profiel MissyMissy

Mijn allereerste bericht en gelijk een vraagje..aangezien jullie hetzelfde ras hebben..

Mevrouwtje is aan het puberen..word in april 1 jaar..en heeft echt iets in dr oren..doet waar ze zin in heeft..heeft laatst me zitten aankijken en hup plast zo in huis..nou is da niet meer gebeurd gelukkig..vandaag..pff ben ff boven kom terug hele pantoffel aan gort gebeten en dan zo kijken..ohh mag dat niet..
Daarna laat ik haar uit..aangezien het regent en ze daar niet van houd laat ik haar los op een veld doet ze poepje plasje en hup rent ze naar huis..vandaag..rent er een kat voorbij..schiet er achter aan valt die kat aan.. hoor ze allebei..missy gromt en die kat weet niet hoe dat heet..komt ze vervolgens weer kwispelend terug alsof er niks is gebeurd.. back to basic..ja doen we.. maar ze is beetje hardhoofdig.. nou komt er nog bij kijken dat ik 5 maanden zwanger ben haha..dus ja ook een hormonenbom waardoor ik het misschien wat minder goed aan kan..


iemand van jullie tips voor mij?

27 februari 2011 om 21:25

Dit onderwerp staat op slot. Je kunt niet reageren


honden foto van diane en tank

honden page profiel diane en tankdiane en tank 3 doggies

hihihi hoort er allemaal bij, tank was ook zo en af en toe nog van die buien.
even terug gaan naar je basis en even weer aan de lijn en wat aandacht oefeningetjes doen zodat ze weer even weet hoe het ging.
dan even los en af en toe weer aanlijnen op de momenten die jij zelf uitkiest.je krijgt ook nog de 2e puberteit hihi maak je borst maar nat.

27 februari 2011 om 21:38

honden foto van Lisa

honden page profiel LisaLisa 3 doggies

Vaak is het ook zo dat als jij je rot/gespannen/moe/hormonenbom O-) voelt, je hondje dit over neemt.. Ik merk het hier ook. Als ik bijvoorbeeld moet gaan werken sochtends en ik ben laat en ik loop snel een rondje met ze buiten (1 voor 1) zijn ze gewoon vervelend. Trekken aan de riem of juist constant stil staan. Gewoon geen aandacht voor mij. Loop ik echter gewoon ontspannen en relaxt dan gaat het perfect. Jou gevoelens weerspiegelen zich dan dus eigenlijk op je hondje..

Misschien dat je zelf wat nerveus bent en dat Missy dit ook overneemt?

Cheeko heeft ook nog steeds zo zijn buien. Hij wordt bijna 1.5 jaar oud. Het is een hele tijd helemaal goed gegaan en sinds deze week negeert hij ons ook als we hem roepen of naar zijn plaats sturen. Het beste is gewoon maar doorgaan.. Laat je niet kennen haha :-D

Succes en ook met je zwangerschap!!:-D

28 februari 2011 om 10:28

honden foto van Missy

honden page profiel MissyMissy

Ja denk dat het dat misschien ook wel was..ik zag die kat eerder en dacht echt neeeeee alsjeblieft niet.. haha..
En van de week ook met balletje gooien..kon een keer gooien en na 15 minuten kwam ze een keer terug..:( zal me inderdaad wat meer ontspannen etc kijken of dat goed gaat..zit met bekken instabiliteit dus bukken en rennen enzo wil ook niet..en blijkbaar voelt ze dt dan ook

28 februari 2011 om 10:33

honden foto van Missy

honden page profiel MissyMissy

Vroeg me af of het juist is wat ze doet..dr bench is haar plek..na het laatste rondje gaat ze er zelf al in zitten...
Als ze stout is geweest..en we doen boos tegen haar..met stem..gaa ze ook in de bench zitten..en de deur hoeft niet dicht want ze komt er echt niet uit..is dat dan een goed teken?

01 maart 2011 om 08:24

honden foto van diane en tank

honden page profiel diane en tankdiane en tank 3 doggies

tank gaat ook in zijn bench zitten als hij op zn donder heeft gehad.
is zijn beschermplekje en dan laten wij hem met rust totdat hij naar ons komt.

01 maart 2011 om 22:12

Dit onderwerp staat op slot. Je kunt niet reageren


Home | Registreren |