Delen

- facebook

- twitter

Forum Zo trots op mijn stafje!

Stafford knuffelkonten club > forum > Zo trots op mijn stafje!

honden foto van Sharon en Spyro

honden page profiel Sharon en SpyroSharon en Spyro

Ik liep net met Spyro en er liep een labrador pupje achter ons. Spyro kan dat natuurlijk niet negeren en wou niet meer meelopen. Nou, dacht ik, ga dan maar liggen kjiken. Pupje kwam even snuffelen en Spyro bleef heel mooi rustig. Ik was zo trots op hem! Pupje likte aan z'n gezicht en was helemaal blij. En na het snuffelen liep hij weer goed mee. Ik had even een momentje :-D

25 augustus 2012 om 14:30

Je kunt een reactie plaatsen
honden foto van Connie & Sam

honden page profiel Connie & SamConnie & Sam 3 doggies

Goed he?! Ik heb dat ook met Sam. Een tijd geleden kwam ik telkens een vrouwtje uit de buurt tegen met een Bichon Frisé, zo'n klein wit hondje en dat vrouwtje stak telkens de straat over als ze mij aan zag komen met Sam. Bang dat het zou worden opgegeten denk ik. Nu een aantal weken en heel veel ontmoetingen verder staan we regelmatig te kletsen, terwijl Sam rustig op z'n zij gaat liggen en zich laat besnuffelen door dat hondje en andersom, dus dan ben ik ook beretrots op Sam. :-D

25 augustus 2012 om 19:56

honden foto van Sharon en Spyro

honden page profiel Sharon en SpyroSharon en Spyro

Je hebt dan echt zo'n momentje he :-D

25 augustus 2012 om 20:40

honden foto van Doglover

honden page profiel DogloverDoglover

hahahhha ja behalve mijn pupje niet is zeer speels maar als ik zeg nee dan doet zij het ook niet best wel knap voor een pupje van 12 weken . ik woon aan een heel groot park Amsterdam en kom daar elke dag een pupje husky tegen en spelen gewoon met elkaar nouja Gizmo met Husky maar wel erg lief .. ;-) ;-) ;-)

26 augustus 2012 om 10:20

honden foto van Sharon en Spyro

honden page profiel Sharon en SpyroSharon en Spyro

Oh da's beter dat ze dat al zo jong weet! Daar heb je alleen maar voordelen aan als ze straks ouder is. Spyro kregen we met 3,5 maand en was ons eerste pupseltje. Het duurde even voordat we begrepen wat hij wilde ^_^ Maar ze leren ontzettend snel, 'the will to please' dus het moet goed komen ;-)

26 augustus 2012 om 11:01

honden foto van Sharon en Spyro

honden page profiel Sharon en SpyroSharon en Spyro

Ik ben nu met Spyro aan het trainen tijdens het wandelen dat hij honden en katten gaat negeren. Ik neem een handjevol brokjes mee en dan gaan we wandelen. Gisteren negeerde hij bijna succesvol een kat! Hij liep er wel goed langsheen, maar toch even achterom kijken en blijven staan toen die kat ook ging kijken. Toen heb ik herhaaldelijk gezegt, 'Spyro kom'. Toen liep hij weer verder en ik was zo trots dat hij toch de kat negeerde! Hij kreeg lekkers en ik prees hem helemaal de hemel in ;-)

31 augustus 2012 om 19:09

Je kunt een reactie plaatsen
Home | Registreren |