Delen

- facebook

- twitter

Forum grappige en leuke eigenschappen/kenmerken van de stafford..

Stafford knuffelkonten club > forum > grappige en leuke eigenschappen/kenmerken van de stafford..

honden foto van marjan & roxy

honden page profiel marjan & roxymarjan & roxy

wat vinden jullie grappige en leuke eigenschappen/kenmerken van jullie stafjes?

en waarom hebben jullie voor de stafford gekozen?

05 april 2012 om 22:25

Je kunt een reactie plaatsen
honden foto van K.elly->T.yson&K.ena

honden page profiel K.elly->T.yson&K.enaK.elly->T.yson&K.ena

hij is op mijn pad gekomen onverwacht :-) en heb hem gekozen voor zijn lieve snoet :-) zijn super karakter !! en zijn fantastische uitstraling dit is Tyson :-)

haar heb ik gekozen voor haar doorzetting en ook haar lieve snoet :-) haar enorme will to please !! spreekt mij enorm aan !! :-) dit is Kena !!

ik houd al langer van dit heerlijke ras ook voor hun uitstraling en voorkomen !! doch achter dat stoere pakje schuilt een enorm zacht hondje ;-) ik houd van mijn Staffjes !!

12 april 2012 om 20:03

honden foto van Karin, Philo, en Yeni

honden page profiel Karin, Philo, en YeniKarin, Philo, en Yeni

Wij hebben een oude Labrador, Philo, hij is een geweldige hond, eerst wilden we weer een labrador puppy erbij. Maar vorig jaar kwam mijn oudste zoon thuis met verhalen over de nieuwe pup van zijn beste vriend. Een Pittbull! In die tijd keken we ook al iedere ochtend naar Cesar Milan "the dog whisperer" door de enthousiaste verhalen van onze zoon en de leuke beelden van Daddy, en Junior, werden wij nieuwschierig of zo'n hond ook wel bij ons zou passen. Na veel te hebben gelezen over het karakter en de verschillen tussen de Pitt, de Engelse en de American staff. Waren we eruit.

De inteligente, leergierige, gevoelige en zeer vriendelijke, knuffelige, grappige en trouwe Am. Staf met een grote " Will to Please", moest het worden.

En tot nu toe, (ze is 10 weken) zijn we super blij met en trots op haar!

08 juni 2012 om 20:18

honden foto van diane en tank

honden page profiel diane en tankdiane en tank

eigenlijk door mijn schoonouders want die hadden een staf en dat vond ik zo gaaf beestje,ontzettend lief voor mensen, gekke buien en een uithoudingsvermogen waar je u tegen zei.heerlijk beestje. wij hebben eerst een rottie uit het asiel gehaald en een goed huisje gegeven tot murdoch in 2009 overleed aan botkanker op 11,5 jarige leeftijd zei ik tegen mijn man, ik wil geen rottie meer wegens murdoch dus laten we wat compacter gaan dus werd het automatisch een staf,super fokker gehad waar tank vandaan komt waar we nog steeds contact mee hebben. tank is een aanwezig ventje die letterlijk rechtdoor gaat, geduld is niet zijn sterkste kant maarja daar ben je terier voor.
houd van rennen, zwemmen, zonnen en mensen en heeft heel veel vriendinnen.
zijn leukste eigenschappen zijn: altijd vrolijk, houd heel erg van kroelen,pakt alles wat water bevat(sloot,plas water en de zee)snurkt hard, en zn boeven buien want dat zie je aan zn smoeltje hihi.
kortom ik kan niet meer zonder tank en hopenlijk zullen er nog velen volgen.

19 juni 2012 om 11:41

honden foto van PowerfulDogs

honden page profiel PowerfulDogsPowerfulDogs

De leukste eigenschap van de staff vindt ik dat ze humor hebben. Op de bankleuning klimmen terwijl dat toch echt niet past, in de vensterbank zitten, op schoot liggen...

30 juni 2012 om 01:06

honden foto van Sharon en Spyro

honden page profiel Sharon en SpyroSharon en Spyro

Spyro is altijd dol enthousiast en gaat overal graag mee naar toe. Hij vind de dierenarts super leuk, Pets Place is altijd dolle pret en auto rijden vind hij helemaal spannend. Ook kan hij in de gekste posities zitten en/of slapen.

14 augustus 2012 om 12:36

honden foto van Sharon en Spyro

honden page profiel Sharon en SpyroSharon en Spyro

Oh, ik las het laatste stukje niet, haha. Het kiezen van een hond was een beetje onverwacht. Ik wist wel wat voor ras mij aansprak, maar Spyro zijn lieve snoetje deed het hem toch wel. Hij was toen 3,5 maanden oud toen ik hem voor het eerst zag en hij had zo'n onschuldig, lief koppie. En nu woont hij inmiddels al bijna twee jaar bij me.

14 augustus 2012 om 12:40

Je kunt een reactie plaatsen
Home | Registreren |