Delen

- facebook

- twitter

Forum Behendigheid bij gevangenen

Agility & dogdance. > forum > Behendigheid bij gevangenen

honden foto van -

honden page profiel --

06 april 2018 om 18:35

Je kunt een reactie plaatsen
honden foto van Bipke

honden page profiel BipkeBipke

KLinkt echt leuk :-)
Kaylee heeft nu ook de beginnersproef voor behendigheid geslaagd, maar houdt niet van vreemden, Jethro en Yuuka ook niet echt helaas. De enigedie dol was op kinderen, mensen en aandacht was Kaiyo, en die kleine meid is 11 maart gestorven :'( Mas haar enorm en dan vooral als ik naar dingen moet met veel mensen. NU hebben we een een herplaatspup hier, die mag blijven zo lang het goed gaat met Kaylee en Jethro (Yuuka is sowiso iets associaler dus dat is geen referentie) maar mocht het niet goed lukken moet ze gewoon ter adoptie. Ik hoop natuurlijk dat eens ze de puberteit in gaat alles goed blijft gaan en dat ik met haar kan werken.
Wel goed van je, en lijkt me inderdaad een leuk initiatief.
kaylee moest voor dogdance dit weekend een wedstrijd meedoen, zowel in een groepsdans als solo enz e deed het zo mega veel beter dan ik verwacht had. Haar volgende proef is 15/8 , dan moet ze in een bejaardentehuis een demo gaan geven. Hoop dat het haar lukt....outdoor lukt nog wel, maar ergens 'binnen'....
Veel plezier alvast en neem iemand mee om een paar foto's te maken!

02 juli 2012 om 13:06

honden foto van -

honden page profiel --

06 april 2018 om 18:35

honden foto van Bipke

honden page profiel BipkeBipke

Wat jammer dat het net op de eerste dag van jullie vakantie was.... echt balen, heb dat ook vaak door dan tijden niks te doen en dan opeens alles op hetzelfde moment... hoop dat je wel een super vakantie hebt, samen met de hpndjes!

20 juli 2012 om 20:04

Je kunt een reactie plaatsen
Home | Registreren |