Delen

- facebook

- twitter

Forum stafford teefjes samen

amstaffs > forum > stafford teefjes samen

honden foto van linneke

honden page profiel linnekelinneke

ik heb net weer een discussie gehad over de vraag of stafford teefjes samen gaan of niet. wij hebben er 3 en dit gaat heel goed. naar mijn mening moet je er vooral voor zorgen dat je ze te baas blijft.
ik heb wel al gehoort dat het jaren goed kan gaan en dan ineens heel fout.

wat is julie mening hier over?

21 oktober 2011 om 11:23

Dit onderwerp staat op slot. Je kunt niet reageren


honden foto van Chris, Yankee & Chinook & Suga

honden page profiel Chris, Yankee & Chinook & SugaChris, Yankee & Chinook & Suga 3 doggies

Ik vind het perfect samen gaan zolang je maar de baas hebt en er genoeg leventijd verschil tussen de teefjes zit. heb je ook minder snel dat ze proberen wie de baas is. nadeel van teefjes die vechten door tot de dood :'( maar het kan altijd een keer fout gang zal ook wel eens gebeuren maar gewoon corrigeren en verder gaan ;-)

22 oktober 2011 om 14:11

honden foto van Dorien

honden page profiel DorienDorien 3 doggies

Ik ken iemand die ook 3 teefjes heeft gehad en dat is altijd prima gegaan.. Nu was ik pas op een feestje en daar heb ik met iemand gesproken die NOOIT nog een teef en een reu samenzet of 2 teven samen.. Hij heeft vroeger een reu en een teef gehad en dat teefje heeft toen zijn reu doodgebeten!! :'( Ik heb ook altijd gezegt dat ik nog een tweede staff bij wou (liefst dan een teefje) maar na dat ik dat gehoord heb, ben ik toch wel zeeeeer hard beginnen te twijfelen!

02 december 2011 om 12:58

Saskia (Gast)

Hallo, wij hebben 2 jackrussel teefjes uit hetzelfde nest, er word gezegd dat als ze een jaar of 2 a 2,5 jaar zijn dat ze dan kunnen gaan vechten om wie er nu de baas is,wi eheeft hier ervaring mee....ik hoop namelijk niet dat dit gaat gebeuren

08 april 2012 om 19:27

Dit onderwerp staat op slot. Je kunt niet reageren


Home | Registreren |