Delen

- facebook

- twitter

Forum staffjes met kindjes

amstaffs > forum > staffjes met kindjes

honden foto van linneke

honden page profiel linnekelinneke

ik krijg altijd de vraag of een amerikaanse stafford wel goed gaat bij jonge kinderen en of het niet gevaarlijk is. bij ons gaat dat super goed en als we gaan wandelen dan neemt lisa altijd de lijn van lila.
hier nog een paar bewijsen van hoe goed dat dat gaat


hoe gaat dat bij julie?

05 juni 2011 om 16:44

Dit onderwerp staat op slot. Je kunt niet reageren


honden foto van Bink

honden page profiel BinkBink 3 doggies

Late reactie! Maar hier gaat het ook perfect, Bink is opgegroeid met een klein meisje en gedraagt zich perfect met kids. Hij laat alles toe, en als hij het zat is loopt hij gewoon weg en gaat liggen waar het rustig is. :-)

Alleen het vervelende is, hij wil alle kindjes in de kinderwagen begroeten (zijn vorige kleine vrouwtje zat ook nog in de kinderwagen), maar niet alle moeders zijn er blij mee dat er ineens een Stafford kop in de kinderwagen zit, dus dat moet ik nog afleren. O-)

06 juli 2011 om 11:22

honden foto van linneke

honden page profiel linnekelinneke

bij mij mag hij altijd komen snuffelen ;-)

de mijne gaan ook gewoon weg als Lisa even te druk rond hen is

06 juli 2011 om 22:47

honden foto van DIESEL

honden page profiel DIESELDIESEL 3 doggies

Mijne kijkt ook altijd wel even in de wagen maar gaat ook gewoon weg. Hij is pas een half jaar maar alle kinderen in de buurt zijn helemaal weg van hem en mogen alles met hem doen. Ook met mijn lieve kleine chihuahua is hij heel voorzichtig.

28 juli 2011 om 17:22

honden foto van linneke

honden page profiel linnekelinneke

ben vandaag met de honden een mentaal gehandicapt kindje tegengekomen en Nala en Kira waren nog te druk omdat we net buiten waren maar Lila kan daar echt super goed mee omgaan. het geeft echt zo'n goed gevoel als zo'n kindje helemaal openbloeit door je hond, ik was zo trots op Lila :-D

28 juli 2011 om 23:02

honden foto van May

honden page profiel May May 3 doggies

Buddha wil ook altijd alle kleine mensjes groeten, hij checkt altijd even of het niet de onze zijn

02 september 2011 om 22:30

honden foto van Debbie & Denzel

honden page profiel Debbie & DenzelDebbie & Denzel 3 doggies

Ik heb vier kinderen drie uit een vorige relatie en 1 uit mijn huidige relatie. Denzel vind het geweldig is echt supergek op de kinderen vooral als de drie terug komen van mijn expartner dan is hij door het dolle heen, zo blij ze weer te zien.

03 maart 2012 om 15:10

honden foto van nick brouwers

honden page profiel nick brouwersnick brouwers 3 doggies

onze unac is het dikste vriendje van mijn dochter,hij kan me iedereen super opschieten,ne echte sloef :-D

09 maart 2012 om 13:45

honden foto van marjan & roxy

honden page profiel marjan & roxymarjan & roxy 3 doggies

hier gaat het ook super je kan alle kinder speelgoed neerlegge...deet me neefje ook maar ze komt er niet aan..mijn zus heeft net een baby gekregen en zodra die in de box ligt is ze heel waaks dan gaat roxy bij de bos zitte...ze is ook heel zacht aardig na kindjes je kan alles bij haar doen..

24 maart 2012 om 17:26

honden foto van Christien&Chelsea

honden page profiel Christien&ChelseaChristien&Chelsea 3 doggies

Chels is gek op kinderen, gaat er altijd zo heel onderdanig en mak naartoe en likt dan zo heel voorzichtig die snottebel weg (baasje meteen in de stress) en kwispelt daarna met d'r staart alsnog het kindje om haha! Maar de kinderen op de buurt zijn gek op d'r en als die d'r aan de riem hebben doet ze heel voorzichtig en is ze zo mak als een lammetje, gaat ze netjes zitten en trekt ze niet.. En als ik kinderen over de vloer heb zitten die bovenop haar in d'r bench en ze vindt dat prachtig..

24 maart 2012 om 18:42

honden foto van Chantal & Spike

honden page profiel Chantal & SpikeChantal & Spike 3 doggies

Spike is ook gek op kinderen, helaas hebben we ze zelf niet, maar ons buurjongentje is helemaal weg van Spike en Spike van hem....
Alleen is spike erg lomp, spring zo een kind om ver HAHA, buurjongetje vind dit helemaal geweldig andere kids en vooral mammas wat minder HAHA!!

18 september 2012 om 00:34

honden foto van linneke

honden page profiel linnekelinneke

de meeste ouders hebben liever niet dat hun kids naar onze honden komen O-)

18 september 2012 om 00:40

honden foto van Maxime

honden page profiel MaximeMaxime 3 doggies

Onze kenzo is super met kinderen komt omdat het vorige baasje 2 kinderen had en die deden ook alles met hem en konden ook alles bij hem flikken en idd als het te druk werd of hij had er genoeg van ging die op zn plaats liggen.

nou was ik laatst in de etos en een vrouw aaide hem maar had liever niet dat die bij der dochtertje in de buggy keek en snuffelde.

en heb ook nog pas gehad dat een buurvrouw van ons naar ons toe kwam en zei wat een mooie hond en toen zei ze ja die kunnen toch goed met kinderen opschieten. nou toen stond ik wel beetje verbaast te kijken aangezien ik meestal negatieve reacties krijg. ik zei ook tegen die vrouw ze zijn gefokt om een gezinshond te zijn en door al die negatieve mensen die der hond mishandele en dus aggressief worden krijgen ze een slechte naam. maar ze vond kenzo heel leuk:-D

19 september 2012 om 09:34

honden foto van linneke

honden page profiel linnekelinneke

mijn buurman is allergisch voor honden dus lijkt het me logisch dat zijn kinderen niet bij de honden mogen omdat papa er anders last van heeft O-)

wat ook erg irritant is is van die mensen die constant zeggen "wat als het een kind was" als een stafford een andere hond heeft gebeten. je kan het gewoon niet aan hun verstand brengen dat dat helemaal anders is ;-)

19 september 2012 om 09:42

honden foto van Maxime

honden page profiel MaximeMaxime 3 doggies

ja ik weet het nee die vrouw bij die buggy zei egt zo nee dat wil ik niet. dusja lijkt me dan niet allergisch.

ja naja valt me op dat de meeste mannen weg zijn van kenzo XD maar er zijn er ook zat die met een boog erom lopen of lopen ineens de andere kant op. kenzo is ook sociaal met hond tenzij die echt merkt dat ze voor niks kenzo uitdagen en echt aggressief zijn.

valt me ook op met die sites als anti pitjes dat ze geen herders en rottweilers erbij zetten. die zijn juist gefokt om ook mensen aan te vallen. dus als waakhonden.

+ dat meestal die kleine hondjes zoals een jackrussel en een shitzu enz. vaak echt aggressief zijn naar kenzo terwijl hij niks doet.. vorige x hing er ook een shitzu in zijn oor..

maar dat zijn dan gezinshondjes...zeggen ze

19 september 2012 om 09:55

honden foto van Chantal & Spike

honden page profiel Chantal & SpikeChantal & Spike

Spike en mijn buurjongetje zijn echt onafscheidelijk, zo schattig.
Laatst was er een ander jongetje met mijn buurjongetje aan het spelen, had die moeder van dat jongetje tegen mijn buurvrouw gezegd Ik wil niet dat ze met die pittbull spelen,;-) ;-)
waarop mijn buurvrouw zei welke pittbull??;-)
Hele discussie gehad over Spike, die zou echt nooit een kind wat aan doen!!

Waar ik me ook dood aan erger, andere honden mogen wel spelen met een lab pup maar als ik er aan kom ja dan maar even een straatje om hé, vooral als ze ook nog een kindje in de buggy hebben....

Het zijn zulke super honden, ben helemaal weg van het ras, mits ze goed opgevoed worden ;-)

19 september 2012 om 13:54

Dit onderwerp staat op slot. Je kunt niet reageren


Home | Registreren |