Delen

- facebook

- twitter

Forum Geen slaap meer :(

amstaffs > forum > Geen slaap meer :(

honden foto van sensation

honden page profiel sensationsensation

Hey,

Mijn amstaff is nu 7 maanden. We wonen in een appartement en in de nachten slaapt ze in de keuken. Dit omdat ze altijd stiekem op de bank kroop en aan de salontafel beet. Ze heeft hier nooit problemen mee gehad, zodra ik zei dat het bedtijd was, ging zij naar de keuken. Waar ze ook een heerlijk bed heeft.
Maar de laatste 4 nachten piept en blaft ze en krast aan de deur, ook heeft ze een aantal keer zelf de deur weten open te krijgen (slimme meid  ;-) ). Als ik opsta en zeg dat ze stil moet zijn en naar haar bed moet, helpt dit zo'n 15 min. en dan begint ze weer. Ik krijg dus geen slaap en ik kan haar ook niet negeren, aangezien de buren dat niet zo prettig zullen vinden...
Iemand een tip?

09 maart 2013 om 14:22

Je kunt een reactie plaatsen
honden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

honden page profiel Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

je kan een bench in je kammer zetten en haar/hem daar in laten slapen. je moet wel eers een bench training doem zodat de bench iest positief wordt en als hij piept geef hem dat een bot of een kauw dingetje. nou veel geluk met je pupje

09 maart 2013 om 16:20

honden foto van sensation

honden page profiel sensationsensation

Ja, ik denk dat dit inderdaad de oplossing gaan worden. Ik dacht altijd dat ik geen bank zou aanschaffen, aangezien ze nooit alleen thuis hoeft te zijn en slapen in de keuken ging perfect en dan had ze ook lekker ruimte daar.
Maar ik ga toch maar een bench kopen.

Nu is ze de laatste dagen ook nog meer aanhankelijk dan dat ze al was, dus ik weet niet of haar veranderingen te maken hebben met een puberfase of dat er misschien een eerste loopsheid aan zit te komen.

dank je wel voor je reactie

09 maart 2013 om 17:48

honden foto van sensation

honden page profiel sensationsensation

Ik dacht altijd dat ik geen bank zou aanschaffen

ik bedoel benck natuurlijk

09 maart 2013 om 17:50

honden foto van linneke

honden page profiel linnekelinneke

als je het niet erg vindt dat ze op je kamer slaapt dan is dat een oplossing. dat moet ook niet noodzakelijk in een bench, een mand of iets anders kan ook.
je kan ook je weg naar beneden werken met de bench. daarmee wil ik zeggen dat je de bench steeds verder van je bed zet in kleine maar wel overwoge stappen.

het aanhankelijke kan idd te maken hebben met de eerste loopsheid die eraan moet komen.

09 maart 2013 om 22:38

Je kunt een reactie plaatsen
Home | Registreren |