Delen

- facebook

- twitter

de berenclub!!!

Let op: geen lid Je bent geen lid van deze club. Klik hier om lid te worden !

Welkom op de berenclub!!!

naar aanleiding van een topic over mijn pup heeft Els 2 me op een idee gebracht!!

De club voor alle beertjes. zoals newfys landseertjes,sint bernhards of teddybeer!

wie een beer heeft, wil of krijgt mag zich aanmelden.

87 ClubLeden

honden foto van haarlemsehonden foto van Isabellehonden foto van TZNhonden foto van Naomiihonden foto van Moose en Annemariehonden foto van maxhonden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nalahonden foto van Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpohonden foto van Lisanne baasje van Bram en Renzohonden foto van Danissahonden foto van Marion van Dijkhonden foto van Julika en Rakkerhonden foto van Poppy honden foto van Peterhonden foto van Jolandamariettehonden foto van Thera Seijkenshonden foto van jokehonden foto van Lisannehonden foto van Jeanine :)honden foto van Myrthe & Dirk

Bekijk de hele blafbox

Blafbox !

honden foto van Anouk & Balou<3 https://www.hondenpage.com/hondenforum/192330/grote-beren-wandeling-2.0.php Wandeling voor grote honden!
honden foto van Bear  en Sayen :-P En natuurlijk ons Tieska Bordeauxdog van bijna 6 jaar. Tieska en Bear zijn onze schatjes. Allebei knuffelberen. ;-)
honden foto van Bear  en Sayen :-P Hoi even voorstellen, onze Bear kruising Newfy (landsheer) x Bord Dog. Hij is nu bijna 2 jaar en een achte knuffelbeer.
honden foto van amber&koda hallo! mijn beer is nu 8 maanden, eigenlijk dus een beertje ;)
honden foto van Ruud, Izzy, Juno (en Nina †) Hallo, sinds afgelopen dinsdag hier ook 1 beer en 1 beertje :-)

Club foto's

Balou mijn oppashond(je) zo maar een foto Fedor trot op zijn K9 tuig Cay en Cooper zijn aan uitwaaien reina pups van reina's laatste nest reina's zoon reina aan zee mijn lieve newfdames..Senna en Rossi waterwerk waterwerk tuig desire 8 weekjes Sammie mijn 4 schatten! allemaal beertjes Balou herfst Balou Balou Beertje Bear 1 jaar en 8mnd oud. en natuurlijk ons Tieska. Onze kleine meid. Tibetaanse Mastiff Sarah
Voeg een foto toe

Over deze club !

Eigenaars en mods: Claudia (eigenaar)
De laatste activiteit was op 25 januari 2016 om 22:21
Deze club is aangemaakt op 08 december 2010 om 00:37.

Home | Registreren |