hondenverzekering

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ellisellis

honden foto van ellis

Wij krijgen morgen ons pupje en ons ook goed verdiept in de verschillende verzekeringen. Deze site http://www.verzekerjehuisdier.nl heeft alle verschillen op een rijtje gezet, erg overzichtelijk.
Of een aanvullende verzekering lonend is, is per verzekering ook weer verschillend. Als je bvd wilt steriliseren/castreren moet je bij de 1 een sterilsatieverzekering van 2,79 afsluiten en die moet je 4 jaar laten lopen en je krijgt 50% terug. Reken maar uit wat je uiteindelijk betaalt!!! Gewoon een uitgestelde betaling voor de operatie.
Wij ook ws voor Nationale Huisdieren verzekering, die dekt in de aanvullende verzekering het beste sterilisatie en in de aanvulling zit ook mac 50e aan vaccinaties. En die heb je ieder jaar nodig. Verder zit er ook nog iets van tandeekundige hulp bij.
Deze verzekering biedt het Kruidvat ook aan, met ca. 3e minder per maand.

Het blijft ook een stukje risico verzekeren natuurlijk

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel ????????????????????????????

honden foto van ??????????????

Allebei mijn honden zijn verzekerd zowel extra als aanvullend hoef ik me nergens geen zorgen om te maken.
Alles wordt vergoed.

kosten p/m 42 euro

honden page profiel roy_Croy_C

honden foto van roy_C

welke verzekering heb je dan als ik vragen mag?? want de meest edie ik gezien gezien heb haken toch echt af met heup en elleboog problemen

honden page profiel Antoinet & LunaAntoinet & Luna

honden foto van Antoinet & Luna

Ik heb die van het Kruitvat genomen, dat leek mij ook een van de betere en goedkoopste. Maar er zitten weinig verschillen in de basisverzekeringen. Het verschil komt pas in de aanvullende verzekering. Bij het Kruitvat krijg je in het eerste jaar 100% vergoeding voor steralisatie en 50 euro per jaar voor vaccinaties. Na het 1ste jaar nog 80%. Is ook nog veel. Uiteindelijk betaal je het steraliseren natuurlijk voor een groot deel zelf aangezien je er 4 jaar aan vastzit. Maar dat maakt me niet zoveel uit. Alle verzekeringen zijn prijzig en dan heb ik het niet alleen over onze dieren. En die neem je ook aangezien je het risico niet kunt nemen.

honden page profiel BullsclanBullsclan

honden foto van Bullsclan

Heb mijn honden in de verzekering (Proteq) en dit bevalt me prima.
Elke maand iets opzij zetten is leuk maar wanneer je binnen 6 maanden al zo'n 1.800 euro kwijt bent aan de DA dan heb je dit niet bij elkaar gespaar (ik niet tenminste)
Een verzekering kan een dure bedoeling zijn wanneer je hond nooit iets heeft en er dus niets te claimen valt, aan de andere kant betalen we ook flink geld voor een WA, inboedel etc verzekering terwijl we in de regel zelden iets claimen.

honden page profiel CarnishaCarnisha

honden foto van Carnisha

Ik zou het wel doen, zou er niet aan moeten denken dat er iets zou gebeuren en dat ik dat niet zou kunnen betalen. Ik zit bij Proteq!! aanrader!

honden page profiel Nicole en het trio....Nicole en het trio....

honden foto van Nicole en het trio....

Ik hbe een hondenverzekering gehad voor twee berner sennens, dat me per hond meer dan €600.00 gekost heeft en puntje bij paaltje vergoedde ze bijna niets...ik heb de consumentenbond ingeschakeld en die zeiden:" U kunt beter elke maand wat apart zetten..."En dat doen we dus nu ook en dat loopt gelukkig ook goed op!!!

honden page profiel TanjaTanja

honden foto van Tanja

JUP heb een pup van 5 maanden die al flink in de kosten is gaan zitten. Wij halen de 20 euro p/m er makkelijk uit!

ZIt bij nationaal spaarfonds.

Liefs

honden page profiel ritarita

honden foto van rita

ik heb mijn teckels alle 2 verzekert bij proteq, een is er geopereerd aan een nek hernia, geld apart zetten komt bij mij nix van , en nu weet ik als er wat is kan ik m'n hond laten helpen,dat doe ik dan toch wel maar net als met een nek hernia is wel een groot bedrag

John (Gast)

Vind het ronduit schandalig hoe sommige "mensen" hier denken over het verzekeren van hun hond(en).
Als er wat met het arme beestje gebeurd dan betaal je je eigen helemaal scheel aan de kosten die daaruit vloeien, en met een verzekering worden de kosten nog enigzins gedekt.
U bent toch zelf ook verzekerd voor min €96,- á €110,- per maand?? Als er wat met U zal gebeuren zonder een verzekering of er gebeurd iets met iemand anders door UW schuld, dan zal u de rest van uw leven dokken..
Misschien zie ik het alleen vanuit mijn perspectief, maar mijn honden gaan voor ALLES ook voor mijn eigen gezondheid.
Dus ik zou zeggen; verzeker je hond(en) je weet maar nooit!!

Gegroet.

honden page profiel FaelynFaelyn

honden foto van Faelyn

Hoi John,

Waar maak jij uit op dat als de honden niet verzekerd zijn ze ook niet de medische hulp krijgen die ze nodig hebben?

Ik heb zelf ook geen verzekering voor mijn 2 honden. Als ik de kosten optel die ik heb gehad in de afgelopen 7 jaar voor beide dan heb ik flink bespaard op de verzekeringspremies. Ik had veel meer kwijt geweest aan de verzekering. Bovendien zou ik de wel gemaakte kosten meerendeels niet vergoed gekregen hebben.

Ik ben in de gelukkige positie dat ik goed elke maand geld kan sparen waar ik onvoorziene kosten uit kan betalen. Zoals een operatie voor de honden. En ze krijgen elke medische zorg die ze moeten krijgen om gezond te blijven, te zijn en te worden. Daar heb ik nl over nagedacht voor ik aan de honden begon. Ik zou dolgraag nog een hond er bij willen maar ik besef ook dat 3 honden niet alleen meer tijd kosten maar ook geld (hondenbelasting, goed voedsel en medicatie)

Overigens ben ik wel van mening dat als je niet kan sparen een verzekering raadzaam is.

Fabiola (Gast)

sluit een verzekering af!!! ik heb er een bij Proteq en dat kost me 22 euro per maand. Onze lieve Rottweiler at ineens niet meer en had hoge koorts (41 graden!!!). De DA kon niet vinden wat het was en omdat hij hoge koorts had moesten we afgelopen maandag met spoed naar Utrecht Universiteit voor gezelschapsdieren. Hij werd meteen op de intensief care opgenomen. Hij is ondertussen met spoed geopereerd en zijn temperatuur is sinds 2 dagen weer stabiel. Ondertussen lopen er nog allemaal onderzoeken en is het afwachten of dit alles was. Ook moet hij weer gaan eten...dus het is nog spannend. Totale kosten zit ik nu al op € 3.400,- en zoals gezegd zijn we er nog niet. We zullen dus zelf ook nog diep in de buidel moeten tasten maar als ik daardoor mijn hondje terug krijg vind ik het prima. De verzekering geeft toch wat meer rust. Je gaat ervanuit dat er nooit wat gebeurd met je hond maar zoals je ziet weet je het nooit zeker........

honden page profiel DolfineDolfine

honden foto van Dolfine

Ik ben ook al tijden aan het uitzoeken welke verzekering ik zal nemen voor Phoebe, ik heb gekozen voor Kruidvat, daar betaal je geen 20% bij als ik het goed gelezen heb.

Dolfine

honden page profiel DolfineDolfine

honden foto van Dolfine

Wel 20% dus...

honden page profiel LindaLinda

honden foto van Linda

Je betaalt bij elke huisdierenverzekering bij, maar dat gaat op twee manieren, op de Petplan manier en dan betaal je per ingediende declaratie en op de Proteq manier en dan betaal je gewoon standaard 20%.

Ik heb voor het laatste gekozen (maar dan bij Kruidvat) omdat ik geen zin had om bovenop de maandelijkse kosten voor de verzekering ook nog eens de dierenartskosten zelf voor te schieten.

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Mijn hondje is verzekerd bij petplan.
Ik ben student en heb dus niet al te veel geld. Natuurlijk betaald mijn moeder gewoon als ik het niet kan betalen. Vind het zelf alleen fijner als ik gewoon zelf de dingen voor mijn hondje kan betalen. Daarom een verzekering.

Heb voor petplan gekozen omdat de maandlasten niet heel hoog zijn. Daarnaast betaal ik aan eigen bijdrage maar 15 euro. Dit hoef je niet per rekening te betalen maar je kunt de rekeningen opsparen en dan hoef je die 15 euro maar een keer in het jaar te betalen.

honden page profiel YuriYuri

honden foto van Yuri

Wij overwegen onze bully bij Proteq te verzekeren ondanks dat het gelukkig tot nu toe nog helemaal niet nodig is geweest. Wie heeft er eigenlijk ervaring met andere verzekeringen? Ik zie dat er inmiddels iets van 4 aanbieders zijn in Nederland:

- proteq
- petplan
- zelf
- nationale huisdierenverzekering

Die laatste is nieuw volgens mij. Wie heeft er ervaring met ze?

Alvast bedankt!

honden page profiel BellaBella

honden foto van Bella

heb bij het kruidvat een verzekering (die hangt trouwens aan een grote verzekeraar) Na even rekenen bleek dat we de verzekering er wel uit zouden halen omdat we Ziva zeker wilden laten steriliseren. Veel wordt helemaal of grotendeels vergoed.
Toen we een stuk achteruit gingen in inkomen (fijn zo'n crisis)was het toch wel een geruststelling

honden page profiel Antoinet & LunaAntoinet & Luna

honden foto van Antoinet & Luna

Zo had ik dat ook bedacht; ik zit dus ook bij het Kruidvat. Weten jullie trouwens ook of je daar nog een polis van krijgt. Ik heb nu twee maanden betaald maar nog geen polis gezien....

honden page profiel GeenZinMeerGeenZinMeer

honden foto van GeenZinMeer

Ik heb een hondenverzekering afgesloten voor de aankomende 5 jaren. Mijn hond gaat naar shows in binnen en buitenland en is gelukkig ook in het buitenland verzekerd. Je weet maar nooit wat er gebeurd. Als ik met haar wil fokken zijn enkele dure testen wel aan te raden en deze worden nu vergoed.

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Mocht je een bulldog hebben dan zitten er wel wat haken en ogen aan een verzekering. Bijna alle en voor zover ik weet alle verzekering hanteren een apparte clausule voor dit ras door hun gebrekkige gezondheid. Bijna alles is uitgesloten voor een dekking en je betaald een behoorlijke premie. M.a.w. je hebt er geen fluit aan.

honden page profiel sjon&mariette en noasjon&mariette en noa

honden foto van sjon&mariette en noa

Ook wij twijfelen voor een verzekering,,, weet wel kijk goed waar je wel en waar je niet voor verzekerd bent ,,, dus prijs qua kwalitiet van de verzekeraar,,, grt b

honden page profiel DolfineDolfine

honden foto van Dolfine

Afgelopen week ook een verzekering afgesloten bij Kruidvat, nou ja geprobeerd. Alles ingevuld, maar nog niet eens een bevestigingings mail gehad. Ik een mail gstuurd naar Kruidvat, kreeg terug dat ze mijn vraag door gestuurd hebben naar de betreffende verzekering, die nemen dan contact op, is dus nog niet gedaan. Afwachten dus...

Dolfine

honden page profiel YuriYuri

honden foto van Yuri

Misschien wel handig. Ik ben hier ook een topic over begonnen op het forum, nu al met veel handige tips. Zie hier:

http://www.hondenpage.com/hondenforum/44555/iemand-ervaring-met-proteq-huisdierenverzekering?.php

honden page profiel YuriYuri

honden foto van Yuri

Misschien wel handig. Ik ben hier ook een topic over begonnen op het forum, nu al met veel handige tips. Zie hier:

http://www.hondenpage.com/hondenforum/44555/iemand-ervaring-met-proteq-huisdierenverzekering?.php

honden page profiel Suzanne & Micky!!Suzanne & Micky!!

honden foto van Suzanne & Micky!!

Wat een goeie tips hier op dat forum.

Ik was nog aan het twijfelen over een verzekering voor de hondjes.

Maar ik ga me eigen spaarpotje maken. Iemand nog een leuke spaarpot in de aanbieding in de vorm van een poedel of beagle? ha ha :-D

Ingrida (Gast)

Hallo allemaal,

ik krijg morgen twee Dalmatiërs,maar er zit een verhaal achter,het zijn twee zusjes en 9 jaar oud hun baasje is namelijk overleden en een vriendin van die man zoekt een goed huisje voor ze hij had ook geen familie leden meer,ik heb besloten om ze te nemen,wil ook liever rustige honden in huis,heb op dt moment zeker geen behoefte aan een pup dus dat komt goed uit.Maar nu zit ik overal te kijken voor een verzekering,alleen het is best duur en hier op het forum lees ik dat velen gewoon geld opzij zetten,het lijkt mij idd beter om dat te doen in ijn geval ook omdat ze al 9 jaar zijn en ook nog eens twee ervan,dus dat gaat mij dan echt veel kosten als ik ze zou verzekeren.Alleen zit wel met,als ze overlijden wil ik ze wel ergens kunnen begraven op een leuke manier en verzekerngen vergoeden crematies en zo voorzover ik gelezen heb...Wat zouden jullie mij aanraden om te doen??

Groetjes en bedankjes,

Ingrida

honden page profiel annefloorannefloor

honden foto van annefloor

Een verzekering voor huisdieren is als iedere andere verzekering te duur zolang je er geen gebruik van maakt en blijkt vol met uitsluitingen te zitten als je er gebruik van wilt maken. Heb teksten geschreven voor http://dierenverzekeringnederland.nl/. Over het algemeen wordt de situatie te rooskleurig afgeschilderd. Ik heb zelf een hond maar deze niet verzekert.

Karel (Gast)

Ik was op zoek naar een hondenverzekering voor mijn Berner Sennen van 10 maanden ,wat ik belangrijk vind bij grote rassen is dat de gewrichten verzekerd zijn....nou geen enkele maatschappij verzekerd heupen en gewrichten,lees de polisvoorwaarden maar na.....alleen de eerste cosultatie mag je doen en dan houdt het op.....bij het kruidvat hoef je de naam berner sennenaar maar in te typen en je krijgt een zinnetje van...dit ras wordt door ons niet verzekerd !!kijk op die manier is niet alles gedekt voor je hond, dan kun je beter zelf een potje maken....rijk worden willen we allemaal.

luna (Gast)

ik en mijn moeder willen een pupy aanschafen maar we wetten nog niet of we het moeten verzekeren of niet hebben julie eneg idee want ik hep het all een paaarkeer gevraaagd maar ze weet het niet :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 3 van 4 12 34
Volgende forumvraag: hondenverzekering
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^