HondenPage baasje ellis

Over ellis

honden foto van ellis Hallo allemaal,
Wij hebben een cairn terrier Yuna. Ze is geboren op 16 mei 2013. Het is ons eerste hondje en waren lang aan het bedenken wat voor soort ons eerste hondje moest zijn. De keuze voor dit ras is weloverwogen en nog geen dag spijt van gehad.
We zijn lid van de NCTC, de rasvereniging, om zo alles over dit ras o.a. een beetje te kunnen volgen.
Het is een heerlijk beestje, altijd vriendelijk, nog nooit lelijk gedaan tegen iemand en kan heerlijk ravotten met andere honden.

Krabbels aan ellis

honden page profiel Joke en Joke en "Sem" schreef om 16 december om 15:20
Prachtige cairn terrier heb je Ellis. Hier in de buurt lopen er ook 2, ze zien er zo schattig uit!! Ik heb je toegevoegd.
honden page profiel Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. schreef om 04 juli om 13:45
Hoi Ellis, Heb je je Cairn pupje al? Echt het zijn erg lieve hondjes, wij hebben onze Cairn Chelsea al bijna 11 jaar, ze kwam bij ons toen ze acht weken oud was, samen met een iets oudere West High Land White Terrier genaamd Iggy+, zij is vorig jaar helaas overleden op 26-11-2009, ook van haar hebben we 10,5 jaar van mogen genieten, ik mis haar alleen nog iedere dag, ik hoop dat je hondje een echte hartendiefje gaat worden, net als mijn hondjes waren/zijn, bekijk anders mijn foto´s maar op mijn page.
honden page profiel Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. schreef om 03 april om 15:37
Hoi Ellis, Geloof mij maar, onze Cairn Chelsea is nu 10,5 jaar oud, en nog steeds een schat van een hondje. Groetjes Sonja, Iggy+ en Chelsea. P.s: Bekijk mijn foto´s anders maar op mijn page.
honden page profiel ellisellis schreef om 29 maart om 14:39
hallo, wij zijn ons aan het oriënteren voor een pupje deze zomer, en mij is aangeraden hier op het forum ook voor diverse info te kijekn.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

ellis heeft 553 ontvangen.

Berichten en online status
ellis was voor het laatst online 7 jaar, 4 maanden, 2 weken, 3 dagen, 23 uur, 14 minuten, 34 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^