HondenPage baasje linde

Wat schreven de vrienden van linde op het forum

honden page profiel SandraSandra schreef in Koffietafel deel 3
Sandra en Sammy zijn één, ik was mijn inloggegevens even kwijt, vandaar. Maar wilde het bericht toch posten voor degene die geen FaceBook account hebben.
honden page profiel SandraSandra schreef in Koffietafel deel 3
Ik heb dit van FaceBook gehaald, lijkt mij dus wel dat het in overleg is gebeurt
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in Iemand in hellevoetsluis Ringtraining?
kynologisch nederland is ook een goede school.
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in help . mijn husky heb plekjes in lies en verlies vacht
Of het bij de eerste loopsheid gebeurde of niet maakt geen bal uit baylee was ook gedekt door mijn eigen reu bij de eerste loopsheid en het was meteen raak(was een ongeluk )baylee heeft ook deze twee spuitjes gekregen.mijn ervaring is dat als er ongeveer een week na de laatste spuit een plasje bloed of donker bruine plas ligt dan was ze drachtig .
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in Pff zo een prachtige husky
Ag nee echt waar !? Wat een nare mensen dan . Een hond neem je voort leven ! Niet voor even.
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in waar halen jullie je xback?
Maattabel: X Back Harnas - Kiwaq Maat Halsomvang Ruglengte Maat Halsomvang Ruglengte Husky S 44 50 Malamute M 56 61 Husky M 46 54 Malamute L 60 63 Husky L 48 60 Malamute XL 62 65 Husky XL 50 62 Malamute XXL 65 68 Husky XXL 52 66
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in waar halen jullie je xback?
je moet de omtrek van de hals even opmeten en de lengte van zijn rug. leeftijd en gewicht maken namelijk geen bal uit voor de maat van je hond. het einde van het tuig (dus niet het lusje waar je treklijn aan zit) moet bij de aanzet van zijn staart eindigen. maaaarrr het tuig mag niet als de hond trekt achter de ribben liggen. ook moet het tuig op het borstbeen liggen. niet er boven want dan drukt deze op de luchtpijp van je hond en dat is erg vervelend voor je hond en verminderd dus de prestaties.
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in Goku was Booming vandaag!
Goku heeft vorig seizoen een paar keer voor de step gestaan voordat de temperatuur te hoog werd . Zijn kussentje was kapot gegaan omdat hij door glas liep in het bos . Dus ik moest eventjes wachten met beginnen. Inmiddels is goku een jaar en 6 maanden dus nee hij is niet zo oud nog heel jong maar hij is loei sterk aan het worden
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in Hoe leren trekken ?
je kan eens iemand zoeken die al een tijdje step . en mikai samen voor die step zetten zodat hij de link kan leggen: voor is trekken . of je kan je vriend/vriendin voor jou neus laten fietsen die mikai dan roep terwijl jijzelf op de step staat. en heeft goed belonen met je stem als hij het goed doet.
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in Punk..
En misschien ook het gemakkelijkste ?  Sorry ik vind dat ze er nog al rap over praat, ik mag dat als mijn persoonlijke mening toch schrijven he Judith...... Ik snap ook niet dat ze toch weer met een heel verhaal HIER komt na haar drama afscheid, zucht. Anny ik vind dat jij ontzettend vreselijk ASOCIAAL er over praat. pauline zit waarschijnlijk nu als een hoopje ellende thuis. en jij trekt zo een grote smoel open . denk je dat pauline dit over 1 nacht ijs bedacht heeft? al een een jaar lees ik dat pauline als de dood is dat er iets met punk gebeurd omdat punk al oud is. en op dit moment heeft pauline helemaal geen zekerheid meer . en jij trapt haar nog even na. als je geen medeleven hebt in dit verhaal zeg dan gewoon helemaal niets!
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in Binky is ingeslapen
kunnen ze die pees niet opnieuw aanhechten dan ?  en dan door middel van steroiden in spuiten de spieren er omheen versterken ? Edit: Door dat zijn schouder dan niet verkeerd belast mee word zal hij ook niet van de pijn gaan ontlasten waardoor zijn nek en rug weer goed gebruik worden.
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in Wie helpt ons zoeken?
Denk dat jij toch beter aan een pup kan beginne . Want aan een herplaatser zitten altijd haken en ogen.
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in Help mijn Malamute pup bijt
in mijn ogen is hij een beetje over prikkeld. doe wat minder dingen met hem . laat hem alle dingen even rustig in zich opnemen. en geef hem meer verplichte rust. en  zeker nooit zijn bek dichtknijpen! dit kan heeeel veel stres geven bij je pupje. geef hem in plaats daar van iets om in te bijten. een knuffeltjes of speeltje ofzo .
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in Goku was Booming vandaag!
vandaag Goku weer even voor de step gezet, ik moest eventjes wachten nog omdat Goku's kussentje kapot was omdat alles geheeld is en er nieuwe mooie huid op zit wilde ik wel een klein rondje doen. ik Goku in gespannen lichtjes allemaal aangezet. en gaan. en Goku ging zooo zoooooooo hard. ik wilde indammen maar ik moest zo hard in mijn rem knijpen dat ik dacht van nou ik laat hem wel eventjes zijn lolletje hebben. ik liet hem rennen ,maar na een paar 100 meter wel terug gepakt naar de draf hij haalde 20 km in draf en bleef deze constant houden. ik wist niet wat ik zag. een geweldig start .Wat het is duidelijk tijd. Goku wilt weer trainen!
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in Piep...piep...PIEP! om gek van te worden!! en bijten in de borstel!
antiklit gebruiken doet het minder zeer. gebruik ik ook bij goku zijn staart en zijn broek. die zitten als ik te lang wacht vol met klitten . even spuiten en het is zo weer los.
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in Loslopen.. Gewoon doen? Hoe hebben jullie dit aangepakt? *UPDATE pag 6 onwijs trots!!! +foto's*
tsjah ben bij goku er meteen mee begonnen . dag 1 al . gewoon achter me aan laten lopen in het bos. gaat nog steeds top . blijfd goed in de buurt. en baylee heb ik iets later pas los laten lopen . baal ik wel van. had haar beter meteen los kunnen laten lopen. maar goed. ik heb ze in het bos alle twee nog steeds los lopen . op de heide ook . mits ik zeker weet waar de schapen zijn .
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in in het fietsmandje :(
Ja, misschien dat ik moet gaan trainen naast de fiets. Hij beschikt over een grote hoeveelheid energie - hetgeen duidelijk te zien is als ik hem loslaat op een grote vlakte (weiland / strand), dan holt hij onuitputtelijk als een whippet. .zo goeie morgen ]0.
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in Idee voor als je poepoverlast voor je deur hebt?
ik heb eens toen ik nog thuis woonde bij mijn ouders, honden poep van de hond van de buurvrouw van twee huizen verderop die haar hond standaard in de voortuin van mijn ouders liet schijten en pissen verzameld. in een krant gedaan en toen die krant in de fik gestoken voor haar voordeur gelegd en aan gebeld. toen als ik zag dat ze naar de voordeur kwam weggerend en me een partij zitten lachen .  Klinkt een beetje extreem. maar we hadden die vrouw denk ik wel al tien keer gewaarschuwd. wijk agent deed er ook niks aan. naja dan maar zo he O-)  ze kon toch niet bewijzen dat ik het was.
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in Wie kan mij helpen!!!
ik zou zo intensief borstelen trouwens maar 1 keer per week doen. anders blijfd ie alles er uit gooien.   hier wordt ook 1 keer per week intensief geborsteld.
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in Dobby en de zwarte sloot.
oooooh wat ben ik blij dat goku niet van zwemmen in dat opzicht :P  je golden was nu geen golden meer. hihihi .
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in Ondeugende honden
Ik was vanmiddag een heeeeele grote wandeling aan het maken door het bos met Goku en Baylee. En ik had ze lekker loslopen.  Ik sla bij een kruispunt links af onder het mom de honden komen er zo toch wel aan.  Dus ik loop rustig door. na een minuut of drie vond ik het toch wel erg lang duren , dus ik loop terug. Geen hond of reactie te bekennen.  Nou wist ik dat als je rechts af gaat dat daar een blubberplas zit. En vooral Goku vind deze plas machtig leuk! dus ik loop naar de blubber plas toe. En daar zijn jut en jul hoor, lekker door de blubber aan het plonzen. Meer zwart dan wit waren ze!
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in Warme mand aangeboden voor een lief kein oudje.
oh god. opa kooiker die bandit ........... als ik niet twee van die stuiterballen had ik m nog wel zijn oude dag willen geven .
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in op onderzoek gaan bij mensen terwijl een tikkie bang?!
niks geen dominantie. geen nieuwschierigheid. maar gesteld op haar eigen ruimte. als die mensen zijwaarts op hun hurken gaan zitten en haar niet aaien gewoon laten ruiken . is er waarschijnlijk niets aan de hand en loopt vanzelf weer weg
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in in het fietsmandje :(
je kan natuurlijk ook gewoon eens rustig gaan opbouwen met het naast de fiets lopen . O-)
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in Wie kan mij helpen!!!
als het goed is zou hij nu in de rui moeten zitten of in de rui moeten raken . gewoon flink borstelen tot er bijna niks vanaf komt. dan heb je alle losse wol er uit,
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in nee, mw mijn hond heeft GEEN handvat!!
Goed gedaan, haha! Meestal bedenk ik pas achteraf wat ik eigenlijk 'gezegd zou moeten hebben'.... Niet adrem genoeg helaas. Nou is Byr te groot geworden om nog op te tillen maar in hartje Antwerpen lijkt hij wel een soort openbaar bezit waar iedereen ongevraagd aan mag zitten. Gelukkig pikt hij dat allemaal.. Gisteren nog stopte er een hele groep Spaanse toeristen bij Byr,  en die arme stadsgids stond helemaal alleen in de ruimte te praten. ]0 Natasja, heb je nog een goeie uitspraak voor mij, haha? Dan train ik 'm er in bij mezelf. Gewoon in het Nederlands hoor haha. d(^_^)b Zeggen dat ze een pluche wolf moeten kopen ? (Verzin nu maar iets hoor haha)
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in Boris heeft Goa goed gebeten update da
dan zou ik als de donder die dierenarts bellen . kan een slechte reactie zijn op de verdovende middelen .
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in Hoe 'dood' vanaf een zit
haha je bent verder dan ik hoor. die van mij houden hun hoofd nog omhoog XD hahahah ik vond deze wel geniaal http://www.youtube.com/watch?v=00O1MjZAK4Qal.
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in Dikke billen topic!!!
http://imageshack.us/a/img716/5497/iee0.jpg
honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky schreef in schofthoogte opmeten
klopt niet helemaal wat je zegt , moeder is geen hele grote husky. paps was ook normaal heb ik begrepen . voeding en milieu kan wel degelijke er voor zorgen dat je hond groter dan verwacht word. net als de geestelijke gesteldheid. ook dat kan invloed uitoefenen op de groei .
 

Vrienden van linde

honden foto van Sandrahonden foto van De rode Husky

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^