Ondeugende honden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel animalloveranimallover

Hoi,
Ik maak een tijdschrift over honden voor mijn profielwerkstuk. Nu wil ik ook een artikel schrijven over ondeugende honden met echte ervaringen die hondeneigenaren hebben.
Zouden jullie willen sturen wat voor ondeugende dingen jullie honden allemaal uitspoken?':-)
Alvast bedankt,
Groetjes Lisa

honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky

honden foto van De rode Husky

Ik was vanmiddag een heeeeele grote wandeling aan het maken door het bos met Goku en Baylee. En ik had ze lekker loslopen. 
Ik sla bij een kruispunt links af onder het mom de honden komen er zo toch wel aan. 
Dus ik loop rustig door. na een minuut of drie vond ik het toch wel erg lang duren , dus ik loop terug. Geen hond of reactie te bekennen. 
Nou wist ik dat als je rechts af gaat dat daar een blubberplas zit. En vooral Goku vind deze plas machtig leuk!
dus ik loop naar de blubber plas toe. En daar zijn jut en jul hoor, lekker door de blubber aan het plonzen. Meer zwart dan wit waren ze!

honden page profiel Kobus & CasKobus & Cas

honden foto van Kobus & Cas

Ik zou even een PB'tje naar Leila sturen, die heeft twee héél ondeugende Teckels waar ze leuke verhalen over schrijft :-) Ze houdt ook een blog bij: http://teckelmeneren.blogspot.nl/.

Ik heb ook een best wel ondeugende Teckel kruising, maar kan zo 1, 2, 3 niet iets opnoemen... Moet er nog even over nadenken :-D

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^