Fokker vermelding van Dutch Dapples

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Dutch Dapples
Beschrijving: Dutch Dapples is een dwerg / kaninchen korthaar teckelkennel. De teckeltjes wonen gezellig bij ons in huis en die maken dus ook de normale dagelijkse dingen met ons mee. Wij hebben choc tan, choc tan tijger, zwarttijger en black en tan dwerg / kaninchen teckeltjes. Af en toe hebben wij ook pupjes wat voor ons en de rest van onze roedel een groot feest is. Het is genieten om ze van kleine prulletjes op te laten groeien tot ze oud genoeg zijn om hun puppenhuis te kunnen verlaten om de grote wijde wereld in te gaan. In deze periode worden de teckelpupjes gesocialiseerd in de breedste zin van het woord. Ook dit is een waar feest om samen de pupjes tot waardige zelfstandige stabiele hondjes te begeleiden. Natuurlijk met onze passie en liefde voor het ras staat bij ons hoog in het vaandel de gezondheid en hun vrije, lieve en sociale karaktertjes zodat de pupjes hier als gezonde en vrolijke pupjes hun mama, de rest van de teckeltjes en ons verlaten om het GROTE avontuur aan te kunnen met hun nieuwe families.

Contact
Website: http://dutchdapples.com
Telefoon: +31(0)206852020

Adres
Woonplaats: Amsterdam

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Dutch Dapples is te vinden onder
- Dwergdashond, korthaar fokkers
- Kaninchen Dashond, korthaar fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Als eerste zijn onze pupjes onze eigen knuffels en als blijkt dat ze goed bevonden zijn om te fokken dan zijn de teefjes rond de 2,5 jaar.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Papa en Mama zijn gestest op PRA / Cataract en Distachiatis. Al onze eigen reutjes zijn ook DNA getest op PRA dus zijn altijd VRIJ van PRA.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Als de pupjes 2, 4, 6, en 8 weken oud zijn dan worden ze ontwormd. Hun eerste gezondheidsonderzoekje hebben ze als ze 6 weken oud zijn en dan krijgen ze ook hun eerste puppy enting. Dit wordt herhaalt als ze 9 weken oud zijn.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Als ze 9 weken oud zijn en de enting hebben gehad.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Maximaal 2 nestjes per jaar maar wel van andere moedertjes natuurlijk

Hoe en waar groeien de pups op ?
Ze groeien bij ons in huis op en tussen de andere hondjes en katten.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Dutch Dapples
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Dutch DapplesDutch DapplesDutch DapplesDutch DapplesDutch DapplesDutch DapplesDutch DapplesDutch DapplesDutch DapplesDutch Dapples

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Dutch Dapples

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^