HondenPage baasje marielle

Over marielle

honden foto van marielle Ik ben Mariƫlle het baasje van Bridget. Ik ging op mijzelf wonen en ik wilde eerst een hond en dan pas mijn meubels, lol. Dan was ik niet zo alleen. Ik ging naar de fokker en ik zag allemaal puppy's in de bench. Allemaal die smachtende ogen. Ik wist de naam al: Bridget. Ik had de naam Bridget gekozen naar aanleiding van de film Bridget Jones. Ik riep de naam en er ging een hondje met de poten tegen de tralies staan en begon te piepen. Ik hield haar in mijn armen en ze begon meteen op mijn oorlel te sabbelen. Dit was het moment: liefde op het eerste gezicht! Ik ben iemand die zelfstandig en onafhankelijk is. Bridget voelt mij perfect aan. Verders kan ik lezen en schrijven met haar. Ik ben een zelfbewuste jonge dame en ik ken mijzelf goed. Ik heb een vrij leven en ik heb mijn mondje bij. Ik ben geen kuddedier. Ik ga met de stroom mee tot een bepaalde hoogte.

Krabbels aan marielle

honden page profiel mariellemarielle schreef om 20 mei om 12:58
Hallo, Ik ben Bridget.Voor mij en mijn baasje was het liefde op het eerste gezicht. Ik zag haar en dacht Yess. Ik ben een hondje met een eigen karakter. Ik kan lezen en schrijven met mijn baasjes. Ik houd van knuffelen en daar geniet ik intens van. Mijn grootste speelliefde is een balletje. Als ik het woord hoor, dan sta ik er klaar voor. Ook houd ik van snoepen.Op zijn tijd een lekker snoepje is niets mis mee. Mijn baas en ik zijn voor eeuwig met elkaar verbonden.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

marielle heeft 58 ontvangen.

Berichten en online status
marielle was voor het laatst online 9 jaar, 10 maanden, 4 weken, 1 dagen, 12 uur, 25 minuten, 11 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^