Puppy overnemen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Laura Verelst Laura Verelst

" Dat bedoelde ik ook te zeggen. Nu lees ik, hij zou voor opvang zorgen, dus hij wil de hond terug maar hij kan nu even niets.,tja, wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten. Hij houdt ook van die hond....... misschien zometeen zijn redding om niet te hervallen? Ik ken de situatie niet, maar zou nooit achter iemands rug om een pup willen overnemen, er zijn meer dan genoeg honden in de wereld om een gouden mand te geven. 
Zij wil die hond niet, dan opvang zoeken tot hij vrij is. Kosten zijn voor zijn rekening, breng de pup naar de fokker!  Je hebt de gegevens, neem contact op en leg de situatie uit. Een goede fokker neemt de eerste mogelijkheid om de pup op te halen en of terug te eisen en of op te vangen tot er meer duidelijk is, "

Dat kan ik inderdaad doen eens naar de fokker bellen! Bedankt!

Ik wil de hond ook niet afpakken van hem, daarom wil ik graag dat hij het inderdaad zelf invult en tekent. Ik heb vernomen dat dogid naar de gevangenis kan gaan voor zijn handtekening, dus we hebben dat gevraagd. Weigert hij simpel dan zoekt ze inderdaad maar opvang voor de pup.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" Dat kan ik inderdaad doen eens naar de fokker bellen! Bedankt!
Ik wil de hond ook niet afpakken van hem, daarom wil ik graag dat hij het inderdaad zelf invult en tekent. Ik heb vernomen dat dogid naar de gevangenis kan gaan voor zijn handtekening, dus we hebben dat gevraagd. Weigert hij simpel dan zoekt ze inderdaad maar opvang voor de pup. "

Maar waarom zou jij dan naar de fokker bellen?

Zijn vrouw kan toch de fokker bellen met de vraag of de pup zo lang kan worden opgevangen daar tot hij weer vrij is?

 

honden page profiel BlondieBlondie

Hoef niet te weten waar hij voor is opgepakt, maar ik zou hier geen risico in nemen. Als hij weet dat jullie de hond hebben overgenomen en weet waar jullie wonen heb je kans dat hij de hond op komt eisen en gedoe.

Dan kun je op papier nog zo in je recht staan, maar iemand die moeilijk wil doen heb je niet in de hand.

Ik zou zelf op zoek gaan naar een andere leuke pup als jullie zo graag een hond willen hebben.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^