Plassen in bench

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel jilljill

Hey iedereen! 
mijn pup van 11 weken is een hele tijd zindelijk geweest s’nachts we moesten daar maar 1 keer voor opstaan. Maar sinds enkele dagen doet ze elke nacht pipi in haar bench zonder ons te verwittigen en slaapt ze rustig verder in haar pipi. Hebben jullie hier advies rond?  

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

De wekker zetten voor je denkt dat ze moet plassen, zeg maar 11 uur in de late avond en half drie nog een keer in de nacht, hou dat even een ruime week vol zodat ze weet dat ze buiten de bench moet plassen…..en misschien toch nog even bij de pup slapen ?    

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Bench Naast je bed zetten en dan hoor je het vanzelf. In eigen plas liggen is zo sneu voor een hond, dan moet ze echt wel heel erg nodig. En zolang kan een pupje het niet ophouden of alleen met heel veel last. Dat vindt geen hond fijn al denk jij dat ze er rustig in ligt te slapen.....ze kan waarschijnlijk niet anders?

Hoe groot is de bench, ruimte voor een slaapplek en een paar kranten ernaast? Dan kan ze kiezen dat ze er niet in gaat liggen, . Het is wellicht toch een vorm van angst, misschien een keer ergens van geschrokken. De knaltijd komt er weer aan, ook niet fijn om dan alleen te zijn voor een hond.

 

Wekker zetten is een optie, mijn ervaring daarmee was, dat de hond de wekker ook hoort, wakker wordt en plast voor je erbij bent. Want wakker worden is plassen voor een hond. Zo werkt dat nu eenmaal.

 

Enne iedere hond wordt zindelijk hoor,

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Sowieso de wekker weer zetten voor 1 of 2 keer per nacht.

Daarnaast ook even urine opvangen en bij de dierenarts laten controleren op blaasontsteking.

Bij kleine hondjes urine opvangen, daar kun je een juslepel/jussleefje voor gebruiken. Deze moet goed schoon zijn uiteraard.

Urinepotjes kun je kopen bij de kruidvat of de apotheek.

Volgende forumvraag: Socialiseren
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^