Hoe lang loops (pup)??

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

iedere hond heeft een andere vruchtbaarheids dag, dat kan in het begin van de loopsheid zijn, maar zeker ook op dag 22, er zijn genoeg honden die op die dag gedekt zijn en jongen gehad hebben, houdt dus goed rekening ermee dat al de dagen van de loopsheid er gedekt kan worden met jongen gevolg.

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker

honden foto van cia v.d. heijden

" Hoi ik wil mijn reutje drachtig hebben, alleen ze is niet loops en waarschijnlijk is dat pas ergens in de zomer maar dat is veel te laat... Wat moet ik doen?? "


Als jou reutje drachtig wordt zou ik de krant benaderen want dat wordt wereld nieuws........ ;-)

jolanda nijmeijer (Gast)

we hebben kaya (minisheltie) vandaag 2 weken in huis. de dag erna zagen we bloeddruppels op de grond en bleek ze loops te zijn. nu hebben we geen ervaring met loopse teefjes. ook hebben we nog een volle reu( collie / labrador mix) die nu helemaal gek is. we houden ze gescheiden maar hij jankt en piept alles wat los en vast zit dag en nacht om gek van te worden. we weten dus niet hoelang ze al loops was. sinds vorige week zondag/maandag bloed ze niet meer. hoelang moeten we nog opletten dat onze reu haar niet pakt? kaya wil ook niets meer van de reu weten op dat gebied

gerrie (Gast)

hallo, wij hebben een teefje en het is een puli een schat van een hond. het is onze eerste echte teefje (andere is geholpen) dus geen ervaring met loopsheid, heb hierboven al veel gelezen maar nu heb ik toch een vraagje, merk nu dat ze loops begint te worden doordat de ? valluw? opgezet is maar hoelang duurt het dan voordat ze echt loops is? en als ze loops is lopen ze dan weg of als ze anders goed luitert niet? heb haar bijna altijd los lopen en ik merkte dat ze vandaag iets verder bij mij vandaan ging? alvast bedankt

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola

honden foto van Jeroen & Lola

wisselend..
ik merk het hier als ze een erg dikke vulva krijgt en wat bloed velriest..dat is hie rin het begin dus dan tel ik 3 weken + een paar dagen dat ze niet meer los gaat, en ik alle reutjes bij dr weg schop (niet letterlijk O-) )

het verschilt bij iedereen wel...

maar hier is dat het begin, hoe jij het omschrijft..

verder is elk teefje anders, sommigen willen niks, anderen alleen maar naar buiten, sommigen krijgen ontsnappingsdrang en zitten te piepen..
let goed op je teefje, en de komende weken zou ik dr niet meer loslaten, ongelukje is zo gebeurd.
niet alleen teven kunnen ontsnappers en tovenaars worden, reutjes ook

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

" Helga , Zoey is een jonge hond, geen pup meer,  :-D een mooie leeftijd voor de eerste keer loops, schrijf de datum op zodat je de volgende keer er rekening mee kan houden wanneer de volgende loopsheid er ongeveer aan zal komen, meestal tussen de zes en negen maanden.

een hond is drie weken loops, ook al bloed ze niet meer een dekking kan altijd gebeuren, ook op dag 22 . houdt na de drie weken loopszijn de dag dat je bloed zag, de drie weken aan en nog een paar dagen aan gelijnd houden, kan er niets per ongeluk gebeuren. "
De pup is al lang geen pup meer willemijn ;-) topic is uit 2008 haha

Jazzy (Gast)

Hoi 
Mijn hond is 6 jaar en ik wil weten hoelang het precies duurt?

Groetjes Nyah en Jazzy???? ????

rob (Gast)

Nee hoor.met uitlaten niet los laten reutjes vinden de geur die ze uitscheid lekker.ze wllen d'r nemen.na 2 jaartjes steriliseren.   

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

Topic is van 2008.

Helga (Gast)

Wij hebben een dack Russell black ten , is nu twee dagen loops !! Maar ze bloed bijna niet ????is dat normaal ? Gr helga

honden page profiel GeaGeagoedgekeurde fokker

honden foto van Gea

Beste Helga,

Een black & tan Jack Russell bestaat niet..... je hebt dus een kruising.
Wij hebben meerdere teefjes: de ene bloed veel, de ander weinig en van sommige teefjes vind je helemaal niets. Een paar van onze teefjes zijn rond de 6e dag al vruchtbaar, sommige rond de 12e dag en anderen pas na de 20ste dag. Loopsheid verschilt van hond tot hond heel erg, er is geen standaard voor. 

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

topic is al jaren oud.

brigitte (Gast)

ik heb een vraagje mijn maltezer teef is 8 maand en is ongesteld nu ik heb een speciaal broekje gekocht maar ze knabbeld  op haar bil wat doe ik da broekje uitlaten  

Anoniem (Gast)

" Mijn teckel is 16 jaar en inmiddels   5 weken loops,

Heeft iemand ervaring met een oude hond  ,en dan zo lang loops, ? Bedankt "

 

honden page profiel miekemieke

honden foto van mieke

Dit is een topic uit 2008...... héél oud dus ;-)

Sonja baasje van Cocky (Gast)

Cocky 11 jaar eens per jaar loops/de laatste keer duurt alles langer,op stap willen duurde wel 6 dagen(normaal 3)paar dagen heldervocht wat anders rook dan normaal/dacht  nu vloeien is over begint nu weer erger te worden (dag 24) is verder niet ziek ,eet goed etc/als het van de week niet over is naar de DA.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Goed in de gaten houden Sonja, als je het niet vertrouwd , de dierenarts.

honden page profiel De BrisDe Bris

" bij bamse ook hoor, die is ruim drie weken loops. maar een keer in het jaar.
en wat ik hier boven lees, de teef kan de hele loopsheid gedekt worden en niet een paar dagen, dat ze niet wilt is een ander verhaal, maar ze blijft vruchtbaar de hele periode van de loopsheid, dus alert blijven wat de goosers betreft. "

 ze is maar een aantal dagen vruchtbaar. Dit merk je bv aan haar gedrag, voor en na de vruchtbare periode zal ze hoogst waarschijnlijk geen reu in de buurt willen hebben. 

Als ze wel vruchtbaar is zal ze juist op zoek gaan naar een reu.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Hond gromt bij aaien
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^