Tuig of Halsband!?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

"  Jammer dat fokkers die dingen er niet bij verkopen. Ik heb van het weekeinde het oude halsbandje van mijn huidige hond meegenomen naar het puppyknuffelen omdat ik niet zeker meer wist of dat wel het eerste halsbandje was en of het dus zou passen.
 
Wij moeten een heel eind reizen dus is het wel fijn als we een passend bandje meehebben zodat ze veilig even tussendoor haar pootjes kan strekken en haarbehoefte kan doen. "

Dat zou wel makkelijk zijn inderdaad! Ik ben wel van plan om straks al mijn pups een tuigje mee te geven, hoeft helemaal niet zo duur te zijn voor die hummeltjes en het scheelt de nieuwe eigenaren een hoop gedoe. 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Halsband en je hond leren niet te trekken.

 

honden page profiel pim pim 3 doggies

honden foto van pim

" Halsband en je hond leren niet te trekken.
  "

Leg maar eens uit aan een pup van 8 weken dat die niet mag trekken.... Een tuigje is juist voor de onstuimige momenten van een jonge pup bedoeld. Uiteraard leer je ook een pup al netjes meelopen. Maar de wereld is zo leuk en spannend. Dan kan je echt nog niet van je pup verwachten dat die altijd netjes aan een halsbandje mee loopt zonder te trekken.. . Althans is mijn mening en ervaring.  

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Trimtafel?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^