kattenoverlast

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

"  Ahw haha! Wat is ie leuk! En in een doosje zie ik, hier hoeft er ook maar n doosje te staan of de katten zitten erin haha "

 Ja zijn doos ....zijn buitenslaapplekje .

heb al vanalle mooiere dingen geprobeerd die beter bij mijn terras enz passen dan zo een lelijke kartonnen doos...die dingen staan nu in de kelder....ZIJN doos moest hij terug! 

 

Ik let nu alleen op dat ik hem niet in een doos van maandverbanden leg of inlegkruisjes. Chips kan nog nét.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

"  Misschien een verschil tussen België en Nederland? In Nederland is het verschil tussen een eend en een kat dat de kat een eigenaar heeft (even vooropgesteld dat de eend dus wild is). Art. 6:179 van het Nederlands burgerlijk wetboek bepaalt dat hier. En dan is het feit dat een kat buiten loopt zonder jou geen valide excuus, je hebt immers de kat zelf -met het risico op schadetoebrengen- zonder supervisie buiten gelaten. Hoe dat in België werkt weet ik niet... "

 Nou ik hoop het ook nooit mee te maken , niet als chauffeur en zeker ook niet als mijne Rosse aanleiding zou gegeven hebben.

En let jij maar goed op jouw Badje dan dat hij niet met bebloed kattenpelske thuiskomt . 

Badje...lieve afkorting 

Anoniem (Gast)

Beste  anonieme Anny & Lance ( wie zit er achter een nickname??)

Dus omdat jij geregistreerd bent ben jij van mening dat je persoonlijke aanvallen mag plaatsen en het recht hebt om dit te doen? Ik denk dat een geregistreerde niet meer rechten heeft hier dan een gast die reageert. En waarom?? Omdat iemand een andere mening heeft??Ik zou me ook op dergelijk laag en triest peil kunnen verlagen maar doe dit niet. Dit zegt nl. alles over jou en is bijzonder respectloos. Jammer dat hier niet tegen wordt opgetreden.

Ik ben een hondenliefhebber en zeer gelukkig met mijn hond. Net zoals de meesten hier ws. zijn. Deze site biedt de gelegenheid om ook als gast te kunnen reageren. Dat vind ik mooi en maak daar gebruik van en ben geen verantwoording schuldig aan niemand. Zeker niet aan iemand die zoals jij reageert.

Ik respecteer de regels die iedereen zou moeten respecteren. Dat betekent dat ik niet op de persoon ga spelen zoals ik hier regelmatig al heb gezien en hou het gewoon netjes. En als iemand mijn mening niet deelt en zijn of haar fatsoen niet kan houden is dat niet mijn probleem.

 

 

Nog een reactie over het schrikdraad. Deze plaats je dus net boven de schutting. Er waren hier mensen die dit niet hebben begrepen. Ik zou dolgraag zien wie het voor elkaar krijgt om over poes water heen te gooien. Dat lukt echt niet bij een gezonde kat.

Wat ook vrij goed helpt is een of meerdere hulst planten. Deze moeten regelmatig worden gesnoeid. Verspreid de afgeknipte takjes met de scherpe bladeren in de tuin want daar is poes niet van gediend. Op deze wijze heb ik de voortuin vrijwel poesvrij gemaakt. Vaak ligt er ook afgevallen blad onder de plant en deze zijn ook zeer bruikbaar. Regelmatig herhalen uiteraard doordat blad uiteindelijk vergaat.

 

honden page profiel Lissa en BadaloniusLissa en Badalonius

honden foto van Lissa en Badalonius

"  Nou ik hoop het ook nooit mee te maken , niet als chauffeur en zeker ook niet als mijne Rosse aanleiding zou gegeven hebben.
En let jij maar goed op jouw Badje dan dat hij niet met bebloed kattenpelske thuiskomt . 
Badje...lieve afkorting  "

 Badje is meer van het spelen met katten dan het opjagen van katten ;) Hij had een heuse kattenvriend in de buurt, lekker aan elkaar snuffelen enzo. Helaas denkt hij daardoor nu wel dat alle katten hem leuk vinden en dat is natuurlijk niet zo...

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Mank na inenten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^