Help! Yuna kakt de tuin vol!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Nee Baasje, het is me niet teveel geworden maar ik krijg af en toe iets nieuw op mijn dak en om die reden word het voor mij dan ook zwaarder om energie op te brengen om taken in perfectie af te werken. Maar toch vecht ik mij er door... Ik zou je kunnen uitleggen waarover ik het heb maar ik ben niet zeker of ik dit wil meedelen met iedereen op dit forum... vooral omdat het voor mij pijnlijk is en dan wil ik niet alweer een stekelig antwoord.

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

" Nee Baasje, het is me niet teveel geworden maar ik krijg af en toe iets nieuw op mijn dak en om die reden word het voor mij dan ook zwaarder om energie op te brengen om taken in perfectie af te werken. Maar toch vecht ik mij er door... Ik zou je kunnen uitleggen waarover ik het heb maar ik ben niet zeker of ik dit wil meedelen met iedereen op dit forum... vooral omdat het voor mij pijnlijk is en dan wil ik niet alweer een stekelig antwoord. "

 je bent ook niemand een verklaring schuldig en wees verstandig, nooit te veel privé op een openbaar forum zetten. Maar zoals je zelf schrijft, je vecht je er door. maar soms kun je ook wel eens moe worden van vechten. Ook ridders stappen of vallen wel eens van hun paard.  en niet alles hoeft in perfectie afgewerkt te worden. Met goed kun je ook tevreden zijn. Maar soms is het heel moeilijk om met minder genoegen te moeten nemen, voor je gevoel. 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Graag wou ik toch even reageren op alle negatieve en positieve reacties op dit topic.
Beste Peter,
Allereerst wil ik je mijn deelneming betuigen. Een kind verliezen is niet normaal, een kind verliezen is het verschrikkelijkste wat een mens kan overkomen.
Ik begrijp heel goed dat je je tuin als een soort van heiligdom wil beschouwen en dat je dit in ere wil houden als een soort nagedachtenis/belofte aan je verloren kind.
Een tuin vol poep is niet leuk, voor niemand, ook niet voor volwassenen. Ik had al gereageerd eerder, wij hebben dus ook een beagle die wat hardleers is.
Hoe erg het ook is, wat je hebt meegemaakt, toch vind ik dat je, als je een hond neemt, dan ook even mag afwijken van je bedoelingen met je tuin. Enkele rosse plekken in het gras zijn niet het eind van de wereld en dit gaat echt niet stinken hoor.
Ik las dat je poep-probleem al voor het grootste deel is opgelost. Fijn!
Misschien nog een kleine tip: als je in de paardenwinkel een bakje koopt waar ze normaal gezien paardenpoep mee scheppen, dan hoef je je nooit te bukken of niet met een schop of zo de poep op te ruimen. Check maar eens op internet bij mestbakje of zoiets.
Wat de negatieve reacties betreffen: ieder heeft zo zijn eigen mening en elk heeft zijn eigen manier van deze te uiten. Elke geschreven tekst is interpreteerbaar. Wat de een hard vindt, vindt de ander misschien normaal. De ene persoon voelt zich ook sneller aangevallen dan de andere. Dit is nu eenmaal zo. Ik heb persoonlijk vaak moeite met harde reacties (ik ben misschien zelf nogal gevoelig), want weet dat degene die hier zijn verhaal doet, toch wel zit met een probleem. En deze persoon is dan ook bereid om hier wat aan te doen, anders vraag je geen raad.
Wat de post betreft: ik had Peter zijn post ook beetje mis opgevat. Het leek inderdaad alsof de hond de schuld kreeg van het in de tuin poepen, terwijl er maar 1 'schuldige' kan bestaan hieromtrent en dat zijn de baasjes natuurlijk. Een hond kan je niet gewoon zeggen dat hij niet mag gaan. Ik denk dat Peter dit wel wist, maar gewoon een oplossing zocht voor het probleem: hoe leer ik mijn hond om op een vaste plaats te poepen? Hoe leer ik mijn hond om niet in de tuin te poepen, maar wel op wandeling (hoewel je daar ook poep moet rapen)?
De ene mens overdenkt en overleest zijn tekst nu eenmaal beter en vaker dan de ander. Wat Peter schreef, kwam uit zijn frustratie voor het probleem verder, niet vanwege ergernis aan de hond zelf, denk ik. Hier ging het een beetje mis, en dan begrijp ik zowel de negatieve reacties als de positieve.
Ik denk dat het de bedoeling is dat Peter met andere probleempjes nog steeds op HP terecht kan. Laat ons met de komst van Sinterklaas en binnenkort de Kerstman toch een beetje toleranter zijn tegenover elkaar!
Sorry mensen, dit moest me toch even van het hart!
  "

 Wat heb je dat mooi geschreven, helemaal eens

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

" Hoi Peter, 
onlangs heb je gereageerd op een bericht van mij en hierin vertelde je hoe weg je was van je vorige hond en hoe verschrikkelijk je het vond dat je op aanraden van je vrouw de hond weg moest doen. Nu lees ik hier dat jouw vrouw nu graag weer andere hond wilde? En dat je een katten mens bent? 
In dat bericht stond ook hoe blij je bent met Yuna en dat hij kwa karakter zo lijkt op de vorige hond... Wat is er veranderd? "

 Allemaal een beetje raar vind ik dan hoor

 

Maar nu even over plassen en poepen in de tuin.

Hier wordt OOK geplast alle dagen of avonden op terras, altijd zelfde plaatske , en ja soms een kakje in de tuin van s avonds. 

Er zit regelmaat in kakjes leggen, hier toch bij Lance.

En dan ? Is toch niet zo erg Peter .

Vlug wat water erover , plas weg.

Papierke smorgens in de hand , even tuin in, en kakje weg. Nooit stank!  

 

Weet je Peter ik heb beetje gevoel dat jij er doorheen zit , stress in relatie,  drie kinderen, drukke job en dán nog een pup. Vind ik heel erg jammer want ik denk wel dat je een dierenliefhebber bent .Eentje die het nu even niet meer ziet zitten.

Maar denk asjeblieft niet dat Yuna het uit koppigheid doet, echt niet.

Dat het beagle ras koppig zou zijn kan kloppen , meer ivm luisten naar baas denk ik, maar dan zou je OOK moeten gelezen hebben dat een Beagle een pure jachthond is....veel beweging nodig

 

Waar zit Yuna trouwens als jullie gaan werken zijn ? Misschien staat het al ergens maar ik heb alles niet gelezen.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Anoniem (Gast) 22 november 2016 om 20:05" quote "+5 Lees al diverse keren de topics over Yuna. Mijn conclusie is dat deze hond ooit herplaatst gaat worden. Zo'n hondje heeft veel geduld nodig, zeker nu een en ander verkeerd is aangeleerd. In dit gezin is niet echt plaatst voor een pup/jonge hond.

 

Hier vrees ik ook voor. 

Dit is een reactie uit een van je andere topics. Ik denk ook dat Yuna niet past in jullie gezinnetje, hoe erg ik dat ook vind.

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Ik ben ook bang dat je het allemaal een beetje onderschat hebt. 

Of je vrouw.. Wie de hond ook in huis gehaald heeft.

 

 

honden page profiel floortjefloortje

honden foto van floortje

Tjonge, zie het probleem niet zo hoor.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Kom op mensen, zo veel eigenaren van pups, die hier met vragen komen.

Die onderschat hadden hoe bewerkelijk pups zijn. Die geen idee hebben, hoe ze sommige dingen kunnen aanpakken

 

 

Wij zijn er ook, om ze door die lastige periode te helpen. Tips te geven en vooral steunen.

Het is een bewerkelijke fase waar je doorheen moet. Dat hebben we allemaal ervaren.

Eenmaal volwassen, is het zo veel makkelijker in huis met je hond. Dan  

merk je dat je hond onmisbaar is en een heel fijn maatje voor de kids

 

De een geniet er van, de ander vind het gewoon zwaar.

 

Betekend dat, dat de hond dan herplaatst zal worden? Absoluut niet.

 

Problemen zijn, om er iets mee te doen.

Ik zie het overigens nooit als een probleem, maar een uitdaging.

 

Hoe vind ik mijn balans in een huishouden, met jonge kids en een pup. Het is zoeken naar, maar het kan.

 

Een beagle is gewoon een geweldige hond, die geeft heel goed aan, wat ze wilt.

 

Straks, samen met de kids een speeltje verstoppen en Yuna laten zoeken. Of de kids brokjes in de tuin laten verstoppen en laten zoeken.

Yuna trucjes leren.

Of samen met de kids een hersenwerkje maken, knippen, plakken, vlechten met stukjes fleece,  een leuk knutsel avontuur.

Lekker door het bos stuinen en kijken wie het vieste wordt, kastanjes zoeken, Yuna vind ze wel.

 

Een hond brengt zo veel liefde en warmte, zeker voor kinderen.

Als ik verdrietig was, kroop ik vroeger bij de honden in de mand. Als ik ziek op bed lag, waren ze niet bij me weg te slaan.

Dat doet Luca overigens ook, waken bij een zieke hier.

 

Dat is toch onbetaalbaar!

 

Geduld en blijven zoeken naar de juiste balans, het kan

 

Anoniem (Gast)

" Hun school is wel uit voor ons werk gedaan is... "

 

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

"
" Hun school is wel uit voor ons werk gedaan is... "

  "

 nog sterkte Peter hopelijk lukt het jullie het is moeilijk om iemand te verliezen dat deel uitmaakt van je gezin wees geduldig het komt goed al duurt het een zeer lange tyd  kan je u profiel niet terug vinden by puppy s op honden forum?veel geluk en succes verder 

Anoniem (Gast)

Ik ben er net nog mee gaan wandelen, malle hond als je ziet hoe ze zich gedraagt want ze onderweg van vieze dingen wil opeten :p Maar als je haar dan ziet spelen besef je wel dat het een schat is en die doe je niet zomaar weg zonder een ernstigere reden dan "irritatie". Ik ben oud en wijs genoeg om me te realiseren dat er zich ook mensen aan mij irriteren, gaan ze mij dan ook herplaatsen? Volgens mijn vrouw niet :) En bedankt voor jullie begrip. Ik ben de tussenpersoon kan je zeggen, ik weet heel weinig over honden en daarom dan ook dat je de domst mogelijk vragen mag verwachten die door emotie op een zo slecht mogelijke manier worden opgebouwd, maar dat is eerder omwille van persoonlijke redenen die niets met Yuna te maken hebben.

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

" Ik ben er net nog mee gaan wandelen, malle hond als je ziet hoe ze zich gedraagt want ze onderweg van vieze dingen wil opeten :p Maar als je haar dan ziet spelen besef je wel dat het een schat is en die doe je niet zomaar weg zonder een ernstigere reden dan "irritatie". Ik ben oud en wijs genoeg om me te realiseren dat er zich ook mensen aan mij irriteren, gaan ze mij dan ook herplaatsen? Volgens mijn vrouw niet :-) En bedankt voor jullie begrip. Ik ben de tussenpersoon kan je zeggen, ik weet heel weinig over honden en daarom dan ook dat je de domst mogelijk vragen mag verwachten die door emotie op een zo slecht mogelijke manier worden opgebouwd, maar dat is eerder omwille van persoonlijke redenen die niets met Yuna te maken hebben. "

 Heel blij dat je ook leuke momenten deelt! Puppenfrutsels zijn sowieso met een lach en een traan groot te brengen. Veel plezier met Yuna!

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Ik ben er net nog mee gaan wandelen, malle hond als je ziet hoe ze zich gedraagt want ze onderweg van vieze dingen wil opeten :p Maar als je haar dan ziet spelen besef je wel dat het een schat is en die doe je niet zomaar weg zonder een ernstigere reden dan "irritatie". Ik ben oud en wijs genoeg om me te realiseren dat er zich ook mensen aan mij irriteren, gaan ze mij dan ook herplaatsen? Volgens mijn vrouw niet :-) En bedankt voor jullie begrip. Ik ben de tussenpersoon kan je zeggen, ik weet heel weinig over honden en daarom dan ook dat je de domst mogelijk vragen mag verwachten die door emotie op een zo slecht mogelijke manier worden opgebouwd, maar dat is eerder omwille van persoonlijke redenen die niets met Yuna te maken hebben. "

Weet je....  niets is handig aan honden. Nooit heb ik een " handige" hond gehad. Zelfs de kleinste waren niet altijd handig. Obi is door zijn grote en lompe gedrag verre van handig, je zult altijd werk hebben aan je honden. Ze doen altijd wel eens dingen dat je denkt verdorie wat moet ik toch. Of waar ben ik aan begonnen want ik moet toch elke dag dit en dat. Maar aan het einde van de dag (of het begin :P) is er toch altijd dat feit dat ze je eigenlijk aan het lachen maken en je ze niet kunt missen. Dat ze je dat speciale gevoel geven en je laten merken dat ze toch een echte band met jou hebben. Het gevoel dat je hebt als je je huis binnen stapt en ze zo blij zijn om jou te zien. Dat ze op je spulletjes passen als jij van huis weg bent. Soms is één blik van ze genoeg en ben je verkocht. En op langere termijn zul je je realiseren dat zelfs die "onhandige" hond een mooie liefdevolle toevoeging op je eigen leven zal zijn. Uiteindelijk zul je denken.. damn wat mis ik mijn hond toch. Als deze er op een dag niet meer is... 

Soms is het moeilijk om dingen in perspectief te plaatsen. Omdat soms alle ellende elkaar lijkt op te volgen en er nooit meer een moment met meer vrolijke gebeurtenissen lijkt te komen. Maar dit is natuurlijk niet zo. Het klinkt zo afgezaagd maar niets is meer waar: maar na regen komt ECHT zonneschijn. Dit zal ook voor jou weer zo zijn. Hoe diep het dal nu ook lijkt te zijn. 

Toen ik nog bij mijn ouders thuis woonde hebben we zulke lompe onhandige honden gehad. Een wegloper... een eenkennige, een extreem koppige eigenwijze (later binnenplasser) en een hartstikke van de pot af gerukt exemplaar en toch... ik mis ze allemaal. En als ik kon kiezen liepen ze hier allemaal nu nog rond en had ik nu 5 honden. Als ik iets een fijne toevoeging op mijn (niet altijd leuke) jeugd heb gevonden is dat er altijd viervoeters waren. 

Ik wens je veel sterkte met Yuna, het komt vast goed. Geef het wat tijd. 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Ik ben er net nog mee gaan wandelen, malle hond als je ziet hoe ze zich gedraagt want ze onderweg van vieze dingen wil opeten :p Maar als je haar dan ziet spelen besef je wel dat het een schat is en die doe je niet zomaar weg zonder een ernstigere reden dan "irritatie". Ik ben oud en wijs genoeg om me te realiseren dat er zich ook mensen aan mij irriteren, gaan ze mij dan ook herplaatsen? Volgens mijn vrouw niet :-) En bedankt voor jullie begrip. Ik ben de tussenpersoon kan je zeggen, ik weet heel weinig over honden en daarom dan ook dat je de domst mogelijk vragen mag verwachten die door emotie op een zo slecht mogelijke manier worden opgebouwd, maar dat is eerder omwille van persoonlijke redenen die niets met Yuna te maken hebben. "

 Dat is echt een beagle en labrador ding, alles willen eten.

Soms hebben ze daarom een muilkorf om.

 

Mooi dat je vrouw je niet gaat herplaatsen, wel fijn om te weten

 

Vragen zijn nooit dom! 

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

Op hp hier geeft men altyd goede raad ze helpen als ze kunnen een jonge hond is zoals een kindje veel geduld het komt wel goed veel succes verder ook nog veel sterkte 

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes

honden foto van 3 muisjes

Ik maak mij toch best zorgen als ik de topics van Yuna doorlees  

 

Zeker niet bedoeld om lullig te zijn, maar oprechte zorgen, want een hondje dat kan best geld kosten, en ik zie de geldproblemen als een rode draad door de topics lopen. Dan denk ik zelf toch... Was het niet handiger die centjes van de aanschaf achter te houden voor de kids... Zo krap bij kas dat jullie kennelijk zitten? Dat zijn veel centjes geweest die jullie wat meer zekerheid hadden kunnen geven toch? Als de kids dan iets nodig hebben, was het makkelijker te financieren... Kosten van het pupje, een mand, bench, voerbakjes, speeltjes... En dan ook geld voor voer, en dierenarts... Ja oke, je kan verzekeren, maar wat als er iets gebeurd wat een verzekering niet dekt, of als er later eens een GT nodig is of wat dan ook... Wat als die centjes er dan niet zijn  Of als er later eens iets kapot gaat in huis, had het hondje er niet geweest, had je zo 500, misschien wel meer, op je spaarrekening gehad denk ik? 

 

Misschien wel een beetje erg mosterd na de maaltijd dit, maar het spookt wel in mijn hoofd, wat als Yuna straks iets nodig heeft wat veel geld kost...

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Ik ben er net nog mee gaan wandelen, malle hond als je ziet hoe ze zich gedraagt want ze onderweg van vieze dingen wil opeten :p Maar als je haar dan ziet spelen besef je wel dat het een schat is en die doe je niet zomaar weg zonder een ernstigere reden dan "irritatie". Ik ben oud en wijs genoeg om me te realiseren dat er zich ook mensen aan mij irriteren, gaan ze mij dan ook herplaatsen? Volgens mijn vrouw niet :-) En bedankt voor jullie begrip. Ik ben de tussenpersoon kan je zeggen, ik weet heel weinig over honden en daarom dan ook dat je de domst mogelijk vragen mag verwachten die door emotie op een zo slecht mogelijke manier worden opgebouwd, maar dat is eerder omwille van persoonlijke redenen die niets met Yuna te maken hebben. "

 :-)

honden page profiel BlondieBlondie

Ik heb niet alle reacties gelezen, maar ik snap wel dat het niet leuk is als de hond er een gewoonte van maakt om in de tuin zijn ontlasting te doen. Ik had een herplaatser die ook die gewoonte had, en dat was best lastig om af te leren. Ze werd voldoende uitgelaten, maar zij was gewoon om in de tuin te poepen en te plassen, iets dat bij mij niet gewoon was.

Haar ben ik gaan belonen buiten tijdens de wandeling als ze ging poepen, raar maar waar, ik ben ook gewoon een "commando" eraan gaan koppelen. Even "piesen en poepen". De andere hond was dat ook gewend, piesen poepen, betekende ontlasten en dat was braaf, hoe oud ze ook waren.

In de tuin toch de aanzet maken was toch aanlijnen en weer naar buiten lopen om duidelijk te maken dat ze het niet in de tuin meer moest doen.

En sommigen vinden het niet erg, soms ook wel makkelijk. Dat is ook wel zo, als je ziek bent en er écht niet op uit kunt. Maar als een hond er een gewoonte van maakt, en jij wilt het echt niet, dan kun je toch maar beter die gewoonte doorbreken.

Hier was de associatie tuin = poepen, ook dus als je op visite ging. En dat is gewoon écht niet iets wat je wilt.

Mijn huidige hond doet het dan ook echt niet op de plaats of in de tuin, alleen bij acute aandrang, en dan ben ik blij dat hij het buiten doet en durft te doen. Ik heb het dus ook nooit bestraft, maar wel aangegeven aan de honden dat het niet de bedoeling was om zomaar buiten in de tuin te gaan poepen.

Nu heb ik de mazzel dat als ze écht hoge nood hebben dat ze dat ook aangeven, en dan nemen we ze mee naar buiten uiteraard. Ze moeten ook wel de gelegenheid krijgen om te ontlasten. Dat zelfde geld in de avond, al is het maar een loopje naar een stukje gras buiten je tuin, 10 minuutjes om haar de gelegenheid te geven om nog even te plassen en eventueel te poepen. En in ieder geval niet voor het gemak de tuindeur openzetten, want dan creëer je zelf de gewoonte dat ze het daar gaat doen. 

honden page profiel Ingrid De MeulemeesterIngrid De Meulemeester

honden foto van Ingrid De Meulemeester

Kan je geen klein stukje van je tuin afzetten als hondentoilet ?

honden page profiel RenateRenate

Het is niet aan mij om te oordelen of iemand in staat is om een hond te houden. Maar objectief gezien lees ik in jouw topics tussen de regels dat je eigenlijk alles perfect wil en ik weet eerlijk niet of een hond, een Beagle dan nog, daar op dit moment in past. Ik heb 6 Engelse cockers waarvan ook gezegd wordt dat ze koppig zijn. Ze plassen in de tuin, dat mogen ze en idd er komen rosse plekken in het "gras". Ik heb mij er allang bij neergelegd dat mijn tuin nooit zal kunnen concurreren met de tuinen van Versailles :-D .
Dagelijks wordt hier een grote boswandeling gemaakt waarbij ze stukken los mogen. Het gebeurt zo dikwijls dat er bij thuiskomst ééntje de tuin in rent om een hoopje te leggen. Tja, te druk geweest op de wandeling met snuffelen en rennen. Dat wordt opgeruimd en de volgende dag beginnen we opnieuw. Ik vind je titel trouwens wel grappig, als één hondje de tuin al vol kakt, wat doen er dan zes?

Anoniem (Gast)

Ingrid dat was ik van zin, maar had even geld tekort.. en wilde eerst nog wat vragen stellen om zeker te zijn dat ik het "juist" deed. Ik ben niet iemand die eerst doet en zich dan vragen stelt. Ik doe eerst onderzoek voor ik iets aanschaf. We hebben even voorrang gegeven op de training van Aruna.. Ze heeft afgeleerd om in de tuin te kakken.. maar ondertussen is het voor mij te koud en te donker om in de tuin te gaan ploeteren (tegen dat ik thuis ben van mijn werk is het rond deze tijd pikdonker).. Dat zal dus een werkje worden voor het begin van volgend jaar.

Renate, Het is ook niet aan mij om te oordelen of iemand in staat is een oordeel te vellen, maar ik vind het nogal ongepast te gaan beweren dat iedereen zijn lat maar moet verlagen naar een hoogte waar je een kruis over je gazon moet laten maken gewoon omdat jij voor 6 honden hebt gekozen tegenover dat ene hondje dat ik heb mijn vrouw heb laten kiezen om haar een plezier te doen. Ik heb nog het één en ander te verwerken en de tuin heeft daar betrekking tot...

Perfect hoeft mijn gazon niet te zijn, maar wel herkenbaar als gazon..

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Ieder zijn eigen normen en waarden. 

Niemand kan over een ander oordelen, wat hij wel of niet moet doen.

 

Ts stelde een vraag, hoe hij het poepen in de tuin kon oplossen.

 

Een vrij normalen vraag. Heel veel mensen, zeker die met kinderen, hebben liever geen poep in de tuin.

 

Waarom dan het hebben over of je dit wel of niet moet accepteren.

 

 

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

Onze pup poept en piest nu ook op het gazon, maar dat zal straks ook afgeleerd worden. we hebben een zwembad in de tuin en niet echt lekker als straks de drollen tussen onze tenen door komen. Dus ik begrijp best dat ts een oplossing zoekt.

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

" Ieder zijn eigen normen en waarden. 
Niemand kan over een ander oordelen, wat hij wel of niet moet doen.
 
Ts stelde een vraag, hoe hij het poepen in de tuin kon oplossen.
 
Een vrij normalen vraag. Heel veel mensen, zeker die met kinderen, hebben liever geen poep in de tuin.
 
Waarom dan het hebben over of je dit wel of niet moet accepteren.
 
  "

 

honden page profiel Peter & YunaPeter & Yuna

honden foto van Peter & Yuna

Klopt, Alhoewel je respect moet hebben voor ieder levend wezen vind ik dat je eigen kinderen toch nog dat tikkeltje meer respect en liefde verdienen en dan wil je het beste voor hun. Je moet ouder zijn en van je kinderen houden voor je dat begrijpt. Maar ik ben ervan overtuigd dat er velen zijn die dat wel doen :)

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

" Klopt, Alhoewel je respect moet hebben voor ieder levend wezen vind ik dat je eigen kinderen toch nog dat tikkeltje meer respect en liefde verdienen en dan wil je het beste voor hun. Je moet ouder zijn en van je kinderen houden voor je dat begrijpt. Maar ik ben ervan overtuigd dat er velen zijn die dat wel doen :-) "

 jullie doen je best dat is zeer goed Peter ik begryp jullie zeer goedik heb 2 kinderen en 3 kleinkinderen nu allemaal al groot toch heb je altyd wel eens moeilijk veel geluk verder 

pagina 4 van 4 12 3 4
Volgende forumvraag: Heb ik juist gehandeld?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^