Doglover

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Laika en danielleLaika en danielle

honden foto van Laika en danielle

Bij pups heb je veel fases, bijten, niet luisteren, lastig, eigenwijs ed.

Gelukkig komt ook aan alle fases een einde. Laika kon nog loslopen tot een maand of 6, daarna alleen nog losloopgebieden omdat ze niet meer zo goed luistert.

Ook komt dat wel weer goed als de puberteit over is.

Verwacht niet te veel van je pup, is nog te jong daarvoor. Op deze leeftijd willen ze alles zien en ontdekken. Geniet ervan en de rest heeft al  genoeg goede tips gegeven.

Doglover (Gast)

Even een update; ik laat mijn pups (koningspoedel en goldendoodle) lekker los in het park/bos en dat gaat uitstekend. Ze houden me goed in de gaten en als ze ergens achter zijn gebleven om te snuffelen en ik fluit komen ze beide meteen aangerend.

 

Laatst waren we 2 andere honden tegen gekomen en ze waren lekker aan het spelen met z'n 4en. De andere honden en mensen ging daarna een andere kant op en ik kreeg mijn pups zowaar mee de andere kant op zonder dat ze terugrenden naar de andere honden! (zonder snoepjes)

 

Ik merk dat ze beter luisteren en ze doen het super goed voor pups die nog zo jong zijn! De koningspoedel springt wel vaak tegen mensen op tijdens het wandelen, ze is ook zo super enthousiast en een allermansvriend. Dat probeer ik haar af te leren want niet iedereen is daar van gediend.

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Jeuk onder oksels
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^