Pas op ! hitte. .... het wordt de komende dagen heeeeel erg heet.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Jennifer gelukt ? :-D

ja zo lekker buiten zijn nu, niet meer warm, heerlijk, Bamse en ik gaan morgen naar Drenthe, watertrainingen, we verheugen ons er op, geen algelasting door het warme weer, mmmm geen onweer mag er zijn, anders gaat het ook niet door.

honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic 3 doggies

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Hier is het al dagen nagenoeg droog. Het ziet er uit alsof je ieder moment een plens kunt verwachten, maar het gebeurd niet. Kan ik mijn nieuwe regenjassen nóg niet testen ;-)
Maarre, wij vinden dit weer prima, hoor! De hele dag regen is deprimerend, maar af en toe en bui, lekker tussen de buien door lopen, heerlijk. En wat Cindy al zei, het ruikt dan lekker, is lekker koel. Heerlijk. Nog liever, echter, hebben wij sneeuw en een temperatuur rond het vriespunt.. ;-) Ik ben tevreden met alles onder de 12 graden, hoor! Ik ben de moeilijkste niet.

Maandag is het hier maar 16 graden. Maar dinsdag en woensdag moet het weer droog en semi-zonnig worden, én dan gaat het weer naar rond de 20 graden.

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje

Ruilen ?
Gistermorgen heel vroeg is het begonnen met regenen en dat doet het nog steeds. Vette buien met windkracht 6. Niet eens regenjassen maar eerder winterjassen weer. Er was een tijd dat je die jassen opruimde maar nu zijn ze amper droog na het wassen en heb je ze weer nodig.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

niets gehad Pauline ? :-D het is hier erg geweest, winschoten zelfs op de radio , ondergelopen, brandweer kon het niet aan.

maar jasjes uitproberen ? ondanks dat het regent, pas op Pauline, het is nog warm, ook al denk je van niet, hier tenminste wel, heerlijk die afkoeling, maar een uur wandelen waar geen zwempartij aan te pas komt, ook al regent het, toch warm . en ik weet het jouw hondjes hebben geen dikke vacht maar dan nog. als je ze nu al verwent met jasjes, wat moet het dan van de winter zijn ?

uhhh bontjassen ? :-D

honden page profiel Denise; Nova & VanchaDenise; Nova & Vancha 3 doggies

honden foto van Denise; Nova & Vancha

Hai, ik zoek tips..

Als het goed is (we blijven hopen) gaat het vanaf zondag weer de warme kant op. Heerlijk vind ik dat. En het schijnt ook best een tijdje aan te houden, mooi zo. Maar..... 9 juli haal ik mijn pupje op. Het is 1,5 uur rijden en de auto heeft geen airco. Op dit moment geven ze dan 26 graden op. Hoe kan ik deze reis het meest aangenaam maken voor de pup? Koelbanden gaan m niet worden voor een pupje gok ik zo, dus ik dacht aan (niet al te koude) kleine petflessen? Is het verstandig om met de ramen op een kier (of juist helemaal open?) te rijden?

honden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.

Ik ben het Nederlandse weer BEU!!!!Gelukkig kan sasja het wel hebben met haar vacht...en met het uitlaten loop ik geen grote ronde's als het overdag enorm warm is.
(De achterdeur staat altijd open..dus ze kan gaan plassen waneer ze wilt)

Maar ik zit er nu echt serieus er over na te denken om een warmtedeken aan te schaffen voor mij  in bed (En voor Sasja als ze dat wilt)

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nou het is echt herfst weer zit met een trui aan,heb een bak met hiacinten in de tuin gezet een paar weken teug waren de buren vergeten stond achter het gordijn het blad was al helemaal afgstorven dus ik zeg geef maar die plant ik in de tuin komen ze volgend jaar op nou die beginnen nu alweer uit te lopen gek weer hoop dat het nu gaat zomeren niet te warm en s,nachts verkoeling . we zijn toch echte hollanders altijd klagen te warm te kouuuuuuuuuuud geen wind te veel wind haha groeten Hein.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Denise, geen airco.... vele malen stoppen, er even uit, en laat iemand bij je pupje gaan zitten, zodat je pup goed in de gaten wordt gehouden.

leg naast je petflessen neer, met een fleecedeken erover heen, zodat het naast je lekker koel kan blijven, weet niet hoelang je moet rijden, maar vele malen stoppen, neem drinken mee, een bakje waaruit de pup kan drinken, en ga echt naast hem zitten. achterin. :-D

honden page profiel Denise; Nova & VanchaDenise; Nova & Vancha

honden foto van Denise; Nova & Vancha

Bedankt, zo wilde ik het ook ongeveer aanpakken dus dat komt wel goed dan ':-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

een warmte deken voor Sasja, ????

niet overdrijven he. :-D Sasja heeft geen warmte deken nodig, een fleece is voldoende.

wat jij nodig hebt ? is thermosokken, thermo lange onderbroek en hemd, zo hou je het lekker warm voor jezelf.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

het is altijd heerlijk om te zeuren te klagen en hoera te roepenn over het weer. O-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Vanmiddag zonnige momenten AMSTERDAM - Zeist, 29 juni 2013 - Vandaag is het nog vrij koel, maar vanmiddag zien we wel regelmatig de zon. Morgen wordt het een stuk warmer. De dagen daarna is het licht wisselvallig en wordt het 20 graden of net iets meer. Vanaf komende vrijdag lijkt het behoorlijk zomers te worden.

Het is bewolkt en plaatselijk valt nog wat lichte regen. In de loop van de ochtend volgen vanuit het noordwesten enkele opklaringen. Vanmiddag is het wisselend bewolkt met in de kustprovincies meer ruimte voor de zon dan in het zuiden en zuidoosten. Het wordt 15-16 graden vlak aan zee tot circa 18 graden in het binnenland. Daarbij waait een matige, aan zee soms vrij krachtige, noordwestenwind. In de tweede helft van de middag neemt de wind geleidelijk af.

Vanavond zijn er eerst nog opklaringen. In de nacht raakt het meer bewolkt en lokaal kan een klein beetje regen vallen. De minimumtemperatuur ligt rond 10 graden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

nog even volhouden, a.s. vrijdag wordt het wat warmer met temperaturen uiteen lopend tot 25 graden. ;-)

honden page profiel Marijke en DolfjeMarijke en Dolfje 3 doggies

honden foto van Marijke en Dolfje

Tsskkkkk, ik weet niet of ik dat wel aan kan hoor, hahaha!

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje

Eerst maar eens zien .....
Ze beloven al 6 maanden dat het warmer wordt. Ik geloof er niet meer in ;-)

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers 3 doggies

honden foto van Patricia & de Musketiers

he bah, ik vond die kou eigenlijk wel lekker!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Juli warmer! Van onze weerman
SOEST - Juli lijkt van plan om de zomer op de kaart te zetten. De komende eerste week van de nieuwe maand is verbetering al zichtbaar. Vanaf eind volgende week zitten er zelfs hoogzomerse condities in de weerkaarten.


honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Bamse heeft al aangegeven te willen emigreren naar koudere oorden, dat wil wat zeggen toch ? O-)

volgende week, na het weekend gaan de temperaturen drastisch omhoog en wordt er weer ..gezucht.

honden page profiel LucaLuca 3 doggies

honden foto van Luca

Me vakantie i vanavond afgelopen.. T mag van mij wel zn temperatuurtje blijven om te werken haha..Anders is t veeeel te warm haha..

As het de afgelopen drie weken had geregend hadden we een last minute geboekt.. Gelukkig was het weer redelijk goed hier bij ons.. Alleen afgelopen week wat meer regen.. Maar verder goed te doen..

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Van mij mag het wel iets omhoog gaan of in ieder geval minder wind. Want die is zo verraderlijk en voor het werken in water is boven de 20 graden, zonnetje erbij toch wel lekkerder. 
Begin de natte zutzooi binnen beetje zat te worden maar ja ... we moeten het er maar mee doen. Voor Luna en nanook is het in ieder geval lekker niet te warm.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

daar istie weer. de zon. :-D


Zomer in aantocht Van onze weerman
SOEST - Er lijkt weinig fraai zomerweer meer in de weg te staan in ons land. Na woensdag komt het Azorenhogedrukgebied onze kant op en lijkt eindelijk sprake van een doorbraak naar droog, zonnig en later ook warm weer.

Een uitloper van het hogedrukgebied gaat zich noordwaarts uitbreiden en lijkt ook volgens de berekeningen van vanmorgen domicilie te kiezen boven Scandinavië. Daardoor gaat de wind bij ons niet langer van zee waaien. In het weekeinde betekent dat al dat de temperaturen boven de 20 graden gaan uitkomen en in het binnenland de zomerse waarden van 25 graden aantikken.

Fraai
Het hogedrukgebied lijkt sterk genoeg om het ook volgende week te laten zomeren. Een deel van het hogedrukgebied strekt zich dan uit boven de Noordzee. Dat betekent een aanhouden van mooi droog en zonnig weer met maxima rond de 25 graden. Blijft de wind aflandig dan loopt het kwik zelfs verder op. Alles wijst echter op een langere periode van fraai juliweer.

Zover is het deze dagen nog niet helemaal. Vandaag schijnt de zon veelvuldig en soms zijn er wolkenvelden. Lokaal kan er in het noorden een bui vallen. De maxima liggen tussen 16 en 21 graden. Morgen is het droog en schijnt de zon veelvuldig. Het wordt een prachtige dan met maxima tussen 20 en 24 graden. Later neemt de kans op een bui toe. Woensdag is een veel mindere dag. Er kan dan regen vallen en de maxima gaan tijdelijk terug naar 17 graden. Daarna moet het mooie weer gestalte gaan krijgen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

deze week valt het voor onze hondjes nogwel mee, maar volgende week, wordt het dan weer zo vervelend warm ?

nee toch he.

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper 3 doggies

honden foto van Kim en Casper

Jippie.. Helemaal blij met de voorspellingen! Heerlijk laat maar komen die 25 graden! Ik krijg zaterdag 3 weken zomervakantie en wil wel graag mooi weer!
Misschien dan nog een paar dagen naar Texel met Casper! ;-)

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

ja heerlijk tenminste beter camping weer en lekker  met 1 of mss 2 honden het water in. Maar eerst zien en dan geloven ;-)

honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  Angelique; Bruno, Charlie & Fenna 3 doggies

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

wow wat was het gister ineens mooi weer zeg! was dat bij jullie ook zo of waren wij de enige gelukkige? heerlijk weer gehad gister, konden we weer eens buiten zitten! en precies toen mijn vader jarig was: wat een geluk ;-)!
Bruun vond het ook heerlijk, hij is de hele dag met ons buiten geweest.
helaas is het vandaag (bij ons) weer minder mooi...:'(

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

het is nog wisselvallig, hier wel, noordoost woon ik van nederland, Bamse heeft het al warm, we zijn vanochtend wezen zwemmen, en een stuk door de polder terug gelopen, zucht, bij de auto aangekomen, pfffff puf puf. thuis gekomen, gauw drinken, dus toch aardig warm.

acclimatiseren is er niet bij, van kou naar warmte weer.

honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep) 3 doggies

honden foto van Zita (Sep)

Voor onze vakantie regio stijgt de temperatuur ook ... Eerst was het zo'n 24 gr, nu is het 31 gr ... Ik heb voor Sep zo'n cooling band gekocht, hopelijk helpt dat een beetje, en lekker veel schaduw!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wat ik doe Zita.... twee banden heb ik, grote , ik doe ze allebei in de wasbak tot ze echt opgezwollen zijn, dan een om de hals van bamse, en een in de coolkast.

is het zo dat het hijgen minder is geworden, en haar hals goed cool is, doe ik hem af en gaat tie wederom de coolkast in, zie ik dat ze weer gaat hijgen, dan doe ik er een uit de coolkast weer om, er mee lopen gaat hier niet, de halsomvang is zo groot dat er een grote band gekocht moest worden, en als tie nat en opgeblazen is, dan is tie best wel zwaar, maar als ze ligt, zalig voor dr, de slagaders worden cool in haar hals en dat heeft profijt over het hele lichaam.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

daar gaan we weer, oppassen met onze hondjes.



Julizomer regeert
Van onze weerman



SOEST -
We beleven qua weer het tot nu toe mooiste weekend van 2013! De zon schijnt vandaag en morgen onafgebroken van 's morgens vroeg tot in de avond.


Bij weinig wind wordt het zomers warm. De maxima bedragen vandaag 20-25 graden, morgen 22-27 graden. In de middag is er aan de kust kans op wind van zee.


Het is ideaal weer aan de stranden en binnenwateren. Er wordt aan de kust grote drukte verwacht. De uv-sterkte van de zon bedraagt het cijfer 7. Er is grote kans op snelle verbranding van de huid.


We bevinden ons onder invloed van het zomerse Azorenhogedrukgebied. Dat houdt voorlopig stand tot zeker half juli. Dat betekent dat het ook de komende lange tiendaagse termijn meestentijds fraai tot zeer fraai zomerweer zal zijn.

Medio komende week is er even sprake van minder hoge maxima en lokaal wat wolken maar dat eendaagse intermezzo is dus van korte duur. Het hoog trekt zich wat terug naar het westen maar nieuwe hogedruk neemt de regie meteen weer over.


De maxima liggen in de gehele nieuwe week tussen 20 en 26 graden. De wind is noordoostelijk, soms noordelijk. Warm tot bloedheet is ook het in grote delen van Europa. In Frankrijk is het ruim 30-35 graden, in Spanje en Portugal 35-40 graden, soms hoger.

honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  Angelique; Bruno, Charlie & Fenna 3 doggies

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Zo, wat is het hier heet!!!!!!! Ik heb Bruun net maar een ijsje gegeven om wat af te koelen maar hij blijf de zon opzoeken. We hebben nu maar ff de deur dicht voordat de hitte ook naar binnen komt...
Bij jullie ook zo heet??

pagina 11 van 34 12 3 4 5 6 7 8 9 10 1112 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Volgende forumvraag: Activet
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^