Een puppy die is niet af te leren onder haarzelf te doen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel teresa en beauteresa en beau

Ik draai nog niet zo lang mee op HP, maar een ding kan ik je wel vertellen tineke, de meeste die hier actief hun deelname hebben op dit forum, zullen niet zo met hun hond omgaan...ik vind dit een belediging naar andere forum leden, dank je wel !

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Een puppy die is niet af te leren onder haarzelf te doen." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel lutlut

honden foto van lut

'Heb de hond drie maanden'...'Ben het zat'...vandaag gaat ze weg'...en dan amper vier reacties met tips later...'kent iemand een huisje voor haar' ???????? Komaan, wie durft dan te beweren dat de meesten hier lucht verkopen ???? Vind dat er een beetje over, zulke types die zulke topics openen weiger ik te 'pamperen' Iedereen mag zijn hart hier laten spreken en ik denk in de eerste plaats aan dat arme pupje niet aan de onbezonnen topicstarter ! Dus Tinneke, deze keer ben ik het helemaal niet met je eens, je leest alle reacties toch hé, men is nog héél beleefd gebleven denk ik zo !

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

" Ik draai nog niet zo lang mee op HP, maar een ding kan ik je wel vertellen tineke, de meeste die hier actief hun deelname hebben op dit forum, zullen niet zo met hun hond omgaan...ik vind dit een belediging naar andere forum leden, dank je wel ! "

Voor mij mag je dat zeggen ik vind het jammer dat niemand behalve Mira eerlijk durft te zeggen van inderdaad stom helaas maar ze komt wel en dat is een pluspunt

honden page profiel DD

honden foto van D

Zeg Tineke, je moet wel goed lezen. Ze zegt zlef (en da theb ik op pagina 1 als duidelijk gemaakt door de woorden bold te maken) dat de pup vandaag nog weg ging en dat ze het zat was en ze was er klaar mee.

En dan zeg jij dat wij (sommige leden hier) dat ze de hond moet wegdoen?
Ik voel mij nu een beetje aangevallen hoor, door je.

De ts is zelf niet eerlijk want ze vind het zo erg boor haar en de kids, maar voor het hondje zelf? Nee, die moet maar weg., Kom op zeg....................ben ik niet van gewend Tineke.

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

" 'Heb de hond drie maanden'...'Ben het zat'...vandaag gaat ze weg'...en dan amper vier reacties met tips later...'kent iemand een huisje voor haar' ???????? Komaan, wie durft dan te beweren dat de meesten hier lucht verkopen ???? Vind dat er een beetje over, zulke types die zulke topics openen weiger ik te 'pamperen' Iedereen mag zijn hart hier laten spreken en ik denk in de eerste plaats aan dat arme pupje niet aan de onbezonnen topicstarter ! Dus Tinneke, deze keer ben ik het helemaal niet met je eens, je leest alle reacties toch hé, men is nog héél beleefd gebleven denk ik zo ! "
Ik zeg niet dat ze gelijk heeft dat is wat jullie er van maken maar iets meer begrip mag soms best wel.
TS komt niet zo maar hier en stel dat ze de pup echt kwijt wil dan beter hier waar iedereen het goed voorheeft met z'n hond(en) dan op marktplaats

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

" Zeg Tineke, je moet wel goed lezen. Ze zegt zlef (en da theb ik op pagina 1 als duidelijk gemaakt door de woorden bold te maken) dat de pup vandaag nog weg ging en dat ze het zat was en ze was er klaar mee.

En dan zeg jij dat wij (sommige leden hier) dat ze de hond moet wegdoen?
Ik voel mij nu een beetje aangevallen hoor, door je.

De ts is zelf niet eerlijk want ze vind het zo erg boor haar en de kids, maar voor het hondje zelf? Nee, die moet maar weg., Kom op zeg....................ben ik niet van gewend Tineke. "
Dat begrijp je dan verkeerd ik bedoel te zeggen dat de meeste zo fel reageren tuurlijk is het niet goed maar wanneer we zo banaal reageren is de kans dat ze ook denkt f..k off met dat HP waar de echte hondenliefhebbers moeten zitten. En wees eerlijk heeft iedereen niet een dag dat je denkt pffff nu wordt het me teveel

honden page profiel annette & de boefjesannette & de boefjes

honden foto van annette & de boefjes

Misschieneen beetje off topic maar idd zijn de reacties wel eens hard. Wij hebben dit zelf ook meegemaakt met een noodkreet hier op HP. Wij hebben er echter van geleerd. Mijn dochter heeft dit topic geopendhttp://www.hondenpage.com/hondenforum/148082/aan-buddy.php en daarin staan de links van de topics over onze hond. Tja, als je hier een vraag stelt of een probleem aangeeft kan je hard benaderd worden. Mensen hier hebben hart voor honden. Maar doe er wat mee en het komt dan toch vaak goed.
;-) Nu word er niet gereageerd meer door TS dus weet je ook niet of er wat met de tips gedaan word

honden page profiel DD

honden foto van D

"
Voor mij mag je dat zeggen ik vind het jammer dat niemand behalve Mira eerlijk durft te zeggen van inderdaad stom helaas maar ze komt wel en dat is een pluspunt "
We zijn allemaal eerlijk, dat is het hem nu juist. En als iemand al gelijk zegt dat de pup weggaat en wel vandaag nog en bla bla, dan houdt het voor mij gewoon op. Zeker als blijkt dat ze zichzelf nog het zieligst vind van allemaal. Nou, is dat eerlijk of niet dat ik dat zeg!

honden page profiel lutlut

honden foto van lut

Dat schrijf ik ook niet dat jij ts gelijk heeft, ik zeg dat dergelijke topics alleen maar een schreeuw zijn om de hond ergens zo vlug mogelijk te 'dumpen'. Heeft de ts op één tip gereageerd , Neen, ze vroeg meteen naar 'huisje' ...dus snap niet dat we dan met open armen en rozenblaadjes de ts een kant en klare oplossing moeten aanbieden als ze de jonge pup na amper drie maand zelfs geen kans meer geven wilt. Lekker makkelijk, het kleine, lieve pupje is waarschijnlijk niet zo lief en klein meer als in het begin toen het verkreukeld uit de doos gehaald werd en tjonge, het gaat vier tot vijf keer buiten en piest nog binnen.... ;-) Neen, kan er echt geen begrip voor opbrengen, sorry

honden page profiel Landseer ectLandseer ect

honden foto van Landseer ect

Zeg....ik blijf het toch echt verbazend vinden dat mensen dit HP forum als rots in de branding zien..
De laatste strohalm, het licht in de duisternis...
"als het hier fout gaat, dan spring ik van een brug".
Er zijn op het internet mischien wel 10.000 sites te vinden waar mensen advies kunnen krijgen, of verhalen kunnen lezen over honden en hun gedrag.

Niet dat ik van het kaliber ben om een ieder met een andere invalshoek, of mening per direct voor een gezellig middagje vuurpeleton uit te nodigen.
Maar dat je de wind hier van voren kan krijgen als het over dit soort dingen gaat.??

Mocht ik me echt totaal onafhankelijk kunnen opstellen.
Mijn emotie's makkelijk uit kunnen schakelen.
Alles vanuit een andere invalshoek kunnen bekijken.
Dan was ik rechter geworden.

(tja in het licht van uw jeugd, en de onverwachte omstandigheden gaven wij u 1 maand voorwaardelijk...want de door u beroofde vrouw van 80 heeft enkel wat schaafwonden, en haar verzekering dekt gelukkig haar rollator waarmee u haar van de stoep heeft geslagen)

Een beetje TS bekijkt de berichten nog eens, en ziet de situatie zoals wij hem zien..
Heb dan het lef om hier gewoon te schrijven dat er iets totaal mis is geweest met je beslissing, effe van het padje af zeg maar..

En zoals geschreven..niet na 4 berichten een bord tekoop op het hondje plakt..

honden page profiel DD

honden foto van D

Landseer, je schrijft weer eens in raadsels!!;-) (goed bedoeld, zeg het er maar even bij, en vandaar dus de smilie)

honden page profiel teresa en beauteresa en beau

landseer heeft afkick verschijnselen,;-) maar waar !

honden page profiel NinaNina

honden foto van Nina

" Dank je Mira maar ik heb soms het idee dat mensen hier een mooi verhaal vertellen maar op hun is het niet van toepassing. Denk dat ts inderdaad een fout heeft gemaakt wat erg is maar niet zo maar terug te draaien. En wanneer dan wordt gezegd lekker makkelijk je hond nu weg doen is niet eerlijk. Ze had ook een andere k.tsmoes kunnen verzinnen waardoor iedereen haar zielig had gevonden maar nee ze zegt dat het haar niet lukt en dat is pas EERLIJK "


Graag gedaan Tineke.

Ik ben dan ook van mening dat de betreffende reakties niet helpen dus ook de hond niet, want per slot van rekening bepaald ts wat er met haar hond gebeurd en met de wijze van sfeer op dit  topic bereik je iemand niet.
Dus ts niet geholpen en hond ook niet en dat wil men toch als hondenliefhebber.
Daarnaast is respect naar dieren natuurlijk een must, echter naar mensen onderling is soms ver te zoeken en wordt er ipv hulp te bieden, iemand gebombardeerd en even verteld wat voor persoon zij wel niet is.

honden page profiel Landseer ectLandseer ect

honden foto van Landseer ect

" landseer heeft afkick verschijnselen,;-) maar waar ! "
Begint op te vallen he.?!

honden page profiel teresa en beauteresa en beau

ja, wel....weinig actief geweest de laatste tijd...;-) Gaat het goed ?

honden page profiel FezFez

honden foto van Fez

" Ik ben dan ook van mening dat de betreffende reakties niet helpen dus ook de hond niet, want per slot van rekening bepaald ts wat er met haar hond gebeurd en met de wijze van sfeer op dit topic bereik je iemand niet.
Dus ts niet geholpen en hond ook niet en dat wil men toch als hondenliefhebber.
Daarnaast is respect naar dieren natuurlijk een must, echter naar mensen onderling is soms ver te zoeken en wordt er ipv hulp te bieden, iemand gebombardeerd en even verteld wat voor persoon zij wel niet is. "


TS heeft bepaald dat haar hondje de deur uit moet om redenen waar ze zelf voor gekozen heeft door het hondje (broodfok-puppy) aan te schaffen. Dit direct na een paar adviezen/info waar ze zeker mee was verder geholpen. Maar daar gaat ze helemaal niet op in en meld er dan en passant ook nog even bij dat ze het heel zielig voor zichzelf en de kinderen vind. Maar het hondje zelf? Daar maalt ze kennelijk niet om en die moet vandaag nog weg.

Goh, wat een vervelende personen zijn wij zeg, dat we niet op een wat vriendelijkere manier dit soort zeer redelijke personen van advies kunnen voorzien O-)

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

" Vandaag geef ik ze weg. Deze puppy, ze is echt schattig. Maar ik kan niet leven in ons een klein huisje waar het altijd naar hondenkak en pis stinkt. De hond was ik ook na elke twee a drie dagen omdat ze naar urine stinkt.
Heel spijtig is dit allemaal en voor mij en voor de kinderen. Kan iemand een raad geven?
Elena.
"

In de openingspost wordt geëindigd met bovenstaande. Dus raad was al niet meer nodig, aangezien de beslissing al was genomen. 
En ik denk dat dáár vooral over wordt gevallen, dat de beslissing gewoon al genomen is, punt uit.

Hulp en advies vragen is een ding, maar als je tóch je beslissing al hebt genomen, waarom dan nog raad vragen hier?
Het komt nu een beetje over als raad vragen waar zo spoedig mogelijk de hond te kunnen lozen...

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

"
In de openingspost wordt geëindigd met bovenstaande. Dus raad was al niet meer nodig, aangezien de beslissing al was genomen. 
En ik denk dat dáár vooral over wordt gevallen, dat de beslissing gewoon al genomen is, punt uit.

Hulp en advies vragen is een ding, maar als je tóch je beslissing al hebt genomen, waarom dan nog raad vragen hier?
Het komt nu een beetje over als raad vragen waar zo spoedig mogelijk de hond te kunnen lozen... "
Misschien is dat het ook wel maar wees eerlijk hoe vaak heeft iemand even niet gewoon genoeg van alles ik wel hoor ik hou ook zielsveel van mijn beesten heb er alles voor op gegeven maar nu ben ik wel zover dat ik zeg alles wat ooit en ik hoop nog heel lang duurt komt te overlijden komt niets voor terug zelfs geen goudvis

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

Beste Elena,
mocht je dit toch nog lezen: je schrijft dat je je pup vandaag nog wegdoet (en dus gezien het tijdstip waarschijnlijk al hebt gedaan). 

Wat ongelooflijk jammer, vooral voor je pup maar ook voor jullie. 

Als het idd al gebeurd is dan hoop ik van harte dat je de pup naar het asiel hebt gebracht, en niet zomaar willekeurig aan de eerste de beste geïnteresseerde op marktplaats hebt meegegeven... heb je het wel via marktplaats gedaan dan is de kans groot dat je pup, na een ellendige start bij een broodfokker, nu terug de broodfok in is gegaan als fokdier.... en dus weer terug in een klein hokje zit waar de pup ook met een beetje pech nooit meer uit zal komen...

denk daar eens even over na.

Via het asiel heeft je pup in ieder geval nog een kans... daar letten ze in ieder geval een beetje op aan wie ze honden meegeven, en bij hun zijn de bekende broodfokkers bekend...

Mocht jou verhaal een noodkreet zijn, en is de pup nog bij jullie thuis... dan kun je hier in ieder geval heel veel goede tips krijgen waardoor jullie toch samen door deze tijd heen kunnen komen en voor jaren plezier kunnen hebben van een hele leuke hond... iedere pup-koper heeft wel eens een moment waarbij ze denken "pffffff... heftig".... maar met een beetje hulp en zo nu en dan van je af kunnen schrijven komt het over het algemeen helemaal goed, en beleven hond en baas heel veel plezier met elkaar.

Ik snap heel goed dat de nodige HP-leden heftig gereageerd hebben... dit is een forum van en voor hondenliefhebbers, en velen (inclusief mijzelf) kunnen zich niet voorstellen dat je een pup/jonge hond met deze achtergrond van de ene op de andere dag wegdoet... juist om zindelijkheid.... want of het is een medisch probleem, of een relatief goed op te lossen/vangen/ruimen gedragsprobleem... en de meeste leden hier zouden volledig bereid zijn om er mee aan de slag te gaan....

Ik hoop heel erg dat jullie hond nog bij jullie thuis is, en dat mijn verhaal je wellicht een opening geeft om het toch te proberen... je hebt heftige reacties gehad... is niet leuk natuurlijk.... maar alle leden hier hebben het hart op de juiste plaats qua willen helpen.

Mocht je je hondje wel nog steeds hebben, en in willen gaan op het aanbod van heel veel leden qua hulp, maak dan een profiel aan en stuur het moderatorteam (of mij) een berichtje... dan helpen wij je verder...

Mocht je geen hulp willen qua zelf ermee aan de slag gaan maar alleen hulp willen bij de herplaatsing... ook dan kun je contact opnemen (via een PB na het aanmaken van een profiel) met het moderatorteam... en dan kunnen wij bekijken wanneer jou hondje aan de beurt zou kunnen komen... 

hoe dan ook gaan mijn gedachten uit naar jullie pup/jonge hond... in ellendige omstandigheden geboren... en nu dit.... heel heel zielig!

honden page profiel DD

honden foto van D

"
In de openingspost wordt geëindigd met bovenstaande. Dus raad was al niet meer nodig, aangezien de beslissing al was genomen. 
En ik denk dat dáár vooral over wordt gevallen, dat de beslissing gewoon al genomen is, punt uit.

Hulp en advies vragen is een ding, maar als je tóch je beslissing al hebt genomen, waarom dan nog raad vragen hier?
Het komt nu een beetje over als raad vragen waar zo spoedig mogelijk de hond te kunnen lozen... "

Precies, zo kwam het bij mi ook over en bij velen. Ik denk dat ze wellicht hoopte dat iemand hier zou zeggen, breng hem maar bij mij. Als het had gekund, had ik het nog gedaan ook. En met mij ook vele anderen.

Ik heb trouwens nog nooit iets in die trant gehad wat Tineke omschrijft. Ik heb nooit genoeg gehad van mijn honden, ook al hebben ze in het verleden mijn keuken gesloopt, mijn eettafel en stoelen en noem het maar op.
Het is nooit in mij opgekomen, waarom zou ik? Onvoorwaardelijke liefde!!

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

Heb bij tuur vaak gedacht en gezegd hij eruit of ik maar meer uit onmacht, wat kan ik nog meer doen dus weer bij fokker advies vragen. 
Heb nu 2 pups nanook heerlijke lompe newf, maakt kenbaar met poot en geluid bij deur is dus helemaal zindelijk met 4 mnd. Luna onze dame subtiele tikjes tegen deur niks niet geluid maken dus goed op haar lichaamstaal letten en dus nog af en toe plasje ( door onoplettendheid van ons ) en is 7 mnd. dus kan de frustratie begrijpen. 

Maar .... er al vanuit gaan dat een hond met 5 mnd al dingen moet kennen en weten ... als je zo denkt en handelt en er tegenaan kijkt dan kom je idd uit op teleurstellingen.

Maar vooral de zin: Ja hemeltje lief, ik kan niet elk uur met haar naar buiten ik moet ook werken ..... 

dat was voor mij een .... geloof dat het beter is als het hondje bij liefdevolle, geduldige hart voor het dier hebbende mensen komt. 

Vaak komen er hier mensen met dit soort berichten maar vaak lees je tussen de regels door dat het een vorm van noodkreet is, dan zijn er allerlei dingen gedaan etc. en soms komt het dan toch tot een goed einde omdat men er nog open voor staat. Hier kwam in mijn ogen naar voren beslissing is gemaakt en daarover geen advies / raad / tips meer willen. 

Men weet hier zitten dierenliefhebbers, voelen mee met verhalen over honden en wellicht daarom hier gekomen voor een snelle herplaats mogelijkheid omdat men hier het beste wilt voor de hond. 

En het is in en in triest voor haar en de kinderen maar nog het meest voor de hond en jammer dat die er net niet bij is vernoemd. 

Hoop dat ze dit nog allemaal na leest, er nog een nacht of wat over denkt, mss zelfs nog dingen probeert en dan als ze er nog zo over denkt het naar het asiel brengt omdat ze daar idd kijken naar een nieuw juist goed baasje.

honden page profiel chrischrisgoedgekeurde fokker

honden foto van chris

Het is de, schrikbarend veel voorkomende, mentaliteit die honden als een wegwerpartikel ziet, die mij persoonlijk als deelnemer aan een forum wegjaagt.
Dat er bovendien mensen zijn, die hier ook nog excuses voor derden voor vinden, jaagt me nog meer de stuipen op het lijf.

Een forum wordt gelezen door meer mensen als welke die, die eraan deelnemen en vervult mi ook een voorbeeldfunctie. Als men mensen in bescherming neemt die achteloos een pup aanschaffen en nog achtelozer dumpen en dit gemakkelijk afdoen, is men mi mede verantwoordelijk voor het normaliseren van deze houding, welke veel dierenleed veroorzaakt.

Ik vind dat men mensen dus best, naast het helpen en adviseren van mensen, op fouten mag wijzen en niet alles moet accepteren.

Dat mensen die fouten gemaakt hebben dit niet accepteren en wegblijven van het door hun geraadpleegde forum,duid mi juist op het probleem van de mentaliteit van deze mensen welke in de eerste plaats al verantwoordelijk was voor hun misstappen.

Er zijn ook mensen die willen leren, geholpen willen worden en oprecht hier advies en hulp zoeken. Dit zijn dan ook niet de mensen die wegblijven bij de eerste tegenspraak, maar die verder vragen en het niet als een aanval zien, maar als hulp en begrijpen dat de adviezen hier uitsluitend bedoeld zijn als positieve bijdrage, ook al zijn die soms verpakt in emotioneel uitgedrukte woorden.

honden page profiel marian de waardmarian de waard

honden foto van marian de waard

Elena, ik heb geen zin in allerlei praatjes en adviezen ed. Mijn voorstel....de pup mag a la minuut hier komen. Ik heb altijd pups lopen vanauit het buitenland en deze kan er makkelijk bij. Dus mail me maar dan spreken we iets af.

honden page profiel DD

honden foto van D

" Elena, ik heb geen zin in allerlei praatjes en adviezen ed. Mijn voorstel....de pup mag a la minuut hier komen. Ik heb altijd pups lopen vanauit het buitenland en deze kan er makkelijk bij. Dus mail me maar dan spreken we iets af. "

Geen idee of ze je kan mailen, ze is een gast en gasten kunnen niet alles wat een lid wel kan.

honden page profiel marian de waardmarian de waard

honden foto van marian de waard

als iemand weet hoe ze te bereiken is dan hoor ik het graag.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

" Misschien is dat het ook wel maar wees eerlijk hoe vaak heeft iemand even niet gewoon genoeg van alles ik wel hoor ik hou ook zielsveel van mijn beesten heb er alles voor op gegeven maar nu ben ik wel zover dat ik zeg alles wat ooit en ik hoop nog heel lang duurt komt te overlijden komt niets voor terug zelfs geen goudvis "
De eerste twee weken met Mellow waren best heel moeilijk (geloof mij, want nachten achtereen 2 keer per nacht de bench poetsen omdat ie is voorzien van een kakelverse portie waterdunne poep: wordt je écht niet blij van). 
Ik zat er behoorlijk doorheen op dat moment, maar de gedachte om haar terug te brengen naar het asiel maakte me zo mogelijk nóg verdrietiger (en het had gekund hoor, drie weken proeftijd).

Afgelopen zomer bijna 3 rotmaanden gehad. Ze was zó bang, ik kon amper de deur uit met haar. Binnen was er niks aan de hand, buiten was echt álles eng. Drie, vier keer per dag met de auto ergens heen rijden in de hoop dat het daar niet eng was (ik moest ook steeds wat verder weg) gaat je óók opbreken. Ik had er slapeloze nachten van, mijn hele systeem was totaal van slag, ik liep op mijn tandvlees. Als iemand op mijn werk vroeg hoe het ging was ik in staat om in huilen uit te barsten (en dat heb ik ook heel vaak gedaan, meestal thuis).
En toen het nét weer wat beter ging, ze krabbelde net weer een beetje op... begon de vuurwerk periode. En waren we weer terug bij af...

Dus ik weet héél goed hoe moeilijk het kan zijn soms, maar nooit heb ik gedacht 'ze gaat weg', echt nog nooit!
Ik heb voor haar gekozen (zij heeft niet gekozen om te worden geplaatst bij iemand die emotioneel ook niet altijd 100% is ;-)), en er moet wel iets heel, héél ergs gebeuren wil de optie 'retour asiel' in mij opkomen.

honden page profiel DD

honden foto van D

"

Dus ik weet héél goed hoe moeilijk het kan zijn soms, maar nooit heb ik gedacht 'ze gaat weg', echt nog nooit!
Ik heb voor haar gekozen (zij heeft niet gekozen om te worden geplaatst bij iemand die emotioneel ook niet altijd 100% is ;-)), en er moet wel iets heel, héél ergs gebeuren wil de optie 'retour asiel' in mij opkomen. "

Juist wel!;-)
Want jullie zijn elkaar spiegels en jullie leren van elkaar.
Je krijgt nooit de hond die je wilt, maar de hond die je nodig hebt!

honden page profiel teresa en beauteresa en beau

met recht !

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

" Ik draai nog niet zo lang mee op HP, maar een ding kan ik je wel vertellen tineke, de meeste die hier actief hun deelname hebben op dit forum, zullen niet zo met hun hond omgaan...ik vind dit een belediging naar andere forum leden, dank je wel ! "


is niet mijn mening.

honden page profiel teresa en beauteresa en beau

dat kan Hein..

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Een puppy die is niet af te leren onder haarzelf te doen." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 4 12 34
Volgende forumvraag: Hekel aan tuigje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^