Hond chippen ,wel of niet?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Yasmine, Perdie & OrgaYasmine, Perdie & Orga

honden foto van Yasmine, Perdie & Orga

De bedoeling van de chip is dat de oude eigenaar het adres verandert in dat van de nieuwe eigenaar. Ik begrijp niet zo goed waarom je het niet zou doen. Ook al denk ik zelf niet dat Perdie snel van mij zal weglopen. Ze komt ook altijd naar mij als ze los is en schrik, toch kan je nooit zeker genoeg zijn denk ik. Er kan altijd iets gebeuren. Perdie staat geregistreerd op mijn naam en het stelt me toch gerust moet ik zeggen :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hond chippen ,wel of niet?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba

honden foto van Marjo en Kiba

"


Laten we nou eerlijk zijn met z`n allen er wordt gelukkig niet iedere dag honden aan de bomen vast gemaakt, en moet ik daarom mijn honden chippen voor die enkele hond ,omdat zijn baast zat van zijn hond is.
Nee sorry dat gaat mij te ver, want stel dat ze dan mijn hond terug brengen,en ik zeg sorry maar heb hem verkocht,maar weet niet waar die heeb is gegaan,zeg ik oke naar ermelo, weet naam adres enz enz niet, maar mischien hebben die mijn hond ook wel weer zogenaamd weggedaan,snap je dit lost niks op kost alleen maar geld.
"


Het zullen er niet veel zijn misschien (al weet ik van toen ik nog in het asiel werkte dat het in de zomer altijd heel erg druk was van alle "vondelingen" inclusief de honden aan bomen..) maar als ze (en geen idee of ze dat gaan doen) een boete geven aan de eigenaar die op de chip staat, of de hond door verkocht is of niet, weet ik zeker dat alle eigenaren die hun hond verkopen er voor zullen zorgen dat de nieuwe eigenaar geregistreerd staat en zij zelf niet meer om een boete te voorkomen.

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

oei... 2 topics op hetzelfde moment over hetzelfde onderwerp.... en bijna tegelijk opgestart... 

in het andere topic:

http://www.hondenpage.com/hondenforum/125245/chippen-van-honden-wordt-verplicht-.php

is meer gereageerd, en daarom zet ik deze op slot, met verwijzing in het andere topic naar dit topic  (volgen jullie me nog ? ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hond chippen ,wel of niet?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Nieuw hier :)
^