Labradoodle fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Labradoodle fokkers op de HondenPage.

marion klomp

wij hebben 8 lieve ldoodles , en af en toe een nestje ( zo'n 2 x per jaar) van 1 van onze honden, van ieder nestje gaat er 1 naar martin gaus hulphonden en de eerste is al aan het werk! ook zijn er pups geplaatst bij stichting kind en hulphond.. pups worden in de huiskamer geboren waar ze ook lekker opgroeien en goed gesocialiseerd worden, met andere honden, kinderen, katten, geluiden enz. foto's te zien op http://drentselabradoodles.hyves.nl

Bij Olly

Wij verwachten elk moment Goldendoodles F1b. De ouders zijn beiden bij ons thuis. Meer weten kijk dan op : Facebook: Bij Olly

de doodle hoeve de doodle hoeve de doodle hoeve de doodle hoeve de doodle hoeve de doodle hoeve de doodle hoeve de doodle hoeve de doodle hoeve de doodle hoeve

Wij zijn een gezin bestaande uit 5 personen en hebben 3 doodles en 2 katten. De oudste doodle is 7 en zij is gesteriliseerd. De 2de doodle is 5 en met haar hebben we 2x een nestje gehad. Onze derde doodle is een goldendoodle Sofie. Op de foto staat een pup uit ons eerste nestje een teefje.

Diamond Dogs Australian Labradoodles Diamond Dogs Australian Labradoodles Diamond Dogs Australian Labradoodles

Wij fokken kleinschalig Australian Labradoodles (middenslag) uit goede foklijnen. Dit allergie vriendelijke ras is heel geschikt als huishond. Onze reu heeft zijn certificaat als hulphond gehaald en wordt ingezet bij kinderen met autisme en leer en opvoedingsproblemen. Door hun grappige uiterlijk is de Australian Labradoodle in staat om iedereen om hun pootje te winden maar het zijn intelligente honden en ze hebben een goede en consequente opvoeding nodig. Doe je dit niet dan kun je een vervelende zeurende aandachtvrager krijgen. Het predicaat "ideale gezinshond" klopt, maar dat gaat niet vanzelf!

Doedeltjes Doedeltjes Doedeltjes Doedeltjes Doedeltjes Doedeltjes

In februari zal mijn Labradoodle Dinges bevallen van haar pups. Deze pups zullen in mijn woonkamer opgroeien en mogen het nest vanaf de leeftijd van acht weken verlaten. In de periode dat ze bij mij zijn zullen ze liefdevol worden verzorgd. Ik verwacht dat ook van de nieuwe eigenaar. Aan socialisatie van de pups zal door mij veel tijd en aandacht worden besteed. De pups verblijven in mijn woonkamer en groeien op met de moederhond, mijn andere labradoodle, mijn gezinsleden, bezoek en vriendjes/vriendinnetjes van mijn kinderen.

Happy Doodles Happy Doodles Happy Doodles

Wij zijn een kleinschalige thuisfokker van originele Australische Labradoodles. Wij doen dit uit pure liefhebberij voor deze fantastische honden; ze verharen niet dus als u allergisch bent voor honden dan is dat geen probleem. Zijn hoog-sensitief en daardoor zeer geschikt voor kinderen met bv. ADHD of Autisme. Pups worden in onze woonkamer geboren en groeien daar ook op. De pups draaien mee in ons gezin en zijn dus goed gesocialiseerd ! Meer informatie kunt u vinden op onze website. Het eerste contact graag per email nadat u onze website bestudeerd heeft.

Labradoodle pups, Kennemer Doodles

Onze lieve, vrolijke Labradoodle Lotte verwacht herfst 2011 samen met een Multigen Australische labradoodle haar Australische Labradoodle pups. De pups zullen opgroeien in ons gezin met kinderen.

LuckylabradoodlesZeeland LuckylabradoodlesZeeland LuckylabradoodlesZeeland LuckylabradoodlesZeeland LuckylabradoodlesZeeland LuckylabradoodlesZeeland LuckylabradoodlesZeeland LuckylabradoodlesZeeland LuckylabradoodlesZeeland

Wij zijn een kleinschalige Fokker van de Medium en Standaard Australian Labradoodle. Een Australian Labradoodle is een fijne familie hond, ze zijn zeer intelligent,sociaal, komisch en vrolijk. Ze zijn makkelijk te trainen en erg geschikt voor mensen met allergie├źn en speciale behoeften. De Australian Labradoodle kun je niet zelf namaken en is dus geen kruising tussen een Poedel en een Labrador! Onze honden wonen bij ons in huis en de pups worden ook in huis geboren. Een aantal van onze honden wonen in Gastgezinnen zodat ze in huiselijke kring opgroeien met veel aandacht en liefde. Wij zijn aangesloten bij de rasvereniging.En houden ons aan de verplichte gezondheidstesten.

Mate for Life Doodles

Kleine particuliere fokker van zowel de Goldendoodle als de Labradoodle. De honden wonen bij ons in huis en daar worden ook de pups geboren en groeien ze op. Af en toe een nestje.

Nest gepland bij The Happy Home Labradoodles! Labradoodle puppy's verwacht winter/lente 2015 Het nest komt alleen bij voldoende aanvraag, om verdere problemen te voorkomen Teef, F1b is een geweldige hond, kent aardig wat truckjes, doet Dog Frisbee en zou ook prima zijn voor andere hondensporten als Agility. De liefste hond ooit voor zowel mens als dier. Zou ook prima kunnen functioneren in een actief gezin. Reu wordt zsm bekend gemaakt. De reu zal een F1b, F2, F3 of FMulti-gen zijn dus de pups zullen F3 zijn. We kunnen het niet met 100% zekerheid zeggen maar we verwachten dat de pups hypoallergeen zijn en niet verharen. De pups worden uitgebreid gesocialiseerd met verschillende mensen, dieren, geluiden en voorwerpen binnen en buitenshuis. We bevinden ons in Friesland, Nederland. Voor meer info bel of email jikke1@live.nl

Kleinschalige fokker van Australische Labradoodle, de honden leven lekker in huis en ook de puppen groeien in huis op zodat ze lekker kunnen wennen aan alle huiselijke geluiden, kinderen en katten. Aangesloten bij de rasvereniging en alle honden worden getest voordat er wordt gefokt

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Labradoodle fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Labradoodle ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Labradoodle? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Labradoodle? Kijk dan bij de Labradoodle rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Labradoodle fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Labradoodle puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes

^