Fokker vermelding van Diamond Dogs Australian Labradoodles

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Diamond Dogs Australian Labradoodles
Beschrijving: Wij fokken kleinschalig Australian Labradoodles (middenslag) uit goede foklijnen. Dit allergie vriendelijke ras is heel geschikt als huishond. Onze reu heeft zijn certificaat als hulphond gehaald en wordt ingezet bij kinderen met autisme en leer en opvoedingsproblemen. Door hun grappige uiterlijk is de Australian Labradoodle in staat om iedereen om hun pootje te winden maar het zijn intelligente honden en ze hebben een goede en consequente opvoeding nodig. Doe je dit niet dan kun je een vervelende zeurende aandachtvrager krijgen. Het predicaat "ideale gezinshond" klopt, maar dat gaat niet vanzelf!

Contact
Website: http://www.diamonddogs.nl
Telefoon: 06-14109200

Adres
Woonplaats: Dodewaard

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Hondenrassen

Diamond Dogs Australian Labradoodles is te vinden onder
- Labradoodle fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij fokken met orginele australische lijnen.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouders zijn getest op heup en elleboog Dysplasie , PRA/PRCD (ogen) en op Improper coat. Verder is van de fokhonden een DNA profiel vastgelegd bij het van Hearingen Instituut in Wageningen. Uiteraard zijn de uitslagen van deze testen bij ons op te vragen.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
de pups hebben de eerste twee entingen gehad als ze het nest verlaten en zijn onderzocht door een dierenarts. uiteraard zijn ze ook gechipt. er wordt een verkoopcontract opgesteld met daarin gezondheids bepalingen.Wij proberen erfelijke ziektes zoveel mogelijk uit te sluiten door alleen met goedgekeurde fokhonden te fokken. mocht er onverhoopt toch een erfelijke afwijking bij een pup geconstateerd worden dan nemen wij onze verantwoordelijkheid als fokker.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups verlaten na 8 weken het nest

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken een tot twee nestjes per jaar, uiteraard van verschillende teefjes.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze pups groeien uiteraard in huis op en zijn vertrouwd met andere honden, katten en kinderen als ze het nest verlaten. We hebben in de kamer altijd een bench staan waar ze af en toe al even in gaan om te wennen.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Diamond Dogs Australian Labradoodles
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Diamond Dogs Australian LabradoodlesDiamond Dogs Australian LabradoodlesDiamond Dogs Australian Labradoodles

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Diamond Dogs Australian Labradoodles

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^