Volksverhuizing

Dogboek > Volksverhuizing

Ja,ja de eerste logeer partij is een feit!
Afgelopen weekend zijn we voor het eerst met onze Koos, nu 4 maanden een weekendje weg geweest. Bestemming een huisje in Harderwijk. Ok wat neem je mee, eten, ietsje meer, want stel je voor...drinkbakken met standaard, voor 2 daagjes kan hij natuurlijk niet van de grond uit zijn bak eten en drinken :-) de bench, nu nog onmisbaar voor de nacht, maar daar moet natuurlijk wel een kleedje en een kussen in, want dat vind meneer fijn O-) een botje, maar laten we er nog wat extra meenemen want stel je voor dat ie net die andere wilt die we niet hebben meegenomen, theedoeken voor na het drinken zijn snuit af te vegen, badlaken voor als het regent en we lekker in het bos hebben gewandeld etc etc.
O ja en natuurlijk 1 piep klein sporttasje voor onze eigen kleding ;-) Al met al een hele volksverhuizing dus maar het ging perfect en we hebben het heerlijk gehad!!!

Door honden page profiel gideon en esthergideon en esther op 15 augustus om 08:12



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • koos

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Volksverhuizing

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van gideon en esther:
Volksverhuizing
Koos op ontdekking.
Beesten boel
De boel op stelten!
Hier ben ik dan!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^