Beesten boel

Dogboek > Beesten boel

Vandaag tussen de buien door (ik hou nl absoluut niet van regen) voor het eerst naar de kinderboerderij geweest. Wow hé, wat een beestenboel!

Ik had natuurlijk in de afgelopen weken tijdens het wandelen al heel wat gezien aan beesten; katten, konijnen, honden etc. Zelfs een soort genoot, een Duitse dog, formaat XXL! Allemaal onderdeel van mijn socialisatie, zeggen ze.
Maar wat ik op die kinderboerderij aan trof is echt het toppunt... beesten met veren die flink aan het kakelen waren, het leek wel een kippenhok, wat hebben die elkaar veel te vertellen. Pluizige beesten met grote tanden en enorme oren, vergeleken met hen stellen mijn oren niets voor, al heb ik toch een aardig formaatje en nog heel veel andere beesten met namen als: Koeien, paarden, ezels, herten etc.

Een beetje rond gesnuffeld en vooral genoten van het zien dat mijn mensen vrienden het erg leuk vonden daar. Na een tijdje was ik er wel klaar mee en heb ik, door flink aan mijn lijn te trekken laten weten dat het nu wel weer genoeg was. Gelukkig kwam deze boodschap wel aan en zijn we weer lekker naar huis gegaan. Nu maar hopen dat er binnenkort niet op eens nog een paard bij ons in de gang komt wonen.

Door honden page profiel gideon en esthergideon en esther op 19 juli om 14:19



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • koos

Foto's

Beesten boel
Beesten boel

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van gideon en esther:
Volksverhuizing
Koos op ontdekking.
Beesten boel
De boel op stelten!
Hier ben ik dan!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^