HondenPage baasje Yasmine & Qayo

Wat schreven de vrienden van Yasmine & Qayo op het forum

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Saar laten wennen aan nieuwe kittens oppas adres
Hier de honden ook laten wennen aan een kitten. Tess is meteen goed gegaan zonder enige moeite, maar Maybe had er overduidelijk meer moeite mee.   We hebben haar eerst aan de lijn gehouden en dichtbij ons gehouden en met heel veel lekkers de kitten positief associëren. Uiteindelijk toen Maybe steeds meer relaxt was hebben we haar los gelaten. We zijn van niet in dezelfde ruimte kunnen zijn met elkaar naar af en toe snuffelen aan elkaar, maar voor de rest elkaar 100% negeren. Hier heeft voor ons echt wel wat tijd ingezeten, weet ook niet of je met een paar bezoekjes getrained krijgt. Aan de andere kant, misschien reageert jouw hond net zoals Tess en is het allemaal geen probleem.   Even voor het beeld, als we buiten katten tegen komen willen ze er met z'n tweeën volle bak achteraan ondanks dat ze onze eigen kat gewend zijn.
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Cavia
Tess is ook helemaal weg van onze cavia's. Om eerlijk te zijn heb ik het gewoon een beetje op z'n beloop gelaten.   Soms als ik er genoeg van heb dan gooi ik een klaar commando en gaat ze ergens liggen.    Gewoon duidelijke grenzen stellen met wat wel en niet mag. Kijken prima, maar pootjes tegen de kooi is not done. Als je hond er te enthousiast van word zou ik hem begrenzen met een lijn, totdat hij weet wat de bedoeling is.
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Hoe wandelen jullie?
Wij wandelen 4x per dag.   Vaak laat ik de dames zelf kiezen waar we heen gaan en dat is voor hun vaak wel dezelfde ronde door de wijk van een halfuurtje. Wij wonen heel groen, waardoor het niet echt door de wijk voelt.   Als ik smiddags uit werk kom gaan we vaak naar de "autosloperij" dat is een stukje door de polder met aan de andere kant een bosstrook. Dit is altijd lekker rustig wandelen en ook de enige plek waar Maybe veilig van de lijn kan als er niemand is, of we gaan lekker naar het bos en soms blijven we ook gewoon lekker thuis om te wandelen. Net waar we zin in hebben.     De ronde voor het avondeten is eigenlijk vaak mee naar de schapen en dan even stoom afblazen in het bos wat er naast licht en de laatste wandeling voordat we naar bed gaan is een rondje door het park van ongeveer een 15minuten.   Ze vinden het heerlijk om het vertrouwde rondje te lopen. Maybe vind het ook heel leuk om door het centrum te lopen, maar voor Tess zijn dit eigenlijk vaak te veel prikkels, waardoor we dat eigenlijk nauwelijks doen. Maandag mag ze wel eens mee naar de markt en vaak mag ze ook even mee naar de boerenbond, vind ze helemaal geweldig haha.
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Even m'n frustratie kwijt.
Misschien voor de zekerheid ook een halsband om doen en daar ook een lijn aan vastmaken?    Gewoon voor ieders veiligheid (:    Zelf nog nooit gehad dat mijn honden door een tuigje heen trokken, je zou altijd nog eens kunnen kijken naar de nonstop dogwear tuigen (: Heel stevig tuig, stevigste die ik eigenlijk gehad heb so far en die gaat alweer bijna 3 jaar mee (:
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Een mannen huishouden,voor het eerst buiten!
Ohh wat een prachtig nestje  Nog even genieten de laatste weekjes!   Ooit nemen wij ook een Russelltje   
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Riem
" Maar een lijn van 8 meter is toch een lange lijn? " Fine Ik bedoelde een losse lange lijn die over de grond heen sleept, dus niet zoals een flex die zelf in en uit rolt (:
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Riem
Mijn oudste teefje mag niet los wegens veiligheidsredenen voor haar gebruik ik ook een flexlijn van 8 meter. Ze vind het geweldig dat ze ruimte heeft om dr ding te doen. Zelf zou ik niet met een lange lijn lopen klungelen, lijkt me mega onhandig en lijkt me best zwaar voor een hond.   Wel zou ik je hond leren om rekening te houden dat jij aan de andere kant van de lijn loopt, zodat je geen bomen of struiken hoeft te knuffelen ;)
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Actieve puberhond is een slungel: te mager
Hier ook zo'n geval.   Super moeilijk om op gewicht te houden en komt nauwelijks tot niet aan ondanks extra voeren. Wat bij ons goed hielp was havermout bijvoeren een paar keer in de week. Daardoor kwam ze wel mondjesmaat aan.    Ondertussen zijn we gestopt met de havermout omdat we eindelijk geen botje meer hadden als hond. Ze blijft nu mooi op gewicht met 200gram brok en 200 gram Renske op een dag, Ze is nu al 2,5 maand mooi op gewicht (: wel een bizar contrast met ons andere border collie teefje die 160gram brok krijgt op een dag en daar op momenten van aan komt :')   Succes!
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Loops
" Bedankt nog voor je reactie! Zola is na een aantal dagen weer flink gaan bloeden. Ook de vulva is dikker geworden. Zitten nu in de 4e week. Bloeden neemt af. Snauwen naar andere honden nooit gedaan eigenlijk. Nu de vraag wanneer kan ik weer loslaten en spelen met andere? Dacht na 3 weken wel. Maar durf nu nog niet zo goed haha.  " RottieZola Hmm zou haar zeker nog wel even bij reutjes weghouden als je twijfelt, als haar vulva weer geslonken is kun je haar weer lekker los laten, maar eerder zou ik niet doen (:
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Gestoomde worsten ervaringen
Wij voeren Renske naast de Acana brokken, ook gestoomd vlees. Mijn teefje vind het heerlijk en ze blijft erdoor op gewicht (:
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Etiquette bij het uitlaten
Veel mensen vinden inderdaad dat je niet met je aangelijnde hond een losloopgebied in mag. Laten we vooral zeggen dat dat onzin is, maar dat je er wel rekening mee moet houden dat niet iedereen z'n hond onder apel heeft staan. Mensen vinden vaak dat hun hond recht heeft om los te lopen in een losloopgebied, of ze nou wel of geen controle hebben.   Ik zou je wel willen adviseren om je hond niet aangelijnd te laten spelen met andere honden, daar kunnen serieuze ongelukken van komen.   Wat je zou kunnen doen om het loslopen en luisteren te oefenen voor je hond, hem aan een lange lijn zoals een 10 meter lijn te laten lopen en daar de recall mee te oefenen, zodat hij er niet vandoor kan gaan en jij de regie in handen houd. Als dat goed gaat zou je eventueel zo'n omheind veldje kunnen opzoeken en daar de recall oefenen, zodat je nog steeds de regie hebt en weet dat ie nergens heen kan. Wel zonder andere honden natuurlijk. Als dat allemaal goed gaat kun je gaan oefenen met afleiding (:   Maar buiten dat alles om ben ik van mening dat een hond niet perse los hoeft te kunnen lopen (: Je kunt je hond prima voldoende uitdaging geven aan de riem.
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Speelgoed voor de hond
" Honden zijn geen kinderen. Als wij een hond iets geven beschouwd hij dat niet als speelgoed. Als een hond speelt doet hij dat met z'n soortgenoten, spelboog en dan achter elkaar aanrennen. Wat wij voor de hond als speeltje zien, kong of bal is voor de hond een prooi. Ook het gooien met een bal is voor de hond een prooi die gevangen moet worden. Die moet gedood en opgegeten worden. Je kunt die prooi ruilen voor iets wat hij lekkerder vindt. Zo kun je hem apporteren leren. Geef hem daarom een bot of kluif waar waar hij een hele tijd op kan kluiven zonder de tanden en kiezen te beschadigen. Dan is de kans groot dat je kussens en dekens heel blijven. " Paul (Eefke † ) Ohh kun je dit mijn border collie uitleggen die spelbogen maakt naar mij en dan verwacht dat ik achter haar aan ren hahaha vaak met een speeltje in dr bek, die ik natuurlijk moet proberen af te pakken. Of het feit dat ik savonds begraven word in speeltjes waar ze samen mee wil spelen.   Ik ben het eens dat honden geen kinderen zijn, maar ze kunnen wel degelijk spelen met speeltjes.   Wat je zou kunnen doen is inderdaad iets van koffie hout of olijven hout proberen, dat hebben ze echt niet 123 kapot. Je zou ook alleen speeltjes kunnen aanbieden als je samen speelt en als je klaar bent deze weer weg leggen en hem een lekker botje geven.    Een kong wobbler is ook erg leuk! Hebben ze gelijk wat hersenwerk gedaan. Je zou ook een running egg kunnen nemen, aanrader om deze wel alleen in de tuin te geven anders ligt je huis aan diggelen hahaha
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Nieuw fotografie topic!
" Wat een mooie fotos allemaal! maken jullie die met een "echte" camara of gewoon met mobiel en nabewerken? " lyanne Ik fotografeer met een systeemcamera (:
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Nieuw fotografie topic!
Wij zijn laatst ook weer op pad geweest om wat foto's te maken (:  
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Hond op slaapkamer.
Wij hebben 2 honden die beide bij ons slapen. We hebben 2 manden naast het bed liggen, waar Maybe graag in slaapt. Tess ligt altijd graag in bed tussen ons in of bij mijn voeten. Tess is een hele makkelijke hond, die kun je al slapend oppakken en verleggen zonder dat ze wakker word haha. We hebben haar wel vanaf pup bij ons op bed gehad. Gewoon lekker kroelen, en als ze ging vervelen hebben we haar laten zien wat we verwachten van haar. Soms lieten we dr even rond doen in de slaapkamer. Ondertussen is ze 3 en betekent bed echt rust en slapen (:   
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Loops
Haha die onzekerheid ken ik, vooral bij m'n eerste teefje!    Een gemiddelde loopsheid duurt 3 weken. Sommige teefjes bloeden de hele loopsheid, sommige alleen de eerste week. Dit is bij elk teefje verschillend. De 2e week begint de vruchtbare periode voor de meeste teefjes. Dit merk je vaak aan meer snuffelen, meer plassen en meer interesse in andere honden. 1 van mijn teven is echt geen schatje en tolereert geen andere honden behalve die week haha. De 3e week zijn ze niet langer vruchtbaar, maar ruiken ze wel nog heel lekker voor andere honden.   Wat betreft de vulva elke hond heeft een andere vulva. De ene is groter dan de ander. Zo heeft mijn ene teefje tijdens de loopsheid een hele grote vulva en valt het bij mijn andere teefje nauwelijks op.   Zelf tel ik altijd vanaf het eerste moment dat ik bloed vind bij de dames. Zo weet ik wanneer ik extra voorzichtig moet zijn en wanneer het weer voorbij hoort te zijn. Je gaat vanzelf de tekenen herkennen wanneer de loopsheid er aan komt (:
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Epilepsie
Jeetje wat ontzettend heftig! Fijn dat Fedde er weer een beetje boven op aan het komen is. Ik zou zeker nog niet gaan afbouwen met medicatie en doorpakken naar een specialist! Zeker op zo'n jonge leeftijd.   Dat de fokker aan geeft dat er niks mis is met de ouderdieren wil niet zeggen dat de lijnen vrij zijn. Ik zou hier zeker over in gesprek gaan, zeker gezien het om een border x aus kruising gaat en dit bijna niet anders kan dan erfelijk. Dit betekent ook dat als de fokker niet kan aantonen dat hij alles heeft gedaan om dit te voorkomen hij de kosten moet dekken/je tegemoet moet komen.   Helaas zijn er binnen de borders geen echte vrije lijnen meer :( 
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Waar halen de honden hun plezier uit ?
Wat voor Maybe en Tess beide geld is het werken met schapen!   Waar Maybe ontzettend blij van word is in het bos wandelen, of bij de autosloperij (stukje natuur wat dr langs loopt). Tijdens de wandeling dingen verzamelen zoals kleine takjes, blaadjes, dennenappels, en ander klein gerei haha. Frisbeeën staat naast het schapendrijven op nummer 1. Ballen in vrouwtje dr gezicht gooien wanneer ze savonds op de bank ligt, of vrouwtje begraven in speeltjes. Afgedroogd worden met de handdoek, ook al ben je niet nat. Balletjes over rollen. Heel veel kroeltjes afdwingen! En nog veel meer haha.   Tess word helemaal blij van rennen met vogels over open velden. Ze moeten niet net weg vliegen of op de grond zitten want dat is saai, nee kilometers boven in de lucht zweven is het allerleukste. Naar cavia's kijken in de woonkamer is ook fantastisch, maar samen met vrouwtje op de bank knuffelen staat ook wel hoog op het lijstje. Ze houd ook van snacken een dag geen snacks is een dag niet geleefd volgens haar. Agility word ook steeds leuker (:
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Kerstboom
Zelfs onze kitten heeft de kerstboom redelijk met rust gelaten. Soms een paar keer met een bal gespeeld en toen die net stond 3x er in geklommen, maar na meneer er uitgehaald te hebben en hem laten zien waar die wel in mag klimmen. Er niet meer in geweest. Hij vond de bomen in het kerstdorp een stuk interessanter hahaha.   Fijn om te lezen dat het over het algemeen goed is gegaan overal! Wel heel erg van die golden pup die dat snoer had opgegeten! Hopelijk is alles goed gekomen.            
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Dwergpoedel Fokker
" Vaak wel, maar er zijn buiten de rasvereniging om ook soms goede fokkers die begaan zijn met ouderdieren en pups en die ook zo gezond mogelijk willen fokken. Die hebben dan geen stamboom, maar hebben wel de ouderdieren laten testen op erfelijke afwijkingen behorende bij het ras. Maar veel fokkers zullen dat niet zijn. " UkkePuck Klein puntje, een fokker hoeft niet aangesloten te zijn bij een rasvereniging om een stamboom voor de pups aan te kunnen vragen.   Verenigingen zijn zeker niet heilig! Prima uitgangspunt om fokkers te vinden, maar ook daar zul je het kaf van het koren moeten onderscheiden (: Succes met je zoektocht!
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Gezocht: positieve hondentrainer voor reactieve hond
https://instagram.com/hondengedragscoachlisse?igshid=YmMyMTA2M2Y=   Ik heb hele fijne ervaringen met haar (:    
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Kerstboom
Ik heb er eigenlijk geen extra aandacht aan besteed met beide honden. Nooit geen problemen mee gehad om eerlijk te zijn. Sloopt je hond ook andere dingen in huis? Zoniet zou k me niet zo druk maken (:
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Vechtende Honden
Hier zijn in totaal 2 honden helaas op Maybe geklapt, een stafford die zich echt niet los wilde laten. Man was z'n hond aan het wurgen en ik uit paniek met m'n hand in die bek om die kaak maar open te krijgen. De 2e keer was met een agressieve buitenlander hier uit de buurt, waarbij de eigenaar niet eens een excuses heeft aangeboden. Elke keer als we die hond zien, gaat Maybe echt helemaal uit dr stekker. Andere honden zijn voor haar echt een obstakel, gelukkig gaat het steeds beter en behoort uitvallen steeds meer tot het verleden.   Mijn eigen 2 teefjes vechten ook wel eens, gelukkig geen echte verwondingen, maar wel een hoop kabaal en een hoop kwijl. Soms hier en daar een kleine verwonding, maar niks serieus. Altijd om iets stoms en makkelijk uit elkaar te halen.   Nu als ik andere honden tegen kom waar ik echt niet om heen kan of fatsoenlijk ruimte kan creëren til ik Maybe op. Mensen kijken me altijd gek aan en vragen waarom ik dat doe. Maybe ervaart hierdoor veel minder stress waardoor ze ook niet uitvalt. 
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Flexi lijn of niet?
Ik gebruik voor 1 van mijn honden eigenlijk altijd een flexi in combinatie met een tuig. Ze is er stukken relaxter van geworden met wandelen. Ik laat haar nooit los voor ieders veiligheid en zo'n ding brengt echt uitkomsten.    Het is wel handig als je hond luistert, dus komen wanneer je roept en dergelijke. Maybe begrijpt deze kant om de boom enzo voort zodat we lekker ontspannen kunnen wandelen. Maybe weet dat ik aan de andere kant van de lijn loop en daar houd ze gelukkig rekening mee.   Ze wandelt ook nog aan een gewone lijn, maar ze trekt niet ofzo. Dus de verhalen dat ze echte sleurmachines worden vind ik een beetje overdreven haha.   Als je de lijn verantwoord gebruikt zijn ze echt ideaal vind ik
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Nieuw fotografie topic!
" Super mooie foto's! Ik heb een beetje een gek ''probleem''. Dit is zo maar een willekeurige onbewerkte foto van otje rechtstreeks uit de camera. Ik vind het net alsof ze er in gephotoshopt is? Ik heb dit echt regelmatig bij foto's in het bos en ik denk dat het komt door de lichte haarpunten bij haar oren. Heeft iemand voor dit specifieke probleem nog bewerk ideeën?  Bij foto's van andere honden/paarden etc heb ik het dus nooit haha.  " Sheltiebaasje Ik snap wel wat je bedoeld, maar voor mij voelt het niet perse dat ze er ingeplakt is. Wat haar nog meer onderdeel van de foto te laten worden is het vormen van licht en dan goed met schaduw en licht werken op haar. En om haar er in te laten passen kun je ook de kleuren van de foto op haar laten 'lekken' zodat ze echt onderdeel van de scene is (:   Hopelijk kun je er wat mee 
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Het roepen op commando hier
Ik ben het er mee eens als je je hond los gooit dat ie moet luisteren! Maar ik vind dit toch ook wel weer wat extreem. Mijn hond komt bij me staan zodat ik dr aan kan lijnen. Ze hoeft niet vol overgave en verwachting voor me te zitten.
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Nieuw fotografie topic!
Wat een leuk topic! Hele leuke foto's zijn hier al voorbij gekomen! Zelf ga ik ook heel graag op pad met de camera :D Natuurlijk hebben we ook een eigen instagram account @working_mess voor de mensen die het leuk vinden om te volgen (:     Kleine disclaimer; ik doe dit puur voor de hobby en heb dan ook geen eigen bedrijfje, wel iets waar ik van droom tho haha. Mijn watermerkje verwijst dus ook op geen enkele manier naar een bedrijfje (: 
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Hond laten wennen aan kitten
Even een kleine update!   Het gaat nog niet vlekkeloos maar al stukken beter, Maybe tolereert de kitten nu in dezelfde ruimte en ik kan haar uit haar focus halen (: stapjes in de goede richting (:
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Hond laten wennen aan kitten
" Dat went meestal vrij snel hoor. Hier een husky en verschillende katten (verschillende leeftijden) in huis (als je de boekjes gelooft, is dat echt geen optie ) Zorg dat de katten altijd weg kunnen (trap, hoge kast, plankjes tegen de muur, buiten), dat is het belangrijkste. Ik heb Nala nooit aan de lijn gehouden. Katten hebben heel snel door dat ze de hoogte in moeten. En ze hebben ook snel door ze de hond triggeren door te rennen en te springen. Onze kat rent tot Nala achter haar aan komt, en dan laat ze zich op de grond vallen en ligt ze te rollen ... zalig om te zien die twee samen.  " Freya Nopens Dankjewel voor je input (:   Als ik wist dat Maybe niks zou doen behalve er achter aan zou jagen. Had ik ze met een gerust hart bij elkaar gelaten. Maybe daarin tegen pakt de kat dus ook daadwerkelijk. Alleen de kat dichtbij haar zien zitten is voor haar al een trigger.   Maybe handelt 99% uit angst in zulke situaties dus ik neem liever geen risico's om eerlijk te zijn. We hebben nu 2 keer een mini succes momentje gehad, dus we gaan vanuit daar rustig opbouwen. Ze hebben beide tijd en begeleiding nodig (: 
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Hond laten wennen aan kitten
" Wij hebben 2 kittens iets te jong gekregen, onze herder was toch iets te nieuwsgierig en te lomp voor ons gevoel dus met beleid en behulp van bench, (zowel kittens als hond om beurten) en lijn toen we kittens los in de kamer erbij lieten. Kittens ook los in de ruimte als de honden uit wandelen gingen en later werken met voerbeloning waarbij de hond(en) dus wel gehoorzaam moesten zijn. Ter voorbeeld, hier ging het zo. De ene hond die niet te druk was kon vanaf dag 1 bij de kittens. Helaas overleed zij door hoge leeftijd een paar weken later. Wij hadden de kittens ook in de avond en soms op de dag in een aparte kamer, en nu is het na ruim 2 jaar eigenlijk gewenning dat de katten in de avond daar slapen, willen ze niet ook goed alle honden en katten zijn inmiddels prima met elkaar dat ze los bij elkaar kunnen. De nieuwe honden zijn geïntroduceerd met de inmiddels oudere katten, maar altijd met riem in begin omdat katten en honden al wat ouder waren. (allemaal rond 1 à 2 jaar) " Blondie Ohh wat een lieve kittens!   Ja aan de lijn gaat redelijk, als de kitten niet te dichtbij komt of in 1 keer snel beweegt. We gebruiken geen bench voor de honden, dus lijn werk zal het blijven zijn denk ik.   Misschien dat ik de kitten positief kan associëren doormiddel van voer voor haar, omdat ze er echt best wat moeite mee heeft. Ik verwacht geen wonderen hoor in een dagje, maar hoop wel dat ze snel wennen aan elkaar.
 

Vrienden van Yasmine & Qayo

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3honden foto van Nadine

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^