HondenPage baasje Lindi

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Nola op haar verjaardag, hier werd ze 2 jaar! honden foto Nola op haar favoriete tafel in het bos honden foto De eerste kennismaking. Wat was ze toch lief, en nu nog steeds! honden foto Kennismaken met speelgoed! Ze doet er nog steeds helemaal niks mee. honden foto Gekke hond honden foto Nola met haar mooie oogjes en neusje. honden foto Deze foto is van de eerste, wat langere, wandeling met Nola. We hadden haar al een tijdje en konden haar ook al los laten lopen.
Op de foto zie je haar genieten van het Nederlandse zonnetje! honden foto Lekker knuffelen op de bank. honden foto Nog meer aandacht voor Nola honden foto Ze houdt, net als ons, van de kerst :) honden foto Genieten van de buitenlucht honden foto Nola lag in het begin altijd met een van de pantoffels van mijn moeder. Inmiddels zijn beide pantoffels stuk en heeft mijn moeder nieuwe.

Verhalen van Lindi in het Dogboek

Lindi heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Lindi heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Lindi is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^