HondenPage baasje Miruske

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto

Verhalen van Miruske in het Dogboek

Miruske heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Miruske heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Miruske is nog geen lid van een club.

 

Aspirant HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Miruske is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Miruske nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Miruske langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Miruske een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.

Fokker vermelding van Miruske

Vanuit eindhoven zijn wij een kleinschalige kennel die met een aantal geplaatste honden een fokprogramma hebben. Fokken is voor ons geen moeten het is enkel en alleen als een teef volledig en kerngezond is uitgegroeid naar een teef die voor ons fokwaardig is dat wij zeer kritisch gaan zoeken naar een gezonde reu die op karakter en uiterlijk bij onze teef past! Onze honden zijn allen getest op l2hga en hc maar nog veel belangrijker leiden een sportief en actief leven. Karakter en gezondheid staan bij ons bovenaan. Ze groeien allen op in het gezin en zijn dan ook goed gesocialiseerd. In onze contact met kopers streven wij naar een volledige voorlichting en zien wij het als wenselijk om contact te onderhouden. Graag vernemen wij het hoe het onze pups vergaat!

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'Fuerzastaffs' of bekijk alle Staffordshire Bull Terrier fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^