HondenPage baasje Peter

Wat schreven de vrienden van Peter op het forum

honden page profiel YY schreef in Foto's van Yuwé door Lianne! :)
Oh dankjewel allemaal :D! Was echt een leuke ervaring met een mooi resultaat!!
honden page profiel YY schreef in Foto's van Yuwé door Lianne! :)
Gisteren ben ik met Yuwé op bezoek geweest bij Lianne! Het was de eerste keer voor Yuwé in een studio maar ondanks dat heeft ze het goed gedaan. Ik ben heel blij met het resultaat :D http://www.mijnalbum.nl/Foto550-3JRSUQ3N.jpg http://www.mijnalbum.nl/Foto550-6CXLVMRR.jpg http://www.mijnalbum.nl/Foto550-6ZNG7OT4.jpg http://www.mijnalbum.nl/Foto-DC38QIBO.jpg http://www.mijnalbum.nl/Foto-TGBQNTNP.jpg http://www.mijnalbum.nl/Foto-B8GMNHT6.jpg http://www.mijnalbum.nl/Foto550-MXDO4HNC.jpg http://www.mijnalbum.nl/Foto550-LWC7MGM4.jpg
honden page profiel YY schreef in Het houden van hybrides
In Game of Thrones seizoen 1 zijn zeker geen asiel poolhonden (?) gebruikt, maar Northern Inuits!
honden page profiel YY schreef in Het houden van hybrides
(Ik bedoel hogere content of mid wolfhonden, niet over random hond-wolf kruisingen ;))
honden page profiel YY schreef in Het houden van hybrides
Interessante stelling. Ik denk dat het kan en heb het ook gezien, ook met 60% of meer. Maar het is een flinke klus, en je moet dingen opgeven en voor zo'n dier gaan. Ik denk daarnaast dat er veel verschil in zit, in de wolfhonden/de fokker/percentages.
honden page profiel YY schreef in Welke rassen leven er op dit forum.
En nog een Northern Inuit!:)
honden page profiel YY schreef in de pomsky pomeriaan x husky
Vreselijk... :'(  Lijkt me een bijzonder slecht idee.. Lichamelijk en geestelijk. Zo zou er niet met leven gespeeld mogen worden..
honden page profiel Dimitri Dimitri schreef in voeding
hier heb ik een mix bij de honden versvlees van carnibest en de brokken van royal canin Energy 4800 en ze doen het er super op en hier krijgen ze gewoon ook tussen door een zalmkop een penslap en ik heb een emmer vol met allerlei snoep O-)
honden page profiel Dimitri Dimitri schreef in Huskymeeting organiseren
leuk misschien komen wij ook met het team om mee te lopen gezellig ;-) even bekende gedag zeggen O-)
honden page profiel YY schreef in Pauline Punk en Cosmic - veel sterkte meid
Ik lees dit net pas, heel erg veel sterkte gewenst!!! Lijkt me vreselijk moeilijk..
honden page profiel YY schreef in Loslopen.. Gewoon doen? Hoe hebben jullie dit aangepakt? *UPDATE pag 6 onwijs trots!!! +foto's*
Oh ik weet hoe moeilijk dat is! Kira is in de eerste week dat ik haar had weggelopen en een dag weggeweest. Ik dacht; ik laat haar noooit meer los! Maar als ik zie hoe gelukkig ze is kan ik het niet over mijn hart verkrijgen haar aan de riem te houden. Mijn andere twee kunnen ook erg opdringerig zijn naar andere honden. Ik heb meestal vlees of worst bij, zodat ik ze kan roepen en ze iets heel lekkers krijgen. Dan luisteren ze. Als ze te opdringerig zijn, en de andere hond waarmee ze spelen vind dat niet fijn dan ga ik weg/een rond e lopen.  Ravi kreeg ik met 5 maanden en heb hem pas losgelaten toen hij 6 maanden was. Heel eng, omdat met dit soort honden ik denk dat die eerste maanden extra belangrijk zijn als basis. Maar hij doet het perfect! Ook al begint hij flink te puberen, hij komt terug en luistert! Ik hoop dat je er iets aan hebt! En ik denk blijven oefenen! Het is een jonge hond, en als het bij mijn honden zou gebeuren en ik zou weten dat het een jonge hond is en je aan het oefenen bent, dan zou ik het zeker begrijpen!!  Veel succes!
honden page profiel YY schreef in Alvast welkom, lief Akitaatje !
Sushi staat voor mij wel echt op 1!!! :D En alvast heel veel plezier gewenst als jullie pupje er is!
honden page profiel YY schreef in Sledehondentraining, Tweede keer voor Kena.
Super!! Leuk filmpje! :D Wat dat betreft is het wel fijn dat het weer kouder wordt!
honden page profiel YY schreef in puppy's in dierenwinkel
Oh wat vreselijk :'(
honden page profiel YY schreef in Naamgeving pups
Ik denk er ook wel eens over na! :) ook gewoon omdat het leuk is...Haha Bij Yuwe's nestje (Northern Inuits die in het eerste seizoen van de serie Game of Thrones hebben gespeeld) hadden ze gekozen voor namen uit de serie.  Yuwe heet bijvoorbeeld Wildling, haar broertje Lord Commander of the Kingsguard (geniaal bedacht :P), zusje Lady of the Vale enz. (Wel ook de kennel naam nog ervoor) Vind thema's persoonlijk het leukste!
honden page profiel YY schreef in De hond die je nu hebt, is dat jouw droomras?
JA! Ook al is het hard werk, heb ik mijn leven moeten aanpassen en zijn het soms net een stel kleuters :P Ik sluit ook niet uit dat het bij drie blijft, en dan wordt het zeker nog een wolflike/wolfhond. Slim, verschrikkelijk lief voor hun mensen, actief, en prachtig om te zien.. Maar voor nu heb ik mijn handen vol aan deze ;)
honden page profiel YY schreef in Het Poolhonden spoor
Like! Super fotos op facebook!
honden page profiel YY schreef in is dit een bekende internet site Mushingsupplies.eu
Wij hebben onze x-backs, tuigjes/halsbandjes, en lijnen voor de step daar besteld. Ik vond het prima! Snel en netjes geleverd. Ik heb geen grote bestellingen gedaan daar, maar de keren dat we kleine bestellingen deden was het super!
honden page profiel YY schreef in 'Grijsfactor' oudere honden
Leuk om te lezen! Mijn herder/hus kruising wordt ook steeds grijzer. Ze zou nu ongeveer 7 jaar zijn, maar ze komt uit het buitenland en weet haar leeftijd niet precies.  Ik dacht dat ze ouder zou zijn, omdat ze ineens zo grijs werd, maar wie weet zegt dat helemaal niets! Gelukkig maar, ik zou haar nog lang niet kwijt willen ;)!!
honden page profiel YY schreef in Duitse herder
Ik weet vrij weinig van herders, maar zou je aanraden om echt een goede fokker te zoeken en daar niet op te bezuinigen.. Ik zie regelmatig herders met zulke vreselijke ruggen.. Of een Oud Duitse inderdaad, die schijnen gezonder te zijn! Persoonlijk vind ik ze ook mooier :)
honden page profiel YY schreef in Hardlopen met hond
Wij zijn met onze honden vanaf een maand of 8/9 ze er rustig aan gaan laten wennen met fietsen en hardlopen. Naast de fiets lopen, kleine stukjes fietsen, echt steeds maar heel kort, en niet te veel belasten, positief aanmoedigen. (Paar minuutjes, 1 x in de week) Vanaf een jaar mogen ze echt mee fietsen en hardlopen :)   Ik heb ergens gelezen (heb de link niet meer) dat je vooral met fietsen heel rustig op moet bouwen, paar minuutjes en dan steeds wat langer ivm belasting en spierpijn. Wij gaan meestal een half uurtje met ze hardlopen of fietsen en met hardlopen gebruiken we ook een heupgordel. Met fietsen heb ik een elastische riem in de hand, niet het meest veilige dat weet ik, maar ze luisteren goed. En mochten ze toch stilstaan dan krijg je niet ineens zo'n klap op de riem.  Misschien is steppen voor jullie ook een leuk idee als hij wat ouder is? Mooi hondje trouwens!!
honden page profiel YY schreef in Wat vind jij het mooiste hondenras? (of kruising)
Oeeehhh mijn favorieten zijn toch wel, (tja bevooroordeeld..) onze eigen hondjes ;): American Indian dog  Northern Inuit En daarnaast: Tsjechoslowaakse wolfhond Welsh Corgi Cardigan (die zijn echt té schattig!!) Pomeriaantjes (ook te lief) Pff en daarnaast zijn er nog zo veel leuke andere! :D
honden page profiel YY schreef in Een uur lang een bonkend hart.. (Cosmic kwijt)
Oh wat schrikken zeg!! Gelukkig heb je der weer gevonden, wat fijn!! Kira is een dag kwijt geweest, van 8 uur sochtends tot savonds, vreselijk. Toen ook zo hard gehuild. Dus ik kan me voorstellen dat je heeel blij was om haar terug te zien :) Bij Bos en Duin liet ik Kira ook altijd los omdat het zo overzichtelijk is maar dat doe ik ook niet meer. Ze ging daar achter het watertje ook eens de bosjes in, en ze zag me en hoorde me (draaide steeds om) maar er zitten daar veeeelste interessante luchtjes denk ik!
honden page profiel YY schreef in Husky heren - uitwaaien aan het Franse strand
Oh heerlijk!! :D
honden page profiel YY schreef in Hoe worden jullie begroet 's morgens?
Wat leuk om die verhalen te lezen! Hier begint 's ochtends rond 7 uur een hond te duidelijk te maken dat ze honger heeft `whooo whoo whooooo´ die geluiden gaan steeds beledigder klinken naarmate het langer duurt voordat ik naar beneden kom ;) Vervolgens kom ik in de ruimte waar de honden slapen, en dan kunnen kwispelen ze en springen ze over elkaar heen, terwijl Kira heel netjes staat te wachten om op haar beurt geaaid te worden.  Dan krijgen ze eten en is er rust in de tent :P
honden page profiel YY schreef in 15 lievelingsrassen
1. northern inuit2. saarloos wolfhond 3. tsjechoslowaakse wolfhond 4. indian dog 5. carolina dog 6. akita inu 7. husky (werklijnen) 8. shiloh shepherd 9. canaan dog 10. saluki 11. samojeed 12. pharaohond 13. shikoku 14. welsh corgi cardigan 15. border collie
honden page profiel YY schreef in onze wolfjes
Beauties! :)
honden page profiel YY schreef in Comfortabel met 3 honden tegelijk lopen, suggesties graag!
Hoihoi! Ik loop ook met drie honden, waarvan een puber die soms alle kanten op schiet ;) Hem heb ik meestal aan een heupriem, die houd ik nog in 1 hand vast en dan 2 korte leren riemen met de anderen. Soms pak ik ook 2 leren riemen en 1 flexilijn, misschien is dat ook een idee?
honden page profiel YY schreef in shilohwandeling erkemerstrand
Prachtige honden!!!
honden page profiel YY schreef in De avonturen van Misia, het poolse zwervertje in Nederland
Kijken wat de regels zijn inderdaad!:) Op LICG.nl kun je dat ook zien. Onder praktisch > Reizen en vakanties, en dan kun je dat per land bekijken. Ik heb zelf een zwerfkitten meegenomen van de Antillen, en dat was een bezoekje aan de dierenarts, chip en entingen regelen. Hij had ook geen eigenaar, maargoed in het paspoort gezet en de chip registreren.  Nu is de kans dat je echt gecontroleerd wordt vanuit Polen vrij klein denk ik ook. Wij hebben verschillende keren gereisd met dieren in Europa en nog nooit gecontroleerd:) Heel veel succes! Waar een wil is is een weg ;)! Heel mooi hondje!!
 

Vrienden van Peter

honden foto van Dimitri honden foto van Renate honden foto van Y

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^