HondenPage baasje Mylo&Desi

Wat schreven de vrienden van Mylo&Desi op het forum

honden page profiel JetjeJetje schreef in Wat een heerlijk ras!
Wat een leukerd ! Dat is inderdaad genieten. Ben altijd zo benieuwd hoe het karakter zich ontwikkeld. Laat je regelmatig foto's zien ? Wij kijken graag mee ;-) Ik ben al weer bijna vergeten hoe Tess was als pup en die is pas 11 maanden.......
honden page profiel JetjeJetje schreef in Denkspelletjes
Haha, Tess doet eerder denkspelletjes met ons. Ze verstopt haar bal of bot in bloempotten, tassen en schoenen van de kinderen en gaat dan voor onze neus staan zo van : gaan jullie nog zoeken ? Ik verstop soms snoepjes en soms mezelf in het bos maar verder niet.
honden page profiel JetjeJetje schreef in hond savonds
Tess heeft een mand, een kleedje en een heerlijke warme bench met vetbed en fleecedekens waar ze het liefst ligt. Als ze bij ons in de kamer is ligt ze in haar mand of op haar kleedje. Als ze te druk wordt gaat ze slapen in de bench. De eerste week hadden wij een lekker kruikje bij haar in de bench gelegd. Nu haalt ze meestal eerst haar deken uit de bench voordat ze erin gaat liggen. Toen het echt heel koud was deed ze dat niet. De bench staat bij ons in de keuken en behalve 's nachts is er altijd wel iemand bij haar in de buurt.
honden page profiel JetjeJetje schreef in hond savonds
Wij hebben de bench nooit op de slaapkamer gehad. Ze heeft er volgens mij nooit problemen mee gehad. Ik ben er 's nachts wel iedere 2 uur uit gegaan en heb haar een plas laten doen. Ze heeft 1 keer in de bench gepoept toen ze diarree had maar verder nooit wat in de bench gedaan. Ook omdat ik er vaak uit ging. Een pup moet buiten z'n behoefte leren doen. Dat zul je zelf moeten regelen, een pup kan dat niet ;) Als je de bench maar leuk en knus genoeg maakt en laat weten dat je er bent voor de pup komt het vast goed.
honden page profiel JetjeJetje schreef in Zondag ons Schotse Collie-pupje ophalen!!!!!
Gefeliciteerd ! Wat een pracht van een pup !
honden page profiel JetjeJetje schreef in combi pup en kids zwaar onderschat
Heeeeel herkenbaar ! Hier 3 kids, man en pup. Ik heb ook vaker woorden met manlief. Met name over de opvoeding....mmm ook dat komt me bekend voor van een aantal jaar geleden. Toen ging het om de opvoeding van de kids ;) En waarschijnlijk ben je nu ook meer bezig met het (her)opvoeden van man en kinderen dan met de pup ? In ieder geval heel veel geluk en plezier met jullie Stip !
honden page profiel JetjeJetje schreef in Pup diarree
Hoe is het nu met de diarree ? Tes heeft af en toe ook een dagje diarree en wij denken dat het door de tanden komt en niet door het eten. Ze had diarree en diezelfde dag vonden wij 3 tanden. Tess is nu 20 weken. Zij krijgt Devotion puppybrok en af en toe Renske. Verder van alles in haar Kong, Rodiworst, kaas etc. We hebben niet het idee dat ze daar diarree van krijgt.
honden page profiel JetjeJetje schreef in Ja, ze kan het!
Wat fijn ! Ik heb net je andere topic gelezen en dat is me inderdaad wat. Onze Tess heeft het een beetje met fietsers en joggers in het park waar ze achteraan wil gaan en ook dan ben ik ontzettend bang dat ze de weg op gaat en niet meer terugkomt. Door jouw vorige topic heb ik ook weer wat tips gelezen waardoor ik weer vertrouwen krijg dat het goed gaat komen want bij jullie lukte het ook !d(^_^)b En wat kan je soms trots zijn op je hond en op jezelf toch ?
honden page profiel JetjeJetje schreef in De twee border collie vriendjes een middagje weg!
Het ziet er gezellig uit ! ':)
honden page profiel JetjeJetje schreef in Hond vermist in de Achterhoek !
Had ik niet gezien, sorry. Maar beter te vaak dan niet toch ?
honden page profiel JetjeJetje schreef in Hond vermist in de Achterhoek !
Misschien is het al eerder vandaag gemeld maar ik kan er niets over terugvinden.... Voor iedereen die in de achterhoek woont: graag even lezen. Hoe meer hoe..... http://www.gelderlander.nl/regio/achterhoek/griekse-ingevlogen-om-ontsnapte-hond-te-zoeken-1.3599138
honden page profiel JetjeJetje schreef in Pindakaas?
Ik stop er soms pindakaas in maar ook een reepje Rodi worst. Ze is dan wat langer bezig met het eruit likken / knagen. Ik neem dan wel de rund/kip variant.
honden page profiel JetjeJetje schreef in Hier is Bodhi + foto's
Ooooooo wat een lieverd ! Kan me voorstellen dat je het de mooiste pup vindt :D Geniet er van !
honden page profiel JetjeJetje schreef in Pup zichzelf vermaken...
Ik had diezelfde vraag kunnen stellen ! Tess is even oud ( 20-08-2012) en kan ook niet goed alleen spelen. Ook wij zitten wel eens op de bank O-) en willen dan even niet touwtrekken, bal gooien of stokken schuiven door de kamer. Wel hebben we een boodschappenkrat in de kamer staan met haar speelgoedjes waar ze af en toe in kan duiken om snoepjes te zoeken". Een puzzel hebbben we ook maar daar is ze nog best jong voor. Er is bij ons wel 1 ding waar ze zoet mee kan zijn alleen worden wij er helemaal dol van; een klein petflesje. Eerst geven we die met een paar snoepjes erin zonder dop erop; daarna gaat ze er heerlijk mee spelen, maar wat een kabaal ! Ze ligt hier overdag regelmatig even in de bench maar het wordt wel minder. Ze kan sinds een week of twee ook rustig liggen in de kamer. Echt slapen doet ze dan niet maar toch. Succes met de bezigheidstherapie !
honden page profiel JetjeJetje schreef in Even voorstellen
Hoi Dieks en Nicole ! Ook welkom hier ! Tess is bijna 15 weken en woont ook niet echt bij jou in de buurt, namelijk in Arnhem. Veel plezier !
honden page profiel JetjeJetje schreef in en het groeit en groeit maar
Wat een mooie meid !
honden page profiel JetjeJetje schreef in Vertel eens (kleuren)
Ik heb snel even je foto's bekeken en ja, het ahd familie kunnen zijn :-D Ben ook wel erg benieuwd hoe Tess eruit gaat zien.....
honden page profiel JetjeJetje schreef in Vertel eens (kleuren)
Ja, EE-red of creme, cream, yellow etc. Niet iedereen weet precies welke kleur EE-red is vandaar mijn geel-wit ;-)
honden page profiel JetjeJetje schreef in Vertel eens (kleuren)
Onze Tess is een zwart-witje maar haar ouders niet....moeder is een driekleur en vader een geel/witte (creme). Men 'hoopte' op pups met vaders kleurtje. wij gingen vooral voor karakter en ras en de kleur was om het even :-D
honden page profiel JetjeJetje schreef in Stel jezelf en je pup/hond even voor :)
Hoi, Wij zijn sinds begin oktober de gelukkige baasjes van Tess; een Border Collie van nu 13 weken. Het is een flink pittige tante met een heel ondeugend koppie, maar ja, dat hebben alle puppy's volgens mij. We wonen vlakbij de Posbank (vlakbij Arnhem)dus daar gaan we met enige regelmaat lekker wandelen. Verder hebben mijn man en ik 3 hele lieve kinderen (8, 8 en 6)die heel erg blij zijn met Tess. :-)
honden page profiel JetjeJetje schreef in Rivka verteld
Leuk verhaal en wat een leuke foto's van Rivka. Ik wist niet dat de honden daar ook los mochten. Dan moeten we daar snel een keer heen want we zijn gek op water.
honden page profiel JetjeJetje schreef in Zon zee, strand, aso's (wij) en braakballen...
Mooi verhaal en wat een dag ! ':) Je ziet het inderdaad voor je....... Jullie zullen wel walletjes onder de ogen hebben;)
honden page profiel JetjeJetje schreef in Update Bonny: kleine meisjes worden grotere meisjes
Fijn dat het zo goed gaat met de twee. Wat een mooie hond is het aan het worden ! (en ik ben gek op updates :D)
honden page profiel JetjeJetje schreef in Awwwwwwwwwww tut tut tut...
Zo herkenbaar........hier maken we ook onze 'momentjes' mee met onze pittige tante maar er zijn ook zoveel leuke en schattige dingen die ze doen dat je er gelukkig nog heel veel van kunt genieten. (ik ga voor die pubertijd maar wel even een kamertje behangen want behang hebben we nu niet;))
honden page profiel JetjeJetje schreef in Welke border collies zijn er hier?
Ook hier een Border Collie van net 12 weken. Ze heet Tess en we zijn er helemaal gek op :-)
 

Vrienden van Mylo&Desi

honden foto van Jetje

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^