HondenPage baasje Linda Beumer

Wat schreven de vrienden van Linda Beumer op het forum

honden page profiel MojuanMojuan schreef in smulti
Als je hond al tien jaar is, en al die tijd al goedkoop voer eet, en zijn gezondheid is goed, dan zou ik helemaal niet over gaan stappen!
honden page profiel MojuanMojuan schreef in Welke brok bij blaasgruis? *Update: weer gruis...
Ik hoop dat het goed blijft gaan.
honden page profiel MojuanMojuan schreef in Welke brok bij blaasgruis? *Update: weer gruis...
Ik kan me werkelijk waar niet voorstellen dat door die 2 weken op vers je hond weer vol met struvietgruis zat.':) . Sommige dingen zijn onvoorstelbaar, en toch echt waar. En ik zou met een hondje zoals Jet niet meer langer aanrommelen, en gewoon blijven geven wat goed gaat. Niet élke hond is beter met verse voeding!
honden page profiel MojuanMojuan schreef in Welke brok bij blaasgruis? *Update: weer gruis...
Je moet niet luisteren naar wat volgens allerlei mensen niet goed is. Je moet kijken naar jouw huisdier, en wat voor haar/hem goed werkt. Al zou de hele wereld roepen dat het voer dat mijn honden eten niet goed is, als ik zie dat mijn honden er wel bij varen, dan is het goed punt.
honden page profiel MojuanMojuan schreef in Epilepsie na eten purizon?!
Ik heb eens even naar de ingredienten gekeken. Er zitten veel gedroogde dingen in. Een van mijn honden reageert met een adhd-achtig gedrag op gedroogde dingen (bijv.:gedroogde pens). In het verleden had ik een hond met een allergie voor antibiotica. Daarom kreeg hij alleen wild gevangen vis. De meeste vis werd toen nl. gekweekt met voer waar antibiotica in zat. Ik weet niet of dat ook met dit voer het geval is en of jou hond hierop gereageerd heeft? Ergens anders op dit forum waren de reacties positief op dit voer. Heeft hij het misschien heel gulzig opgegeten? . Een brok is altijd gedroogd. Of wilde je zeggen dat het een nat goedje is? Dus alle ingrediënten zijn óf vooraf óf achteraf gedroogd.
honden page profiel MojuanMojuan schreef in Iemand Tips voor brokken, (Kenner brok)
Waar ik niemand over zie schrijven is, Tsjernobyl! Wat heeft en doet die ramp met de kerncentrale nog in en met rendieren? Zweden en Finland en Noorwegen hebben destijds een flinke wolk radioactieve straling over zich heen gehad. . Je kan ook té ver gaan zoeken naar allerlei problemen met voeding hoor. Ik denk dat jij beter helemaal niets meer kunt voeren, gewoon geen eten meer geven, dat is het meest veilige. Ongelofelijk hoe krijg je het verzonnen!
honden page profiel MojuanMojuan schreef in twee soorten brokken voeren, gewenst of onverstandig?
Waarom niet? Ik heb hier wel een stuk of vijf verschillende soorten brok in huis, en ook nog kvv en verschillende smaken blikvoeding. Mijn honden krijgen elke maaltijd iets anders, en ze eten heel goed. En dat terwijl twee van onze hondjes (herplaatsers) heeeeel slecht aten. Nu eten ze altijd, ze lusten inmiddels zowat alles, en ze krijgen ook nog eens goed afwisselend te eten, dus hun lichaam krijgt allerlei verschillende voedingsnutrienten aangeboden en ik geloof er heilig in dat dit hun gezondheid ten goede komt.
honden page profiel MojuanMojuan schreef in Hond valt wel heel snel/veel af.... (8kg in 3maanden)
Ik zou ook gewoon lekker wat koolhydraten bij gaan voeren. Je kunt ook wat aardappeltjes bijvoeren (gekookt) en bataat (gekookt) en ik zie niet direct een probleem in ook wat macaroni ofzo. Afgewisseld met een granenbrokje. Dan krijgt je hond lekker afwisselend te eten, zoals je ook met je vleessoorten doet. Ene dag aardappel, andere dag rijst, andere dag bataat, dan weer macaroni en dan weer wat brokken. En zo krijgt je hond dus de benodigde calorietjes binnen.
honden page profiel MojuanMojuan schreef in wat krijgt jullie hond te eten?
Onze honden krijgen zéér gevariëerd te eten. Ze krijgen in het weekend altijd brok met wat blik, dat is elke keer weer een ander merk brok, en ook ander merk blik. Soms krijgen ze in het weekend een maaltijd pens compleet van Smuldier. Doordeweeks krijgen ze een paar dagen kvv, en een paar dagen Barf, soms krijgen ze heel de week brok met blik, en ze krijgen allerlei resten van ons eten dat over is. Ze worden wat dat betreft misschien enorm verwend, maar hun darmen zijn sterk als staal omdat ze álles gewend zijn. En ze zien er prachtig uit, en ook de oudjes zijn kerngezond ondanks hun ouderdomskwalen. Ik wil nooit meer op een andere manier voeren, voor mij altijd afwisseling, voor elke hond.
honden page profiel MojuanMojuan schreef in top 5 honden brokken
Ja klopt, omdat er veel graan in zit, en vaak ook nog wat 'chemische' stoffen of iets. Nou ja, het kan best. Mijn oudste hond is nu 12 jaar, in zeer goede gezondheid en die is oud geworden op Pedigree. Niet dat ik dat nou zo goed vind hoor, maar toen was hij dus nog niet van ons. Sinds hij bij ons woont krijgt hij net als onze andere honden afwisselend te eten. Ook gewoon goedkoop spul trouwens, en af en toe iets duurders als er een aanbieding is.
honden page profiel MojuanMojuan schreef in top 5 honden brokken
Ik heb eigenlijk geen top 5. Hier is en blijft afwisseling dé manier. Zoalang ik maar lekker afwissel gaat het met mijn honden goed, zowel ontlasting als algehele conditie (vacht etc.) Over de graanvrije brokken van dierenwens ben ik wel extra te spreken. Onze Moos heeft áltijd een ontzettend klein en stevig drolletje als hij dat gegeten heeft.
honden page profiel MojuanMojuan schreef in slechte brokken, goeie brokken..
Je hebt groot gelijk hoor Rianne. Als het goed gaat met je honden, dan is het goed. Ik geef ook allerlei verschillende goedkope merken, soms een zak duurder als het in de aanbieding is. Ik wissel af met Smuldier pens/vlees compleet, en af en toe een weekje Barf. Ook krijgen ze allerlei tafelresten. En het gaat heel goed met mijn honden.
honden page profiel MojuanMojuan schreef in slechte brokken, goeie brokken..
Hans, Het wordt tijd dat jij eens wat meer respect gaat tonen voor anderen. Je blijft maar met je dikke hoofdletters mensen zwart maken want 'wie zijn wij dan om een hond brokken te geven' Alsof het een misdaad is. Ik ga een melding doen, want ik vind het echt een keer klaar.
honden page profiel MojuanMojuan schreef in slechte brokken, goeie brokken..
Proplan Purina is net als eukanuba, royal canin endergelijke brokken hartstikke lekker.. duh.. dit door allerlei geur-kleur en smaak stoffen.. Dit vind ik echt humor. Niet speciaal richting jou hoor, maar als iemand hier op het forum vertelt dat zijn hond geen brok meer wil eten na het proeven van kvv, dan vindt iedereen het logisch omdat kvv lekkerder zou zijn, en omdat de hond dan weet wat goed voor hem is. Maar als een hond zijn kvv niet meer wil na het eten van brok, dan komt dit door de toegevoegde stoffen haha. Blijft grappig op dit forum, mensen praten het altijd positief richting kvv, hoe dan ook.
honden page profiel MojuanMojuan schreef in Ben eens eerlijk..
Peter, ik vind jouw visie een héle vreemde!
honden page profiel MojuanMojuan schreef in Slecht nieuws over Espree Knock Out!
"Een goede stelregel is dat als je huid strak aanvoelt na het wassen het product voor je huid te heftig is" Dan is álles voor mijn huid te heftig, want de huid in mijn gezicht voelt al zo aan als ik het enkel met water was (wat ik dus altijd doe omdat ik op mijn gezicht niets kan verdragen).
honden page profiel MojuanMojuan schreef in Ben eens eerlijk..
Moos gaat ook best snel achteruit de laatste weken. Als de zon schijnt en het warm is dan loopt hij heel traag, hij ligt dan het liefst heel de dag lekker rustig in de tuin. Zodra het wat koeler is dan komt hij helemaal tot leven, dan loopt hij weer voor me uit en lijkt een jonge hond. Echt stijf is Moos nog niet, hij is nog stevig en soepel om te zien. Toch zie ik hem ouder worden, het is duidelijk te zien. Je voelt zijn ruggengraat, terwijl hij op zijn ribben voldoende vlees heeft zitten. Het wordt gewoon een oude hond, dat mag ook als hij 12 is toch? Op is hij absoluut nog niet, hij rent nog graag wat door het park en eet heel graag. Zijn zicht en gehoor zijn ook nog perfect, en zijn vacht is nog gezond. We zien wel hoe het gaat, ik geniet van onze oude man zolang hij er is. En mocht het plotseling erg hard gaan, dan denk ik dat we vrij makkelijk kunnen zeggen 'nu is het genoeg' Mijn ervaring is dat het pas moeilijk wordt op het moment dat hij zijn laatste adem uitblaast, dan is er geen weg meer terug. Tot die tijd wil ik met volle teugen genieten van mijn lieverd. En dat doe ik dus ook.
honden page profiel MojuanMojuan schreef in Welke brokken??
vergeet niet dat een hond nog ten alle tijden een carnivoor is,dus een vleeseter wie zijn wij dan om een hond brokken te geven, grt hans Wie zijn wij dan om een hond brokken te geven???? Je zegt het of het een enorme misdaad is.
honden page profiel MojuanMojuan schreef in royal canin selection croc
En zo heeft iedereen dus weer een andere ervaring. Romeo at het vroeger ook, hij zag er toch echt prima uit, maar hij werd er op den duur gewoon te dik van, dus zijn we iets anders gaan geven.
honden page profiel MojuanMojuan schreef in kan mijn hond braken door bonzo megabone
Wat vervelend dat hij er zo ziek van is geweest. Gelukkig hebben mijn honden daar geen last van.
honden page profiel MojuanMojuan schreef in Hoe oud is jullie labrador geworden?
Wij hebben momenteel een kruising Lab x Duitse Herder van 12 jaar
honden page profiel MojuanMojuan schreef in Dit is Blits, klein poedeltje
Ah wat een schattig kopje :D 
honden page profiel MojuanMojuan schreef in Dit is Blits, klein poedeltje
Ja klopt, we hebben er natuurlijk zelf ook al zo 1 lopen, een zwarte. Dus ik weet het, ze zijn zo lief!
honden page profiel MojuanMojuan schreef in Dit is Blits, klein poedeltje
Wat een schatje he
honden page profiel MojuanMojuan schreef in Dit is Blits, klein poedeltje
En nee, we bieden hem niet aan ter herplaatsing. d(^_^)b
honden page profiel MojuanMojuan schreef in Dit is Blits, klein poedeltje
Het is echt een schat van een hondje. En het gaat supergoed samen met de andere drie. Hij woont hier tijdelijk omdat het in de groep waar hij vandaan komt niet zo soepel loopt. Hoe lang hij blijft weten we nog niet. http://imageshack.us/a/img41/2492/blitsjuul.png http://imageshack.us/a/img109/6386/blits4.jpg http://imageshack.us/a/img59/9248/blits3.jpg Moet je dat staartje toch heen en weer zien gaan, schatje! http://imageshack.us/a/img824/8983/blits2.jpg http://imageshack.us/a/img248/8137/blits1.jpg http://imageshack.us/a/img16/9332/blits.jpg
honden page profiel MojuanMojuan schreef in Happy Dog, Select Dog of Real Nature ??
Tja er zijn zo ontzettend veel soorten voeding, in met alle voeding is wel weer iets dat niet goed is. Ik zou echt gewoon een voeding nemen en kijken hoe het dan gaat met je hond. Natuurlijk wil je wel op bepaalde zaken letten, maar je kunt nu eenmaal niet álle slechte dingen vermijden in het leven. Als je zo heel krampachtig gaat zoeken naar een voer waar niets mis is, kan je wachten tot je hond uitgehongerd is.
honden page profiel MojuanMojuan schreef in mijn hond gaat sterven
Heel veel sterkte, ik heb met de tranen in mijn ogen je verhaal gelezen. Het gemis is zo herkenbaar, onze lieverd is ingeslapen op 18 December 2011... dat lijkt heel lang geleden, maar oh wat mis ik hem nog steeds! De eerste dagen na zijn overlijden was ik een wrak, huilen huilen huilen huilen... vanuit het diepste van mijn ziel. Ik stortte zowat in, ik trok het echt niet meer. Ik leef heel erg met je mee.
honden page profiel MojuanMojuan schreef in wat voor mix/kruising is onze hond?
Podenco met herder oid
honden page profiel MojuanMojuan schreef in hills puppievoer medium
Ik heb eens een proefzak genomen van Hills, dat zou speciaal zijn voor gevoelige darmen. Maar mijn hond ging er heel erg van aan de diarree helaas. De ene hond zal er heel goed op reageren, en de andere juist weer heel slecht. Dat is altijd een kwestie van proberen.
 

Vrienden van Linda Beumer

honden foto van Mojuan

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^