HondenPage baasje Linda Beumer

Over Linda Beumer

honden foto van Linda Beumer rauw (s)maakt beter

Hallo lezer,

Mijn naam is Linda, gek op dieren.
Verzorg nu 1 grijze roodstaart papegaai, 2 konijnen en 7 katten.
Mijn hobby's zijn mijn katten, fotograferen en koken.
Voor mijn katten valt er weinig te koken want die eten alles rauw.

In het verleden heb ik gefokt met katten van het ras Russisch Blauw. Maar sinds ik een gedragstherapeut heb laten komen voor een consult...... wil ik niet meer fokken.
De katten hebben nu er geen nestjes meer zijn meer rust.
Hun leventje is er op vooruit gegaan.
Het zijn 7 dames.

De papegeai is een grijze roodstaart van 27 jaar, ze is in 1984 uit een ei gekomen. Ze kwam bij ons in huis toen ze ongeveer 7 weken jong was, veeeeeel te jong. Dat weet ik nu, maar ja, zo slim was ik toen nog niet. Doordat ze zo jong uit het nest is gehaald heeft ze nu een gedragsstoornis. Heel erg triest. Ik zou het dus niemand aanraden. Beter een herplaatser te nemen als je dan toch graag een gaai wilt.

De konijnen ... ook een verhaal apart. Buren verderop in de straat hadden konijnen maar geen kooi. De konijnen moesten los in de schuur en elke keer als de kinderen de fietsjes uit de schuur pakte ontsnapte de konijnen en liepen ze los door de straat. Elke keer vingen de buurtbewoners de konijnen en brachten ze bij de buren waar ze woonde. Tot de laatste keer, ik nam ze in mijn tuin en bedacht.... eens kijken of ze hun konijntjes missen.... maar nee, er kwam niemand op af.... dus ik naar hen toe en vragen, "missen jullie de konijntjes niet?" Verbaast was ik om hun reactie : "Nee, want we gaan op vakantie, breng ze maar naar de dierentuin"
Ik heb ze toen gehouden, meteen mee naar de dierenarts om man en vrouwtje te laten castreren en verder verzorgen. Ze leven nu dus bij vrij in de tuin, zo gemaakt dat ze er niet uit kunnen. Al heeft 1 van de 2 af en toe weer uitgevonden hoe hij kan ontsnappen en genieten omdat het gras bij de buren lekkerder is......

Ooit hoop ik nog eens één of liever twee, honden te mogen adopteren.

Krabbels aan Linda Beumer

honden page profiel MojuanMojuan schreef om 18 maart om 16:40
Hey grote zus!!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Linda Beumer heeft 11 ontvangen.

Berichten en online status
Linda Beumer was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 3 weken, 4 dagen, 6 uur, 44 minuten, 27 seconden geleden

Honden Foto's

Linda Beumer heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^