HondenPage baasje Kiri

Wat schreven de vrienden van Kiri op het forum

honden page profiel DD schreef in Gasttoegang op het forum dichtgezet
Voor mij ook niet, heb het al vaker laten weten dat ik die waarderingen geen toegevoegde waarde vind, het is alleen maar irritant, juist omdat er mee gesjoemeld wordt. Ik mag jou niet, dus ongeacht of je antwoord nu wel of niet "goed" is, je krijgt van mij een oneens. En ja, heel veel oneens opeens en je krijgt rood. Gelukkig sta ik daar niet alleen in , ik zie Margje het ook al met je eens zijn Bianca,.
honden page profiel DD schreef in Gasttoegang op het forum dichtgezet
Eindelijk de juiste beslissing. d(^_^)b
honden page profiel DD schreef in Vermeld je website hier!
Praktijk Havayah op facebook
honden page profiel DD schreef in Advies gevraagd
Zelf zeg ik niks tot weinig en zorg ik dat ik altijd rustig en beheerst het huis verlaat omdat Ten in het begin ook best moeite had met alleen zijn. Dus in feite doe je gewoon hetzelfde als ik.
honden page profiel DD schreef in hallo nieuwen hond
Ja en, wat dan nog Anny? Gaat jou dat wat aan?
honden page profiel DD schreef in Advies gevraagd
Waarom ik dat dus nooit doe heeft 2 redenen: 1. ze weten toch niet wat je zegt en 2. je maakt ze er vaak alleen maar onrustiger erdoor. Dat is mijn persoonlijke ervaring. Heel veel mensen doen het zelfs met hoge stemmetjes, ik ga weg hoor, bewaak je het huis? tot straks! etc. etc. Maar mijn ervaring is dat dat juist het tegenovergestelde werkt en dus is dat mijn tip.
honden page profiel DD schreef in Advies gevraagd
Ik vertel haar altijd waar ik naartoe ga en wanneer ik terug ben. Ik neem ook altijd afscheid met dezelfde woorden, braaf zijn en tot straks !!!! En dat zou ik dus voortaan achterweg laten. Weggaan als je hond rustig is, de hond niet aankijken, gewoon je schoenen aandoen, je jas aandoen, tas pakken en zonder naar je hond te kijken, de deur uitgaan. Als je terug komt de spullen opruimen, inde kast zetten of weet ik veel, jas ut doen, de schoenen uit doen en daarna pas weer je hond aanhalen. Zo heb ik het aangepakt nadat we onze Sophie in huis kregen die een mishandeld herplaatsertje is en overdadig ging zitten blaffen vanwege haar verlatingsangst. Omdat we ook DJ hebben, ging die mee zitten doen, van ellende denk ik, haha. Maar nadat ik eerst zorg dat de honden niet druk zijn, en gewoon rustig ergens lekker liggen, dan ga ik pas doen wat hierboven staat. De deur uit zonder te kijken, en de deur binnenkomen zonder te kijken. Helpt perfect. Het gaat natuurlijk niet gelijk werken, maar als je dit altijd zo toepast, dan moet jij eens kijken. Bench kan je wel laten staan met het deurtje open. En de rest is hierboven al gezegd, honden leven in het nu, dus die weten ook niet wat goed en fout is. Dat maken wij er van. En straf helpt al helemaal niet.
honden page profiel DD schreef in Wat heeft Ben?
Ik dacht, ik kijk even naar die filmpjes en ja hoor, DJ hier heeft dit ook weleens. Onze Shi-Tzu Savannah die we voor DJ hadden, had dit altijd heel vaak. DJ heeft het alleen als hij zich druk maakt om iets. Of als de baas thuis komt, dan is hij helemaal blij en zo en dan krijgt hij dit ook. Wat ik dan doe is eigenlijk precies wat ze in het filmpje ook doen, en het gaat dan gauw over. Nu horen wij de hond van Esther niet en zien hem ook niet maar ik denk (ook vanwege het feit dat hij het heel even heeft en daarna weer gewoon doet alsof er niets is) dat Ben dit ook heeft. Het is niet ernstig en kan geen kwaad. Behalve denk ik, als de hond erin blijft. Maar dat heb ik zelfs met onze Savannah niet gehad en die had het wel heel vaak en veel.
honden page profiel DD schreef in Advies gevraagd
Hm....mag ik vragen hoe je weggaat? Lijkt een rare vraag, maar dat is het niet.
honden page profiel DD schreef in Gebitsreiniging half 10
Hahaha, ik herken het! Ik was erbij toen ze in slaap ging en was er ook bij toen ze wakker werd. Mijn meisie........... Ze zijn dan zo weerloos hè, je kan niets doen...............
honden page profiel DD schreef in Gebitsreiniging half 10
Fijn dat het is goed gegaan!! d(^_^)b Ik weet nog wel van Sophie, die we toen net hadden maar het moest echt dringend, tandjes waren al groen! En omdat ze een hartruis heeft moest ze speciaal gas, nou, heb ik de zenuwen gezeten hoor! Maar ze is er goed uitgekomen.
honden page profiel DD schreef in Jay-dee's fok topic C-nest! Pups 8 weken oud!
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1048339_10200908342243311_1483576865_o.jpg https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1015963_10200908342523318_776327646_o.jpg Ja hoor, nu weet ik het zeker. Het blijven mijn favo's!!
honden page profiel DD schreef in HP-Meeting
Droog? Het is dat het nu even droog is, maar het kwam met bakken uit de hemel!! Tussen de buien door de hondjes kunnen uitlaten, maar dat was het dan wel!
honden page profiel DD schreef in Als het de hond maar niet is...
Is vaak zo, denk ik, mensen vinden vaak zelfs SPULLEN nog belangrijker.. ;) Een koppel die ik ken gingen op vakantie. Op de heenweg naar het adres waar ze verbleven raakten ze bij een auto-ongeluk betrokken. Auto's voor hun gingen op de rem, klapten op elkaar, zij konden nét op tijd remmen maar degene achter hun klapte er wel weer bovenop (op hun dus, hé). Waarop de eerste reactie van de vrouw was: "OH NEE! Mijn FIETS!" (die zat achterop de auto op het fietsenrek) Is overigens uitgelopen op een enorme ruzie, want de man kon niet geloven dat ze als eerste aan haar fiets dacht terwijl ik veel mensen gewond konden zijn door dit voorval! Ik heb het overigens ook wel eens gehad. Met mijn nieuwe Dr. Martens op de fiets, kwam in botsing met een andere fietser, het eerste wat ik riep was: "MIJN DR. MARTENS!" Niet eerst even kijken of de ander iets heeft of zo.. O-) Ooit bij de Post gewerkt, lang geleden. Met een bus pakketten rondbrengen. Werd ik op kerstavond aangereden. Geen eigen schuld, een ander reed door rood...... Met moeite naar een benzinestation kunnen lopen om te kunnen bellen. (geen mobieltjes in die tijd nog, dus ja, lang geleden!) Nadat ik daar aan was gekomen ging ik van mijn stokje. Ze hebben mijn baas gebeld en het eerste wat hij vroeg was: hoe erg is de bus er aan toe? En ik? Ik lag onderuit en was amper aanspreekbaar, door de schrik. Had wel daarna last van mijn rug en nek. En het zelfde is gebeurd toen ik 10 jaar taxichauffeur was. Ook een ongeluk (ook geen schuld van mijn kant) en ook hier weer: hoe is het met de taxi? Je zou ze toch!!
honden page profiel DD schreef in dringend hulp!!
Lieve Chris, om half 2 's nachts lig ik allang te slapen en je bericht hier is ook geplaatst midden in de nacht. ;) Geen wonder dat ik daar niet op heb kunnen reageren. Sorry daarvoor. Zullen we nu weer on-topic gaan?
honden page profiel DD schreef in Ik heb een prachtig nieuw hondje!
Let er wel op dat je Odi ook zijn rust gunt en geeft hoor!
honden page profiel DD schreef in Tijd voor een nieuw fun foto topic op een grijze dag ?! Edit; ook geopend op zonnige dagen :-)
Ahhhhhhhhhh, die laatste!! smelt, smelt..................(edit: de fto van de muis hoor, er is een bericht tussen gekomen) En waarom moet ik gelijk denken aan Perdie van hier, als ik die hond zie die zo vreselijk onde de modder zit?
honden page profiel DD schreef in Even in zak en as
Nathalie, mag ik vragen waar in de buurt je woont? Als het dichtbij Almere is, dan wil ik je wel helpen hoor! En over dat voer, als je nu in de desensibilisatie kuur / periode zit, dan zou ik nu niets veranderen. Dat kan altijd nog. Vers voer is altijd beter dan elk ander merk voer zoals Prins, maar ik zelf zou de kuur afmaken. Als je er achter komt dat Lucky een allergie voor voedsel heeft (granen hoogstwaarschijnlijk) dan is het beter om over te stappen op vers. Maar dat is nu even niet waar het hier om gaat. Het gaat om de zelfstandigheid van Lucky. Die heeft hij niet en dus zul je daar op moeten trainen. Edit: ik zie net dat je in Limburg woont? Koningslust ligt toch in Limburg? Jammer, dan is Almere idd veel te ver. Wellicht woont iemand hier dicht bij je in de buurt die je kan helpen, dat zou mooi zijn!! Succes!!
honden page profiel DD schreef in Gevraagd info olifantenhuid
Sophie heeft GEEN jeuk, dit nog maar even vertellen. Ze heeft er totaal geen last van. Het wordt ook niet dik, zeg maar. De huid blijft gewoon huid maar dan donkerbruin. Voorlopig doe ik er niets aan hoor, maar het was meer de vraag of het idd van gras kan komen. Ja dus. In september zal het wel weer weg gaan. Mocht blijken dat ze er wel last van gaat krijgen op welke manier dan ook, dan moet ik eens kijken hoe of wat. Maar voorlopig dus niet. Bedankt voor de info!!
honden page profiel DD schreef in dringend hulp!!
Chris, als je je verbaast over de quote omdat deze niet meer van toepassing zou zijn, waarom reageer jij dan nog op mijn bericht.;) En nog even over de bench, je zegt dat ik het geen probleem vind dat men een hond opsluit in een bench. Je weet precies de dingen die ik heb opgeschreven maar nu net niet dat ik tegen een bench ben. Ik heb van mijn leven dat ik honden heb (inmiddels 28 jaar of zo) , nog nooit een bench gebruikt. Kijk, dat vind ik nu jammer van je. Maar nu weer on-topic! Ben blij dat het goed gaat met kitten en de hond van de TS!!
honden page profiel DD schreef in gast
Vroeger had ik bouviers en een schotse collie die redelijk snel op elkaar kwamen. De eerste bouvier was 6 maanden, toen kwam de 2de. Die was 6 maanden en toen kwam de 3de. Toen die 6 maanden oud was, kwam de 4de. Toen een tijdje niets en toen kwam er een 5de bij die la wat ouder was. Daarna kwam er nog een shi-tzu bij. (En ondertussen nog wat kittens en kippen en een pekingeend.) Echter, je hebt het over een herplaatser als tweede hond die ouder is dan je eerste hond. En daarom geef ik je het advies om dat niet te doen. Waarom niet? 1. je herder heeft als 5 maanden oude pup alle aandacht nodig die hij nodig heeft.  2. Een herplaatser heeft ook heel veel aandacht nodig want een herplaatser heeft een rugzakje en 3. Kan je omgaan met een hond die een rugzakje heeft? Want geloof mij (eigen ervaring) dit is niet makkelijk en niet zo maar even te doen. Ga lekker over een maand of zo met je herder aan de gang, lekker naar een goede hondenschool, bouw een goede en sterke band op met hem. Succes!!
honden page profiel DD schreef in Gevraagd info olifantenhuid
Mij is een aantal weken geleden wat opgevallen bij ons Sophietje. Of opgevallen.........ja..............Toen wij haar kregen in augustus 2011 als herplaatstertje, had ze een bruine huid bij de achterpoten, voorpoten en buikje. Dat ging toen over in de maand daarop en in de winter was het helemaal weg, maar heb er verder nooit zo over nagedacht. Maar een paar weken geleden zag ik dat het opeens weer zo bruin werd, nadat het in de winter van 2012/2013 weg geweest was. Het is dus in de koude maanden een normale huid en als het voorjaar wordt, dan komt het bruin opzetten. Het is dus niet eten gerelateerd, want anders had ze het nu voor altijd moeten hebben lijkt me. Over een aantal weken gaat ze over op barf, iets wat DJ al krijgt. Sophie maakt het voer nu op en aangezien ze dat al een hele lange tijd eet, kan het echt daar niet van komen. Ik heb weleens gelezen over de olifantenhuid, maar wat is dat nu precies en wat doet het? En zou het een allergische reactie kunnen zijn van bijv. gras? Want daar lopen we vaak en het lijkt mij dat gras in de winter niet bloeit. Stuifmeel van bloeiend gras en de bloeiperiode van de grassen zijn van half mei tot augustus, dus het zou kunnen. Ze niest verder niet en heeft er geen jeuk aan. Wie kan mij er iets over vertellen?
honden page profiel DD schreef in Als baasje van huis is, danst de hond op tafel
haha, geniaal, dat had ik wel willen zien. denk dat de visboer dan ook behoorlijk onder de indruk was. Nou, iedere voorbijganger! En de vragen die dan komen hè.............lusten honden haring? Met uitjes? Nee mevrouw, wel haring maar zonder de uitjes.
honden page profiel DD schreef in Jay-dee's fok topic C-nest! Pups 8 weken oud!
Hier ook maar even mijn voorkeur aangeven, puur op gevoel........... De pups met de bandjes met de kleuren zwart en groen zijn mijn favo's. Ben nieuwsgierig welke jouw voorkeur hebben.
honden page profiel DD schreef in Als baasje van huis is, danst de hond op tafel
Vroeger ging ik met mijn (toen nog) 3 bouviers en 1 schotse collie naar de haringkar. En dan stonden ze alle vier op een rijtje en dan kocht ik haring. Inpakken? Nee hoor, we eten het hier wel op! Hahaha, kregen ze dus een voor een de haring. Dat aten ze dus op net zoals een mens dat doet.............zie je het voor je? We hadden altijd veel bekijks, ik zelf lust geen haring.
honden page profiel DD schreef in dringend hulp!!
@ Angela: Daarom zei ik ook je kan een kitten toch niet 2 weken lang opsluiten ;) Ja Precies! Ik ben het helemaal met je eens d(^_^)b, daarom deed ik een quote van je!! (had miss die andere ook moeten quoten, maar dat gaat n eenmaal niet, 2 verschillende quotes in een bericht.)
honden page profiel DD schreef in ZO boos!
Wat ik dan weer jammer vind is dat als er zulke mensen zijn die zo'n hondje nemen en dan eigenlijk gelijk maar weer afstaan omdat het dingen doet die volgens de mensen niet door de begel kan, (en ze vergeten dat een pup alles nog moet leren) dat het asiel er dan niet voor zorgt dat zulke mensen goede informatie krijgen! Stel nou hè, stel..........dat er iemand in het asiel zou zitten die zulke mensen opvangt, met hun een praatje houdt, hun uitlegt over het hoe en wat en waarom en weet-ik-veel allemaal, dat een pup doet en wat ze daar tegen kunnen doen, gewoon ......om eens met zulke mensen te praten.......waarom ze eigenlijk een hond je hebben genomen enz enz. Zou het dan niet aannemelijker zijn dat die mensen het dan wellicht nog eens willen proberen, omdat ze juist info krijgen en misschien wel controle? Dit kan een vrijwilligerster zijn of iemand die wel in dienst is. Is het niet de taak van een asiel om niet alleen maar de honden in te nemen, maar daadwerkelijk proberen om deze mensen te helpen? Of is dit een utopie? Het asiel neemt de hond in, mensen gaan naar huis en de volgende dag zijn ze op zoek naar een puppie die net in broeen bijt. En zo wordt het volgende puppie weer na een maand of 3 afgegeven want ook die doet zulke dingen! Zwarte lijst maken in het asiel, maar ja......................men kan overal een puppie kopen hè, dus dat zal weinig uitmaken. Gelet op een andere topic waarin men zich afvraagt of de mens niet te veel verwacht van zijn hond, (mijn antwoord daarin was JA, omdat men van een pup al verwacht dat deze alles al kan!) blijkt dus maar weer eens dat dit werkelijk zo is.
honden page profiel DD schreef in Ik heb een prachtig nieuw hondje!
Tweede foto is duidelijk een smelt foto!!
honden page profiel DD schreef in dringend hulp!!
In 2009 hadden wij het omgekeerde, pup meets je-weet-wel-kater van toen 14 jaar. ACQmD-5J1Q8 fbBeLTCByyk
honden page profiel DD schreef in dringend hulp!!
Je kan een kat toch niet 2 weken lang opsluiten in een bench?? Wij hebben ze nooit in een bench gehad en ze waren prima aan elkaar gewend. Tuurlijk kan je makkelijk een kitten laten wennen aan honden en dat hoeft echt niet in een bench. Dat heb ik nog nooit gedaan met de kittens die wij zo af en toe in huis haalde. Als ik een kitten kreeg, dan zette ik die middenin de kamer, daarom heen liepen toen der tijd 5 grote honden. Nies aan de hand! Kitten zoog zelfs aan de tepel van de Schotse Collie, reu nog wel. Maar die vond alles goed. Edit: ik lees dat Tess mag blijven en dat het goed gaat! Toppie!! d(^_^)b Krabpaal moeten ze wel aan wennen en je kan haar er telkens even bij zetten en dan haar voorpootjes pakken en tegen het touw aanzetten. Op die manier laat je weten hoe het moet. En heeft ze al een eh......kattenbak? Let erop dat de honden de drollen niet uit de kattenbak halen en opeten, want dat is niet erg goed. Honden vinden het lekker maar het is niet goed. Dus de kattenbak zo zetten dat de honden er niet met de kop in kunnen.
 

Vrienden van Kiri

honden foto van Dhonden foto van Ina Willems

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^