HondenPage baasje MARGJE & WICK

Wat schreven de vrienden van MARGJE & WICK op het forum

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Vakantie dilemma; Krakau - Auschwitz
Auschwitz is een aanrader. Wij zijn er geweest en zou graag nog eens terug gaan. Krakow is echt ern gave stad! Ik zeg doen. Een dag of 4-5 is lang genoeg. Ryanair vliegt op krakow.
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Enquete: Hoeveel kvv/barf krijgt jouw hond?
Ingevuld!
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in KVV Kiezebrink afwisselen
Je zou om de prijs te drukken bij de kiezebrink mixen smuldier vlees ( donkerblauw is enkel rundvlees) kunnen geven icm lotgering. Zo kun je bijvoorbeeld konijnmix geven dat heeft lotgering niet.
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Koken voor de hond? #Update pag. 2. Holistisch DA geweest.
Wat vreselijk om te lezen dat jet nog steeds klungelt. Geen verstand van zelf koken maar Casper leek ook cornea distrofie te hebben in een oog. Hiervoor hebben we extra suplementen ingezet aks chlorella en spirulina. Of t hieraan gelegen heeft geen idee maar t is weg iig..
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Mijn aller, allerliefste Tibo
Marie-rose wat een vreselijk bericht. Sterkte x
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Husky zeikt wanneer die leiband aankrijgt
Pfff denk echt dat je meer geduld moet hebben mrt een pup nog zo jong.. Een terugval gebeurd vaker. Misschien uit enthousiasme? Ergens van geschrokken?
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Kip en graanvrij max €4 per kilo
ben op zoek naar een kipvrije en graanvrije brok die ook nog betaalbaar is. Casper staat al jaren op verse voeding en dit blijft zo. Ernaast een brok voir makkelijke beloning en oa in voerbal en ander hersenwerk. Iemand een idee? Heb zelf lukulles rund gevonden.  Weet iemand misschien een adres voor breukzakken oid?
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Likken aan enkelgewricht
sinds een tijdje likt Casper regelmatig aan zijn enkel. En wel zo likken dat de bank mee gewassen wordt.. Hij doet dit alleen wanneer hij rustig in de bank gaat liggen voor hij gaat slapen. Mankt niet, geen pijnsignaal, rent springt gewoon zichzelf. ik vraag me af of dit een soort kalmerend signaal is. Iemand ervaring mee?
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in heeft lotgering snacks?
Mergpijpen en knoken kunnen erg gevaarlijk zijn. Ik zou deze zeker niet geven.   eendenekken, kipkarkas, vis, runderstrot kun je wel geven en gewoon meebestellen bij lotgering
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Hulp nodig bij het leren zwemmen
Ze kan dus zwemmen maar vindt t niet leuk?
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in kvv en wormen
"   Zelfs die 2 x per jaar ontwormen kan vermeden worden door de ontlasting van je hond te laten onderzoeken door Het Woud http://wormbestrijding.nl/ Als blijkt dat je hond dan geen wormen heeft, is ontworming niet nodig.   " Loesje  Is tegen hartworm..  
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in kvv en wormen
" Het risico is wel degelijk hoger. Iets niet diep genoeg ingevroren, keuring steken laten vallen etc.   Iets vaker ontwormen. " DanielDz  Haha wat een onzin. Vriezers staan op -23. -18 is minimaal vereist wanneer je het lang wil bewaren.. Ontwormen is puur vergif en gif wil je juist vermijden door rauw te voeren. mijn hond wordt 2 x per jaar ontwormt omdat hij mee gaat op vakantie en nog nooit iets gevonden...
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Chippen Duitsland
Waarom 4 topics?  Ja volgens mij kun je haar in ned registreren. Het is niet volgens de regels maar t kan wel volgens mij casper is in België getatoeëerd wij hebben hen alsnog laten chippen in Nederland.
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in terug op vers na giardia
Je kun brok en KVV best mengen hoor. De theorieën hierover zijn achterhaald. Goed op kamertemperatuur laten komen iig
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Onzeker over voeren
Hoe weet je zo zeker dat t ontgiften van de voeding komt? in de medicijnen die je pup gehad heeft zit zoveel gif dat je de brokjes gewoon kunt verwaarlozen.  Ik snap je eigenlijk niet. Je komt voor advies je krijgt advies van een voedingsdeskundige en je slaat dit in de wind? Of je weet t zelf beter? Echt als er iemand veel van voeding weet is t goldendelirious.. 
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Rare situatie
Gaat er dus niet om of je pup. Wel of geen staart heeft maar om erachter te komen dat je bedonderd bent.. En ze gaan erg erg ver hierin.
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Rare situatie
Ik vraag idd of je op foto's gezien hebt dat er een pup een staart mist. Waarom ik dat vraag? Dan zou je meer bevestiging hebben dat de foto's die je hebt gekregen idd van de bevalling van deze pup zijn. Vaak worden nl foto's van internet geplukt en verstuurd. Misleiding dus.. Gewoon bedrog en mensen trappen hier in...
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Onzeker over voeren
Met vlees kun je anders heel goed afwisselen. Anders zou ik de smuldier toch even eruit doen en voor een goed merk kiezen als darf bijvoorbeeld. Smuldier is prima voor een volwassen hond ter afwisseling. Voor een pup mist t in mijn ogen voedingstoffen. Vooral natuurlijke voedingstoffen.  En voeren doe je met je ogen. Als je denkt dat je pup te mager wordt geef je iets meer. Het zijn richtlijnen maar daarin moet je wel je eigen gevoel volgen en je ogen gebruiken. succes!
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Rare situatie
Als je zoveel foto's hebt gehad is het je niet opgevallen dat er een zonder staart bij zat?  Sorry het gaat echt om ren pup waar mensen duidelijk van af wilden. je hebt geen idee hoeveel nestjes er bij mensen thuis ondergebracht worden om de verkoop te stimuleren. Om te laten lijken dat een een eenmalig hobby nest oid was terwijl deze mensen gewoon keihard samen werken met broodfokkers.. ik denk echt dat dit een geval eigen schuld dikke bult is.  Laat iig zsm een uitgebreide check op doen bij je eigen da. wat heb je eigenlijk betaald voor de pup en als wat voor ras / kruising is ie verkocht?
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Leeftijd buitenhok
" Dit topic is weer zo'n voorbeeld van een gast, die één vraag stelt en vervolgens niets meer van zich laat horen. Dat vind ik persoonlijk erg frustrerend!     " jantien  Nou nou... 
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Tja, wat doe ik met dit warme weer, Zebee & Zabaa
Ziet er gezellig uit! Gaaf zo'n bal! Kleine tip kijk wel uit voor schrapen met de tanden.
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Aanschaf nieuwe Labrador
De hond moet rasecht zijn, moet zwart zijn en miet tussen de 2 en 3 jaar oud zijn? Jeetje waarom moet dat? Ras zuiver kan ik me voorstellen maar je vraagt wel wat en t lijkt erop dat je het ook nog nu wil. ik ga mee met bovenstaande adviezen. Neem de tijd. De klik is veel belangrijker dan je andere eisen.
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Zweringen testikels reu
Al enkele weken? Was misschien verstandiger geweest om eerder naar de da te gaan.. Kan van alles zijn oa allergie of gist/ schimmel
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Kvv, tips en tricks?
KVV zou ik zeker verdelen over twee maaltijden. Eentje sochtends na de wandeling en eentje voor t slapen gaan. Barf is het enige dat je imo een keer per dag kan voeren omdat dat meer vertering vergt dan hap slik weg KVV. En KVV blijft ontdooit ongeveer 24 uur houdbaar. Als je het dus stijfbevroren meeneemt en in de koelkast bewaart kan dit geen kwaad voor een weekend
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Pup plast in huis om aandacht
In de winter niet naar buiten? Dan zitten er toch heel veel honden binnen in de winter..., je kunt ook in de winter gewoon naar buiten. Indien nodig een jasje aan. Arm beestje als t misschien wel weken achter elkaar niet buiten kan...
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in (Nieuw?) vaccineren tegen ziekte van Lyme
Enten is niet zonder risico's!
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in vliegen met de hond
Oud topic..
honden page profiel JapjesJapjes schreef in Hoera! Daisy 1 jaar!!
gefeliciteerd
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Verstapt?
Hopen dat t meevalt en met rust goedkomt. Lijkt iedere dag wel iets beter te gaan. Vreselijk om die energie te zien en een achterlijf wat gewoon niet wil en pijn geeft. 
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef in Verstapt?
Na 2 dagen rust weinig verbetering. Gisteren naar de da geweest. Blijkt iets in zijn rug te zijn. Pijnstillers gekregen en 10 dagen rust houden en aankijken. Anders een chiroprakter naar laten kijken. Ondanks de pijnstillers blijft ie last houden. Hopen dat t over een paar dagen beter gaat.
 

Vrienden van MARGJE & WICK

honden foto van Kim en Casperhonden foto van caro en de teckelshonden foto van Liese-Lottehonden foto van corrie koopmanhonden foto van Japjeshonden foto van tinekehonden foto van Sylvia Kabouthonden foto van goofie honden foto van Rogier

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^