Puppy vermelding van little snow valley

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat little snow valley geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje little snow valley zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Shih Tzu puppy's van little snow valley

Puppy's
Ras Shih Tzu
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 08 mei om 02:06

Kennel
Kennelnaam: little snow valley
Beschrijving: Momenteel heb ik pupjes bespreekbaar. Reutjes chocolade-red

Contact
Website: www.little-snow-valley.com
Telefoon: 0497/42.84.64.

Adres
Woonplaats: Scherpenheuvel

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze honden zijn tussen 3/5 jaar. Verschillende van onze hondjes zijn op rust geplaatst.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Geen

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onze pupjes worden net na de geboorte onderzocht, daarna op 6 weken en worden op 7 weken inge├źnt en gechipt. Het complete puppyvaccin. 4 x ontwormd en gechipt. Ze krijgen ook een Europees paspoort mee en garantie.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
2 nestjes

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze pupjes groeien gewoon in huis op en beschikken over alle mogelijke luxe en liefde en tederheid om hen tot prachtige hondjes te maken.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over little snow valley bekijk de gehele fokker vermelding van Little Snow Valley

Shih Tzu puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Shih Tzu en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

honden page profiel daisy62daisy62 schreef op 13 maart om 14:53:
hallo ik heb sinds 24 januari ook een shitzhu gekocht. die andere moest ik inlaten slapen,deze had veel vlooien bij haar. en ze krabt af en toe,mag ik haar wel douchen ze is inmiddels 1 x gedoucht toen ik haar had gekocht.

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

little snow valleylittle snow valley

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van little snow valley

08-05 Shih Tzu pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^