Puppy vermelding van Ooghduyne Pietertjeshoeve

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Ooghduyne Pietertjeshoeve geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

6 Oud Duitse Herdershond puppy's van Ooghduyne Pietertjeshoeve

Puppy's
Ras Oud Duitse Herdershond
Aantal puppy's beschikbaar 6
Datum puppy vermelding 11 mei om 09:22

Kennel
Kennelnaam: Ooghduyne Pietertjeshoeve
Beschrijving: Wij wonen op een boerderij met kippen, koeien, paarden en onze 4 prachtige honden. De boerderij bevindt zich net achter de duinen op de grens tussen Callantsoog en Julianadorp. Wij zijn met onze honden actief in de hondensport, denk hierbij aan Obedience, G&G, Behendigheid, Flyball, Speuren en nog veel meer. Ook fokken wij kleinschalig met onze honden. Zo krijgen 2 van onze teven zo nu en dan een nieuw nestje met pups. Van de Ooghduyne Pietertjes Hoeve fokt volgens de regels van de LSOHV. We verwachten mei 2020 een nieuwe nestje van de Sociale Rabble.

Contact
Website: http://www.ooghduynepietertjeshoeve.com
Telefoon: 06 139 311 78

Adres
Woonplaats: Callantsoog

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze Rabble is geboren op 11 november 2016 en is 4 jaar geworden.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Gezondheid: HD-A, ED vrij

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Wij fokken uitsluitend met onze honden die vrij zijn van HD, ED en het gendefect DM (degeneratieve myelopathie). De onderzoeken worden gedaan door middel van een bloedtest bij onze dierenarts.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
9 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1, hooguit 2.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in de woon- en leefruimte van onze boerderij. Samen met onze kleinkinderen, dochter en schoonzoon. Tussen de koeien, paarden, kippen en onze andere Oud Duitse herders.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Ooghduyne Pietertjeshoeve

Neem contact op

Uw naam

Uw email

Uw bericht

Oud Duitse Herdershond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Oud Duitse Herdershond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Ooghduyne Pietertjeshoeve

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- ED
- HD

Alle advertenties van Ooghduyne Pietertjeshoeve

11-05 Oud Duitse Herdershond pups momenteel 6 puppy's


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^