Puppy vermelding van Miranda Lentjes

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Miranda Lentjes geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Miranda Lentjes zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Mechelse Herder puppy's van Miranda Lentjes

Puppy's
Ras Mechelse Herder
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 05 januari om 19:06

Kennel
Kennelnaam: Miranda Lentjes
Beschrijving: Onze Luna, een Mechelse herder, heeft op 8 december 2020 haar eerste nestje gekregen. Ze heeft 3 pups gekregen, 1 reutje en 2 teefjes. Ze groeien op in een huiselijke omgeving met kinderen en nog een andere hond. Ze maken kennis met allerlei geluiden en voorwerpen. De pups worden ontwormd als ze 2,4,6 en 8 wkn oud zijn Met 6 wkn worden ze ingeënt, gechipt en krijgen ze een gezondheidsverklaring met een Europees paspoort. Tussen de 8 en 12 wkn oud. We kijken hoelang Luna de pups accepteerd. Luna (moeder), 4 jaar, is een lieve trouwe hond, zeer leergierig en is zeer sociaal naar andere honden, kan heel goed met kinderen van alle leeftijden. Ik sport met haar, gehoorzaamheids- en behendigheidstrainingen. Jax (vader),een mechelse herder van 2 jaar, is ook een lieve trouwe hond en zit op PH-training. Zowel vader Jax (BRN 38068)en moeder Luna (BRN 38159) komen uit goede bloedlijnen, zie www.bloedlijnen.nl En zijn perfect bevonden op de heupen en ellebogen. Deze pups zijn zeer geschikt voor de sport, maar ook als erf en huis-/gezinshond. Heeft u interesse in een pup, dan kunt u ons bellen of een WhatsApp sturen. Met vriendelijk groet, Miranda Lentjes

Contact
Website:
Telefoon: 06-20190939

Adres
Woonplaats: Doornenburg

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Luna (moeder), 4 jaar, is een lieve trouwe hond, zeer leergierig en is zeer sociaal naar andere honden, kan heel goed met kinderen van alle leeftijden. Ik sport met haar, gehoorzaamheids- en behendigheidstrainingen. Jax (vader),een mechelse herder van 2 jaar, is ook een lieve trouwe hond en zit op PH-training. Zowel vader Jax (BRN 38068)en moeder Luna (BRN 38159) komen uit goede bloedlijnen, zie www.bloedlijnen.nl En zijn perfect bevonden op de heupen en ellebogen.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Beide ouders zijn getest op ED en HD en beide perfect bevonden op de heupen en ellebogen, geen afwijkingen.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden ontwormd als ze 2,4,6 en 8 wkn oud zijn Met 6 wkn worden ze ingeënt, gechipt en krijgen ze een gezondheidsverklaring met een Europees paspoort.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Tussen de 8 en 12 wkn oud. We kijken hoelang Luna de pups accepteerd

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Minder dan 1 per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Ze groeien op in een huiselijke omgeving met kinderen en nog een andere hond. Ze maken kennis met allerlei geluiden en voorwerpen.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Miranda Lentjes bekijk de gehele fokker vermelding van Miranda Lentjes

Mechelse Herder puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Mechelse Herder en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Miranda LentjesMiranda LentjesMiranda LentjesMiranda LentjesMiranda Lentjes

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- ED
- HD

Alle advertenties van Miranda Lentjes

05-01 Mechelse Herder pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^