Puppy vermelding van Huis te Velde

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Huis te Velde geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

3 Laekense Herder puppy's van Huis te Velde

Puppy's
Ras Laekense Herder
Aantal puppy's beschikbaar 3
Datum puppy vermelding 01 augustus om 15:59

Kennel
Kennelnaam: Huis te Velde
Beschrijving: Geboren 17 en 18 juli 2019, negen Laekense Herders. Zes reutjes en drie teefjes. Er zijn nog reutjes beschikbaar. Moeder is Elske Sterre Fan Rispinge, Vader Itze Iggo Tjamme's End.

Contact
Website: https://huistevelde.nl
Telefoon: 0655172949

Adres
Woonplaats: Ruinerwold

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Sterre is 4jaar oud en Itze (roepnaam Jakko) is 7 jaar. Het is Sterre's eerste nest. Tevens ook het eerste nest van de kennel. Jakko is Nederlands kampioen, Sterre showt niet met haar doe ik speurtraining.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Itze Iggo HD-A (Norbergwaarde 40) ED-vrij Elske Sterre HD-A (Norbergwaarde 40) ED-vrij

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De eerste dag na de geboorte meteen een uitgebreide nestcontrole door de dierenarts. Ze worden ontwormd op 2,4,6 en 8 weken. Met zes weken ge-ent en nogmaals compleet nagekeken door de dierenarts. De puppies die naar het buitenland gaan blijven tot 15 weken en krijgen met 12 weken de rabies inenting.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Voor Nederlandse eigenaren met 8 weken, voor buitenlandse eigenaren volgens de douaneregels (in Europa is dat 15 weken).

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Dit is mijn eerste nest ooit.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Gewoon bij ons in de woonkeuken, wanneer ze groter zijn mogen ze ook naar buiten, lekker de tuin in. Op het terrein lopen allerlei dieren en de socialisatie vindt ook plaats in en rond onze woonplaats.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Huis te Velde bekijk de gehele fokker vermelding van Huis te Velde

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Huis te Velde

Neem contact op

Uw naam

Uw email

Uw bericht

Laekense Herder puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Laekense Herder en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Huis te VeldeHuis te VeldeHuis te VeldeHuis te Velde

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- ED
- HD

Alle advertenties van Huis te Velde

01-08 Laekense Herder pups momenteel 3 puppy's


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^