Puppy vermelding van MOORINGS HILL Labradors

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat MOORINGS HILL Labradors geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

8 Labrador Retriever puppy's van MOORINGS HILL Labradors

Puppy's
Ras Labrador Retriever
Aantal puppy's beschikbaar 8
Datum puppy vermelding 21 mei om 22:42

Kennel
Kennelnaam: MOORINGS HILL Labradors
Beschrijving: Wij hebben een kleinschalige kennel met 5 volwassen honden. 4 labrador teven (3 chocolate en 1 zwarte) en een chocolate reu. Maximaal eenmaal per jaar hebben we een nestje met één van onze teven. De teven zijn 3, 5 en 7 jaar en onze reu is 4 jaar. De ouders worden geröntgend voor HD en ED, ogen en uitgebreid op DNA getest. Ze hebben een certificaat voor de LOSH-fok en pups krijgen alle nodige inentingen, ontworming en chip van St-Hubertus. De dierenarts doet ook nog een allerlaatste controle vooraleer ze het nest verlaten. De pups groeien op in huiselijke kring in gezin met kinderen. We hechten veel belang aan wennen aan bepaalde geluiden en socialisatie. We hebben momenteel een nestje met 8 pups (5 teefjes en 3 reutjes), geboren op 27 april 2022.Op dit moment hebben we nog twee teefjes en een reutje over.

Contact
Website:
Telefoon: 0495852248

Adres
Woonplaats: Heusden-Zolder

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
4 labrador teven (3 chocolate en 1 zwarte) en een chocolate reu.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
De ouders worden geröntgend voor HD en ED, ogen en uitgebreid op DNA getest.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Na 8 weken kunnen ze het nest verlaten en zijn dan ingeënt, ontwormd en gechipt door dierenarts. Die doet ook nog een allerlaatste controle.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Maximaal 1 en niet alle jaren

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in huiselijke kring in gezin met kinderen. We hechten veel belang aan wennen aan bepaalde geluiden en socialisatie

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over MOORINGS HILL Labradors bekijk de gehele fokker vermelding van MOORINGS HILL Labradors

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met MOORINGS HILL Labradors

Neem contact op

Uw naam

Uw email

Uw bericht

Labrador Retriever puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Labrador Retriever en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

MOORINGS HILL LabradorsMOORINGS HILL LabradorsMOORINGS HILL Labradors

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- ED
- HD
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van MOORINGS HILL Labradors

21-05 Labrador Retriever pups momenteel 8 puppy's


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^