Puppy vermelding van Bois de Sina

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Bois de Sina geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

9 Ierse Wolfshond puppy's van Bois de Sina

Puppy's
Ras Ierse Wolfshond
Aantal puppy's beschikbaar 9
Datum puppy vermelding 16 september om 12:25

Kennel
Kennelnaam: Bois de Sina
Beschrijving: Op 15 September werden er ons 9 puppies geschonken. Trotse ouders zijn moder 'Passion Du Bois de Sina' en vader 'Nono Neelson of Cashels Castle'. Alle pups kwamen gezond ter wereld and groeien vlug! De puppies worden volgens de wetgeving op de nodige leeftijd gevaccineerd, gechipt, DNA aanvraag + levershunt test. Minimum leeftijd wanneer de pups het nest mogen verlaten: 8 weken (Na 11 November 2020) Info is vrijblijvend aan te vragen. Kijk ook eens op onze facebook pagina voor een up-to-date status van onze pups! UPDATE: momenteel zijn er nog 4 reutjes beschikbaar.

Contact
Website: https://www.facebook.com/BoisdeSina/
Telefoon: 0475553436

Adres
Woonplaats: Sinaai

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Volgens de richtlijnen moeten beide ouders minstens 2 jaar oud zijn. Wij geven de voorkeur om nog een jaartje te wachten voor wij onze teven voor de fok inzetten. Voor de reuen verkiezen wij een iets oudere reu (5-6+ jaar), die in goede gezondheid verkeert en al gezonde nestjes heeft.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
De toekomstige ouders zijn voorzien van de nodige vaccinaties + bijkomend hartonderzoek. Beidde ouder testen negatief op hun hartonderzoek!

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onze pups worden voorzien van al de nodige standaard vaccinaties. Op de leeftijd van 7 weken wordt een levershunt test afgenomen. Onze pups krijgen ook een DNA onderzoek en worden gechipt.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Onze pups verlaten ten vroegste het nest op de leeftijd van 8-9 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken maximaal 1 nestje per 1 a 2 jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze pups groeien samen op met hun moeder. Wanneer ze oud genoeg zijn om buiten te mogen, maken ze kennis met onze andere honden.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Bois de Sina bekijk de gehele fokker vermelding van Bois de Sina

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Bois de Sina

Neem contact op

Uw naam

Uw email

Uw bericht

Ierse Wolfshond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Ierse Wolfshond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Bois de SinaBois de Sina

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Hartafwijkingen
- levershunt

Alle advertenties van Bois de Sina

16-09 Ierse Wolfshond pups momenteel 9 puppy's


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^